15

maraskini

преди 9 години

От 2003 имам Ситизен еко драйв,е нямя такава машина.На работа,плуване,абе каквото се сетите. Точен до секундата с БНТ в 20:00 часа,от 2006 не съм го сверявал,зарежда се от светлината,имал съм механични,автоматици.Та за тези пари 220 долара,си е направо супер.Каде ще се сравняват Епъл с швейцарците,като дори са далеч и от японците.

14

amigoto777

преди 9 години

бе то не е трудно да направят дисплея ,да е слънчева батерия даже ,като свети дисплея да се самозарежда .Перпето мобиле,даже мисля да го патентовам.

13

Анонимен

преди 9 години

вместо "/", напишете точка цом

12

Анонимен

преди 9 години

Дреме им на къча на швейцарците, че Епъл продават златни часовници. Ето ви един швейцарски смарт часовник. Всичко си е както трябва, със стрелкички, с перфектен дизайн. Само дето има отдолу един куп сензрчета, които предават информация на апчето. Чиста работа. mondaine-helvetica/

11

Анонимен

преди 9 години

На кой въобще му е хрумнала гениалната идея да сравнява швейцарски часовник с фешън - безсмислието на епъл??? Да бе, няма да си взема Брайтлинг или Таг, или Ролекс, ами ще се гевезя с онова напудрено нищо! Бахахахахахахаха

10

Анонимен

преди 9 години

Успех ще има, най малко защото продуктите на нахапните са превъзходни не само като изработка и материали, но и на софтуер. Мислят за всичко и в най-дребните детайли. Всичко което е в характеристиките им работи с невероятна точност.На мен страшно много ми харесва идеята, но ще изчакам версията с камерата, защото за мен един такъв продукт обезателно трябва да има facetime.

9

Анонимен

преди 9 години

Не е сериозно да имаш часовник дето ще го зареждаш всяка вечер. Ами ако няма къде да го заредиш? На сутринта няма да имаш часовник... Та в този дух скоро не очаквам да си купя смарт часовник...

8

Анонимен

преди 9 години

Тия от йепъл първо да си оправят изделието батерията му да издържа повече от 12ч пък тогава да се пробват да си го мерят със швейцарските часовникари...

7

джепето

преди 9 години

Хаха,смях в залата...тея от аппле явно не познават maurice lacroix....смешници;)

6

ha ha

преди 9 години

много евтина реклама на "ябълката", въобще къде са тръгнали да се сравняват в нещо в което тепърва "прохождат" И се опитват да пробутат един напълно безполезен и никому ненужен часовник.

5

Анонимен

преди 9 години

От 30 години имам Ruhla quartz и работи недостижимо точно-за един месец избързва с една секунда.Немска изработка-превъзходно качество.И досега не съм чул за по точен ръчен часовник.

4

Анонимен

преди 9 години

за швейцарските няма човек на планетата, дето не е чувал, ама за краварските, дето са правени с китайски части...

3

Анонимен

преди 9 години

Луксозните часовници са играчки за богати.В последно време часовниковата индустрия в Швейцария се възроди тъй като в условия на световна "криза" се появяват все повече мултимилионери и милиардери, които се чудят къде даси харчат парите. Apple няма никакъв шанс защото да речем един Патек Филип е класа,едно вложение, и един такъв часовник след 100 години ще запази цената сидори ще я увеличи, а Ябълковите часовници ще станат нещо като електроннитечасовници през 80-те --- от скъпи тогава ще станат 5 за лев.

2

Емил

преди 9 години

Аз си имам едно Сейко 5 за 200лв автоматик.. Прекрасен часовник... За бала на сина купих една фестина за 500лв.. И така... Признавам в Часовникарския бранш най-добри са Японците и Швейцарците!!!

1

Дяволът

преди 9 години

Всеки подобен артикул от подобен вид си има ниша, в която се е прицелил. Сега 1000% ще почнат коментарите какво предлагал, какво не предлагал и колко често щял да се зарежда часовникът.... Истината е, че компанията МНОГО добре си е направила сметката и никога няма да пусне нещо на загуба. Да, сигурно е правено с чужди части, с евтин китайски труд ! А Rolls-Royce/Pagain чии ползват ??Но и така да е, дори да се купуват от зомбита - продуктите на Apple винаги имат пазарен успех. Ще има и този.