59

Мечо Пух

преди 9 години

Сега близките отиват в ареста, вадят арестантите и публично им набиват главите на кол. Пред управлението.

58

Анонимен

преди 9 години

Първо искам да изкажа съболезнования на близките на убития. Второ да отбележа, че тази трагедия предизвика огромно масово недоволство срещу конкретни субекти и обекти, които трябва да бъдат наказани. Някой да се разходи в мола и да направи СПИСЪК НА ФИРМИТЕ НАЕМАТЕЛИ! Да започнем бойкот ВЕДНАГА, преди да отшуми справедливия народен гняв!

57

Анонимен

преди 9 години

Какъв бойкот на мола, кви 5 лева. Всички молове в *** са перачници на пари.

56

БЪРЗА ПОМОЩ

преди 9 години

Повикали БЪРЗА помощ, която констатира смъртта, а човека агонизирал два часа. Наистина БЪРЗА помощ е бърза!!!!! Докато се наведа да го хвана охлюва се шмугна в храстите. Голям срам!

55

Сандо

преди 9 години

Пълно е с луди по улиците, едни садиагностицирани, други си пият хапчетата, а всички останали се движат свободно

54

Анонимен

преди 9 години

Сега в панделата ще ги видиме какви са ГАРДОВЕ.

53

Анонимен

преди 9 години

Според ме трябва да питат кой прати трима охранители да пребият човека.Защото по моловете не съм виждал групи от охранители.Мисля ,че ситуацията е много по дълбока.Някой им е наредил.А те са виновни 100% + още някой

52

народеееееееееее

преди 9 години

спиш,5 века спа и сега пак спиш ,крадат те,убиват те ти пак спииииииииииииииш

51

Анонимен

преди 9 години

хем агонизирал 2 часа, хем лекарите констатирали смъртта, сега се пита колко време е отнело на лекарите да стигнат до човека паднал пред магазина след като повървял до там... 2 часа??

50

Сп???нс

преди 9 години

Охранители хаха и как се става такъв , какви изисквания - НИКАКВИ. Сега ще се окаже, че даже не са били на щат във въпросната фирма

49

кръстоносец

преди 9 години

не съм лекар но си мисля че болни в случая са гардовете а не горкият човек. понеже по-голяма лудост от това да убиеш някого без причина няма.

48

otvrat

преди 9 години

ohranata v mallovete i i kudeto i da e ne e li s cel da te predpazi pri eventualna ataka, krajba, te sa dlujni da se grijat za obshtestveniq red na tezi mesta, kudeto se subirat hora. SAMO V BULGARIA LI OHRANITELITE SA UBIICI?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? KUDE JIVEEEEMMMMMMMMMM

47

abe

преди 9 години

Абе вие тука половината Турция и кво ли не....... там убиха едно момиче преди 1 месец ЦЯЛАТА ТУРЦИЯ ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ, НАПРАВИХА КАМПАНИИ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИ И ТАКА НАТАТЪК и постоянно правят. Един РОММММММММ уби едно невинно момиче :( - НИЩО ! ПОСЛЕ НЯКВИ ДОЛНИ ВАРНЕНСКИ ДОЛНИ ***, КОМПЛЕКСИРАНИ ИЗЧАДИЯ... УБИВАТ НЕВИНЕН ЧОВЕЧЕЦ, ТОЛКОВА МЕ Е СРАМ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА. НЕНАВИЖДАМ БЕЗЗАКОНИЕТО ......

46

......

преди 9 години

надявам се побойниците да ги сполети същото, но не 2 часа, а 2 ДНИ да агонизират ! ДАНО!

45

Анонимен

преди 9 години

Да влезнат в затвора до живот! Това са изпечени и уродливи убийци-садисти, които по нищо не отстъпват на социопата убиец на Вероника! А техните работодатели-собствениците на мола да бъдат съдени като съучастници, защото са се опитали да заблудят полицията с лъжлива информация. Престъпници.

44

do 49

преди 9 години

i edin policai gi gledashe bez da se namesi

43

срам

преди 9 години

Каква заспала държава! Убиват човек на улицата, семейството го погребва, два дни писане по вестниците и толкова. Изчезне мнадо момиче и го намират изхвърлено в реката, пак три дни по вестниците и нищо. Убиват психично болен , но добър човек, който сигурно целият град го познава, и пак никой нищо не прави. Ако беше една Испания или Франция, щяха да са по една седмица по улиците и да трошат, докато и полицията и управляващите не разберът, че обществото изисква справедливост!

42

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям пълен бойкот на мола. Там няма нищо което да го няма в другите магазини. Утре може да всеки един от нас. Никой не е застрахован.

41

Защитник на BG

преди 9 години

Варненци, обединете се около една кауза: ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ТОЗИ МОЛ! НИКАКВО ВЛИЗАНЕ ТАМ! ДА ФАЛИРАТ ГАДОВЕТЕ! ЧАКАМЕ ДА ВИ ВИДИМ КОЛКО СТЕ ЕДИННИ!

40

до 51

преди 9 години

Като Борисов