268

Евроатлантически цен

преди 9 години

Целият сайт с материали за Русия! Нещо ви сърби, ли, боли, ли? Що не пишете за САЩ? Но ще трябва да съобщавате, че всеки ден полицаи застрелват невъоръжени граждани по улиците. И за други демократически благини ще трябва да пишете, например за вчерашните протести във Франкфурт срещу икономиите, със сблъсъци, насилие и арести. И все ще се намерят останали с нелъснати мозъци от нагло-американската пропаганда, които да попитат, това ли са евроатлантическите ценности, с които ни проглушиха ушите?

267

Анонимен

преди 9 години

Реалната цена на нефта е 15-20$, има го в изобилие навсякъде...

266

Анонимен

преди 9 години

Ще оцелее и оше как, под всяка маса може да се скрие.

265

хахаха

преди 9 години

"Страда ли от липса на пазари?"Не, естествено - Русия не може да произведе един *** - за какво са й пазари?"...не отвърза петрола от долара, но Путин е в състояние да го направи."Не, не е.Мачтае си за това, но няма да му се отвори парашутчето."балоните на печатницата за долари ще гърмят един след друг"ЩЕ ЩЕ ЩЕ.... путинофилите винаги говорят в бъдеще неосъществимо време, хахаха

264

Анонимен

преди 9 години

Дори не мисля, че Путин е заплашен. Подкрепата му и силата нарастват с трудностите.

263

Анонимен

преди 9 години

Трябва ли й на Русия Европа и за какво? Страда ли от липса на пазари? От недостиг на суровини? Няма кой да й предложи стоки? Или Русия няма с какво да ги плати? Има ли армия, боеспособна и на нокти, за да защити страната? Де Гол не успя да получи злато срещу доларите си, Кенеди не успя да направи държавния резерв наистина държавен, Кадафи не отвърза петрола от долара, но Путин е в състояние да го направи. И тогава балоните на печатницата за долари ще гърмят един след друг.

262

ай

преди 9 години

ввас какво интересува путин крим ггледайте вашата чиния ане винаги русия не ви омръзна има и др държави

261

Пешо

преди 9 години

Бившият съветски лидер Никита Хрушчов се върна от ваканция през октомври 1964 г. и установи, че е сменен от своето протеже Леонид Брежнев. Това стана, след като той бе унижен в кубинската ракетна криза и след икономическите си провали в страната............??????? СТОЯНОВА, по голяма глупост не бях чел.Унижения след това го убиха.Чети бре!!!!!

260

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да се пише е ясно, че Путин поръчва музиката ... дори ядрената .. Да сте забелязали, че няма дрънкане на оръжие след филма за Крим?

259

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 388от къде знаеш?

258

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 399за теб?

257

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАмечти.........................

256

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Не...

255

Анонимен

преди 9 години

Kolkoto po-rano ,po dobre.

254

цървул

преди 9 години

Във любимата Ви страна америка са спрели работа над 750 нефтодобивни сонди поради ниската цена на петрола не знам друга държава да е спряла нито една сонда себестойността на един барел суров петрол в страните които го добиват по естествен начин е около 14 долара а на шистовия барел суров петрол около 80 долара за барел добит на платформа в океана е около 50-55 долара. Вие смятайте ако можете разбира се кой е губещия. ЕС си призна, че е загубил около 40млд.евро заради санкциите наложени на Русия

253

цървул

преди 9 години

Госпожо, Стоянова Вие сте най-тъпата ..................(будка с "П") която се опитва да анализира икономическата обстановка в света погледната от едната страна. Ако не знаете или не разбирате, моля не пишете глупости от смешните санкции сложени на Русия губи най-вече ЕС, руското население не умира от глад уверявам Ви. За спада на рублата се дължи най-вече на силният долар който скоро ще падне защото са изкарани неверни данни за икономическото състояние на Америка, еврото също поевтиня и то доста

252

Bulgatani

преди 9 години

Смешно и срамно да го прочетете, наистина! Срамувам се за нас българите, защото най-любимата ни дейност е гняв, омраза и лъжи. Обаче, ако все още имаме сред нас православните- Господ да ни помогне, защото самите ние вече не сме в състояние да оздравее. Язък!

251

морски

преди 9 години

Статията директно е писана в американското посотво.То бива лъжи и желание да бъде смачкан Путин,но краварите вече прекаляват.Всеки който защити държавата,народа си и националните си интереси бива заклеймяван от запада и САЩ като диктатор.Цинизъм до последно.

250

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали Путин ще оцелее, но на вас българи депресията и черногледството са ви в кърпа вързани! От такива манипулативни медий. Не влизайте в този пропаганден и манипулативен сайт. сериозно

249

волгоградския

преди 9 години

Иначе вече от годига както РФ фалирва Путин пада от власт и т.н. Нали знаете поговорката кучетата лаят, кервана....