56

Анонимен

преди 9 години

*** и държавата почнах да се отвращавам ама си ги и търпиме.

55

РОСЕН

преди 9 години

ВСИЧКО ДРУГО ПРЕДЛАГАТ КАПУТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ,САМО НАЙ ВАЖНОТО ,КОЕТО НАРОДА ИСКА ВЪОБЩЕ НЕ СПОМЕНАВАТ - А ТО Е ,ДАСИ НАМАЛЯТ БРОЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТ 240 НА 89 ! ТОВА РАЗБИРА СЕ НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА СИ ПЛЮЛИ В УСТИТЕ И СЕ ДЪРЖАТ ЗА ДАЛАВЕРАТА НАРЕЧЕНА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОЗИ ПРОФЕСОР !

54

Иван

преди 9 години

Това са или глупости. А Константинов не е зле да има предвид, че политиката не е математика, в която всичко е аксиоматизирано. За разлика от математиката, в политиката нищо не е това, за което се представя.Ето защо за да може да взема верни важни небитови и нематематични решения, каквито са политическите, на човека освен ум и интелигентност му е необходима и известна зрялост на мисленето, която не само 17-годишните, но дори и 18-годишните нямат или поне не е достатъчна.

53

Браво на ДПС

преди 9 години

....нека накарат и бебетата да им гласуват!С комунистическите тарикатлъци ----ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГЛАВИ!!!Хак, да им е сега "втората политическа сила"....ега стане и "Първа"...!!!!!!!!!!!!!/..май натам вървят нещата/

52

Мечо Пух

преди 9 години

Вместо да я намаляваме, да я вдигнем на 95 г. Ако някой е успял да достигне възрастта, да има право да гласува. Останалите все още не са дорасли. :)

51

Anti

преди 9 години

Пак обслужваме онзи етнос - да могат и невръстните майки-деца да печелят от избори. Ми дайте да смъкнем годините за гласуване на 13 - тогава ромките могат да стават майки и може да искат да гласуват за бъдещето на децата си. Плюс това ако й бутнат на младата майка парички за да гласува на изборите за някоя партия - ще изкара за цигари на рожбата си. Какво пречи вместо биберон малкото да си изпафка една цигарка в количката.

50

Одисей 3

преди 9 години

Константинов е със старческа деменция.Мръсен гербаджия. Брее,не се спря дървен философ,на всяко гърне миродия! Изкукал старец.

49

иликтутатъ

преди 9 години

Заедно с "изборите" да се прави "референдум" е нагло!!!! Дано всички помнят референдУма за АЕЦ Белене, и как в последния момент "праснаха" нов въпрос. Много е "плоско" заедно с "въпроса" да се симулира "изборна активност".

48

Анонимен

преди 9 години

Зашо не и ембрионите? Колкото до референдума на Прецедента Плевев, то ПФ обяви, че направо ще внесе законопроект по въпроса. Но явно герберастите държат поредните избори да са по старите правила.

47

хаха

преди 9 години

17 годишните им дай ганджа, да бягат от даскало и да пият бири и пафкат по пейките. Щели да гласуват, тинтири минтири

46

ha ha

преди 9 години

преди да гласуват избирателите да кажат на изуст "Аз съм бъларче" на чист български език, иначе никакво гласуване.

45

герб

преди 9 години

Ура-а-а-а, ще векуваме!!!!!!!

44

ФЕС

преди 9 години

А не искате ли да гласуват и тримесечните бебета ?!?

43

Анонимен

преди 9 години

За да бъде Баце на върха ще направим така, и децата от детските градини да гласуват за Герба с предварително подготвени бюлетини за да не гласуват погрешно. И....така до година до амина.

42

чичо пич

преди 9 години

Кой се пенсионира да няма право да гласува. Да чеше броеницата и да си гледа,, дързост и красота'' а *** да ги караме да напишат за кой гласуват

41

Шансон

преди 9 години

Ако се приеме това,*** с една мнооого голяма крачка ще са напред.

40

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

О ГЕРБ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ И СА ГОТОВИ И ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА ВКЛЮЧАТ В ИЗБОРИ. КАКЪВ СМЯХ. ДО ТАМ ЛИ СТИГНАХМЕ ВЕЧЕ. ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ.

39

Анонимен

преди 9 години

"Професорът" е в състояние и на главата си да застане (той мисли с краката), за да угоди на недоразумението Боко в стремлението Му за вечна власт. Ако има как, ще се уреди "гласуване" на децата още от детската градина, та да избират Слънцето, независимо, че "сиянието" Му е засенчено от "светлото" Му минало! И в качеството си на какъв Мишо е глашатай Боков? Не е ли на държавна служба? Знаем, че целта на назначаването на калинки и бръмбари във властта е изграждане на твърд електорат. Пуста тояга!

38

mr

преди 9 години

На Мишо отдавна вече му е време за пенсия, не акъл да дава! В гетата е пълно с образовани и информирани 17 годишни..даам!

37

Анонимен

преди 9 години

Ненаяли се , ненаиграли се ей ! Много продажници във тази ***.