5

българин

преди 9 години

По гнусен епизод от историята ни от тоя как парламента бе ограден с ограда,Орешарски се вмъкваше и измъкваше от незнайни входове и изходи,полицията млатеше студентите,и акцията с белият автобус не е имало.Значи вие за 20-30 екипа на спешна помощ пари нямате да дадете,а на 70 000 полицаи заплатите два пъти вдигнахте,нали.Акцията в Лясковец пък беше черешката на тортата.Как не ви е срам?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

4

me

преди 9 години

Йовчев беше единственият министър на ББ, от който се излъчваше някаква форма на интелект и почтеност. Възможно е и да е било заблуда, но така ми се струваше. И някак не съм изненадана, че беше първият, който си тръгна. Мисля, че "червеи" е само върхът на айсберга в разработките за контрол на масите.

3

Анонимен

преди 9 години

Абе от човек, завършил само морското училище за матрос какво искате? Толкова му е акъл на човека, толкова си може. Сега в затвора да ходи, щото тея дето подслушват съдиите много обичат да им дават РЕАЛНИ присъди

2

Наивен

преди 9 години

"Червеи"-те са гнусна политическа интригаА от КОЕ правителство са правени разработките и при КОЙ министър ????

1

Анонимен

преди 9 години

Много убав е тоя Йовчев!