15

Анонимен

преди 9 години

Чудесен е модела на Гонзо! До пълн затриване на подуянската кчина да се спазва модела на инджинера.

14

Само Левски

преди 9 години

Батков, защо сега лъжеш? Гледах мача и видях, че Ботев ги надигра чорбата и заслужено спечели. Явно Цска толкова си могат. По скоро мислете защо дадохме точки на Марек, Славия, Локо Пд. и т.н.

13

А

преди 9 години

УЕФСКИ да го закрият по добре. Бутнаха си стадиона, надяват се на други отбори да ги държат на по високо място в класацията, слаби футболисти, слабо ръководство което има голяма уста, въобще формула за пълен провал. Или да го закриват или да ходи при аматьорите за купата на Каменица, туко виж ги пратили в Европа да играят с други аматьори, но и там ще загубят. Въобще уефски е най смотания отбор съществувал някога изобщо.

12

ХА ХА

преди 9 години

"Моделът на Гонзо за развитие не е лош"!???Ама разбира се, супер си е! Като нищо ще се спасите от изпадане! А пък в Европа падате от всички "туристи", за да не се изморяват момчетата с допълнителни мачове! Все пак за дискотеките се искат сили!Браво!

11

ставри

преди 9 години

На Борат няма да му дойде акъл в главата.

10

Анонимен

преди 9 години

За мен Левски направиха няколко доста сериозни грешки последните няколко години.1. СЪБОРИХА СТАДИОН - НАЙ-ГЛУПАВАТА ПОСТЪПКА, която можеше да направят. Когато нямаш пари, за да си плащаш на играчите, не е нормално да събаряш напълно функционираща част от стадиона.2. Помните ли какво се случи с Ивайло Петев? Това е може би най-срамният случай в историята на история, далеч по-срамно от това да си извън първата шестица.3. Иво Тонев с главен пост в Левски - а този човек е тотален футболен провал

9

Анонимен

преди 9 години

Иво Тонев и Гонзо съсипаха Левски. Да, евентуално на цскарите им харесва модела Гонзо, но на нас, левскарите, този модел хич не ни допада.

8

Анонимен

преди 9 години

***,***,ко стана

7

eve1

преди 9 години

И на мен ми харесва моделът на Гонзо-тази година във втората шестица,догодина в Б група а по-догодина във В!

6

Анонимен

преди 9 години

Левски си е виновен, така е. Обаче е безспорен и факта, че... ЦСКА не играе никога така срещу Левски както игра срещу Ботев. Това няма човек който да го отрече. И, предполагам, че ЦСКА ще си получи 6-те точки от Ботев за услугата.

5

lewskar

преди 9 години

Не мога да разбера да ли като си бил комсомолски секретар с досие в Държавна сигурност за теб всички останали са *** !!!Някак си тези хора наглостта им премина всички граници .Левски е разграден двор - куче влачи рейс , корупция на всички нива , безименни чужденци които си плащат за да играят , треньори по-пристрастени до чашката от колкото до школата , ръководство вперило поглед в дребните измами и на края ТРАГЕДИЯ която няма да завърши само с мираж в Евротрунирите , а по-лошо В група

4

Анонимен

преди 9 години

Закривайте и Левски и ЦСКА... Стига толкова мъка

3

циник

преди 9 години

Лошо БАТКОВ, лошо!

2

Анонимен

преди 9 години

ЦСКА трябва да бие. Ама не винаги. Само когато е в полза на Левски.Гошо Вратарчето не трябва да пуска голове. Ама не винаги. Срещу Левски трябва да пуска.Ако Мъри бил все още треньор на Ботев, нямало да допусне Левски във втората шестица.Тоя Тара какво си мисли? Че светът се върти около Герена ли?

1

знайко

преди 9 години

не знам модела лош ли е или не,ама резултатите със сигурност са лоши.