30

Тургенев

преди 9 години

До До 37 Я Русский - ало "руския" вземи научи руски пък тогава манипулирай на роден език.

29

Джугашвили

преди 9 години

Еее какво искат да кажат със статията - че по времето на СССР е нямало хора в бедствие? Или това че са се отдалечили от Русия в търсене на свобода и самостоятелност е също бедствие? Не - ще отговоря на списващите - трудности ще има но Грузия ще изплава над съветската тор.

28

пенко

преди 9 години

Как мислите, Китай ще анексира ли Тайван ? Ще ми бъде любопитно ,какви "санкции" ще му наложат "великите говняни сили" ? Що бягат америкудите от Йемен -нали са велики "мъжаги"

27

Тъпак!

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ"САНКЦИИТЕ ИМАТ МНОГО ДОБЪР ЕФЕКТ И СЕ ОТРАЗЯВАТ ПАГУБНО НА РУСКАТА ИКОМОНИКА !"А на нашата икономика как се отразяват? Или ти си някой шоп на принципа: "Я не сакам да съм добре, я сакам Вуте да е зле?"

26

Анонимен

преди 9 години

То ревяха че не ги щат ,сега пък реват че не могат без тях, идиотизъм, а сащ няма ли да им помогне? Ха ха ха

25

До 37 Я Русский

преди 9 години

Братушка, человек дольжен быть способныйм освободит себя первом, нация - тоже. Рабы не способные освободят никого, потому що они не знают що такое свобода и думают что свобода естъ бытъ господом для других.

24

Я Русский

преди 9 години

Руски - ***! Вечно помогне на всеки. Както би било по-безопасно, ако не помогне и не е освободена. Вместо Грузия ще Персия. Вместо Украйна - Полша. Вместо това, Сърбия - Австро-Унгария. Вместо България - Турция. В Китай, японската забавно нарязани на местното население. Всичко ще бъде наред.

23

Анонимен

преди 9 години

MOGE LI SELIANITE GIVEESHTI IZVA SOFIA PONE MALKO DA SI NAVEDAT PROSTITE GLAVI I DA ZAMALCAT.

22

Анонимен

преди 9 години

ще изнасят за Америка

21

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Прав си баце и те го знаят и като изкарат някой лев пак за западни неща го харчат, ама им е мъка за комунизма, че тогава имаха привилегии, а сега, ако искаш пари трябва да работиш. Сега ще ревнат няма икономика, няма работа:) А преди за TV, та да гледаш руската колко пари трябваха, за кола да не говорим... ще има да чакаш, а за цвят не си и помисляй!

20

Коко

преди 9 години

Мале що *** на площада е излязло.ДО АНОНИМЕН 30НАТО не е икономически съюз!Грузия не е член на НАТО!Но е важно да се пишат постотии...

19

Ъц

преди 9 години

Грузинците да "благодарят" на Саакашвили за прекрасното си настояще и както се очертава за още по-прекрасното си бъдеще и да не прехвълят вината за подобно "щастие" на другите.

18

1

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯTup si. Po dobre ne pishi

17

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ Остана ви още малко.

16

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 24ЩЕ ОПИТАМ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДА ТИ ОТГОВОРЯ , ТУК ЯВНО НЯМА ЦЕНЗУРА ( ПРОСТО НЕ СЕ ПУБЛИКУВА ) . ОБЯСНИ СЛЕДНОТО finance.dir.bg/currency/details.php?id=8&id_base_curr=0&time=1Y . СТРАННА РАБОТА ОТ 0.74 ДО 0.94 НЕ ГОЛЯМА ОБЕЗЦЕНКА ( САМО НЯКАКВИ СИ СКРОМНИ 27% ) А ЗА СИЛНИТЕ ИКОНОМИКИ ... 1 КИТАЙ , 2 САЩ , 3 ЯПОНИЯ - ЕВРОПА В КОЙЯ ОТ ТРИТЕ Е ?

15

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 19АМИ ПИТАЙ ГИ . ПИТАЙ И В БРЮКСЕЛ ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ ОБЗЦЕНИ ЕВРОТО СПРЯМО ДОЛАРА ИЛИ ПАК РУСИЯ ТИ Е ВИНОВНА .

14

Анонимен

преди 9 години

Глупави и невежи хора, прости ама прости. Грузия доброволно се е включила в Руската империя и така се е спасила от войните с Персия. През 17-18 век населението й от 6 милиона се стопява на 600000 и грузинците се спасяват по високите части на Кавказ. Оттатам идва и наименованието на Грузинската високопланинска военна дорога. Намеселието обича руснаците и само шепа предатели насъскаха грузинците срещу руснаците. Грузия е дала велики мъже в светския и културен живот на Русия и СССР.

13

Анонимен

преди 9 години

Където е имало комунизъм сега е ПЪЛНА мизерия. И ще минат десетилетия преди хората да почнат да живеят нормално!

12

Az

преди 9 години

Бившите съветски републики са силно обвързани в търговията с Русия. Разни американски *** като Саакашвили и Яценюк може и да се опитват да мамят населението, че ако скъсат с Русия, Запада ще ги прегърне и ще настане земен рай, само че като огладнеят разбират бързо бързо колко струва дружбата с Русия и колко със Запада. Грузинците постепенно изтрезняват, на ред са украинците.

11

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 14Опитваш се да мислиш или се опипваш ? Ще ти открия една ГОЛЯМА ТАЙНА - освен фащ ипровинцята и ес на тази планета има още 3 континета , като на единия от тях населението ( пазарите - в унисон с напъна ти ) е 50 % .