29

Анонимен

преди 9 години

Аххаха обаче много ме кефят и говедата и чорбата... Чорбата искат с милиони дългове, никаква база и никакъв план въобще за бъдещето да са шампиони и да са пред Лудогорец... Е как да стане това?!?!Стойчо е най-доброто което им се е случвало, отсега нататък само надолу и фалит ще има накрая или изваждане от турнирите и заедно с Левски във втората 6-ца...Вече сме в 21век и има две думи, мениджмънт и организация, които не са чували още и двата отбора...

28

Берое

преди 9 години

В шоплъка не е интересно вече. Това Подуяне, Борисова градина, Овча Купел, Надежда няма какво да се коментира.

27

с

преди 9 години

Червено сърце когато получава пари иначе е долен и морално пропаднал цреп

26

ww

преди 9 години

Довиждане лицемерен ***.Сега остава и да се откажеш от обезщетението ....знаем няма да сатне

25

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо, скоро пак ще го вземат за н-ти път. Стойчо е влизал и излизал от ЦСКА повече отколкото е влизал и излизал от жена си...

24

Анонимен

преди 9 години

Защо подуянчани се разхождат с червни дрешки? Няма да се разпознавате на стадиона. Всички червени знамена ще веете.

23

Анонимен

преди 9 години

До Ще го бъде ли ЦСКАВажното е Подуяне и Коматево, да върнат имената на националните ни герои.

22

ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ

преди 9 години

Поне намачка, здраво ГОВЕДАТА!

21

Ще го бъде ли ЦСКА

преди 9 години

Новото бъдещо ръководство на ЦСКА ще го погребе във "В" група, така както Горбачов и Елцин погребаха Съветския съюз. Новото ръководство още не дошло и поставя неизпълнима задача - да стане шампион. При настоящето игрово състояние на отбора, това е невъзможно, Лудогорец превъзхожда всички отбори. Бедата е там, че новото недошло ръководство заявява, че ако не стане шампион, ЦСКА го чака разтурване. Зная, че много няма да се съгласят, юни ще говорим повече.

20

Анонимен

преди 9 години

След година ще се върне,да не му е за сефте! И като се върне, какво?

19

Анонимен

преди 9 години

Стойчо тука сбърка. Публиката е зад него, играчите са зад него, целта е ясна - титла. Това за примката нещо не върви. Всеки мач играеш за победа, излизаш и биеш. Толкова. Победи до края пъ нека ти слагат примка и да те гонят, ако им стиска. Да ама Стойчо май сам не е уверен в силите си.

18

NACO

преди 9 години

А,парите ВЪРНА ли? Вън ПЕРНИШКИТЕ "***" от ЦСКА! Вън семейство Младенови-43721левови от ЦСКА! Вън МАФИЯТА от ЦСКА! Само ЦСКА!

17

Анонимен

преди 9 години

Не са му плащали и на него, а му дадоха и скункс, така, че е ясно защо се маха. В *** няма пари и искат с трици маймуни да ловят...

16

Галатасарай 3:0; 3:0

преди 9 години

Аз съм кръстника на Тройчо Младенов !!! Ха,ха,ха....

15

Kейн

преди 9 години

Каквото и да ти говори Стойчо става дума за пари,той всъщност не си тръгва,а ще съди ЦСКА за пари,още пари,атакува новите собственици,сърди се,че му поставят задачи за да си заслужи най-високата заплата,много по-висока,в пъти, от треньора на Лудогорец

14

Анонимен

преди 9 години

Тройчо пак го изгониха.После пак ще си го вземат и така си кара чорбата!Хахахахаха!

13

До 9 Жалко

преди 9 години

"Жалко, защото сега ЦСКА ще започне да бие без него. Искаме си го обратно, за да станат 4-ти!"И ние ви пожелаваме Иво Тонев и Гонзо да останат по-дълго при Левски. Гаранция за успех и при повече късмет след няколко години може да сте в Б група.

12

Анонимен

преди 9 години

Стойчо беше убиец само и единствено на Левски(колко пъти,един ли сто ли...)И със пари и без пари ЦСКА мачкаше Левски и се разхождаше по върха на първенството.Яд ги е леФскарчетат на Стойчо,понеже скоро нямаше да у стигнат пръстите да показва на леФскарите след всяка победа +1.

11

Жорж

преди 9 години

Стойчо показа, че не само в политиката има тарикати. Селски тарикат от Елин-Пелиновски калибър във футбола ни. Като използува най-силното оръжие за защита- атаката, срещу съдии, противници,БФС, ФЛИРТУВАЙКИ С ШЕФОВЕ И ЗАПАЛЯНКОВЦИ. Комбинациите му с т.н. агенти бяха видни с просто око, но вероятно хвърляше ласо на ПАРИДАВАЩИТЕ , ЕСТЕСТВЕНО ОТ КЛУБНИТЕ. Оказва се ,няма здрав сектор у нас. Шмекери,откровени крадци и демагози. А футболът ще почака, както и Държавата.

10

Анонимен

преди 9 години

Стойчо е един от убийците на Българския футбол! Само чужденци от които той печелеше и за българи никакъв шанс. Не може в отбор от 24-25 човека само 5-6 да са българи. Къде са младите и успешните футболисти? Изритани.