23

Анонимен

преди 9 години

Бог винаги прави така, че да се срещне с всеки човек индивидуално. Същото е станало и с това момче. Ако си мисли, че ей така отникъде му е заработил късмета, жестоко се лъже.

22

Анонимен

преди 9 години

Статията не е глупава изобщо , показва как *** печелят от наивността на човечеството...факт хората са супер ***.

21

Анонимен

преди 9 години

От човешката глупост и невежество се печели най-добре. Току виж му завидяли попове и политици. Добре е да се пази. Че пазарът на лъжата е парцелиран.

20

dp

преди 9 години

Да си убеден, че написаното в библията или който и да е религиозен текст е измислица нете прави атеист.Атеизмът е религия, вяра, че няма бог - пак толкова недоказуемо колкото и това, че има.Да не вярва човек на измислици е просто проява на разум.И няма нищо лошо в това да ги популяризира, християнските ценности са достатъчнодобри, разумните хора ги прилагат и без сляпа вяра.

19

Стамат

преди 9 години

Католици! (puke)

18

Васко

преди 9 години

Ми като има будали да плащат за софтуер....

17

Анонимен

преди 9 години

ЧАДА МОЙ!ЕДИН АТЕИСТ ВИНАГИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ!!! ТОЗИ ЛЪЖЕ, ЧЕ ПРАВИ ПО ТОЛКОВА ПАРИ ЗА ДА СЕ НАМЕРЯТ БАЛАМИ ДА МУ КУПЯТ ПРИЛОЖЕНИЕТО :DПО-ВЕРОЯТНО Е ДА Е ЗАТЪНАЛ В ДЪЛГОВЕ :DНИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ МНОГО КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ ТЪЙ, ЧЕ СМЕ С МНОГО ОПИТ И ЛЕСНО НАДУШВАМЕ КОЙ ПАК НИ ЛЪЖЕ И КОЙ НЕ! ВЪПРОС НА УСЕТ Е :)

16

Алекс

преди 9 години

Много зле преписана статия "Еха, скъпи, виж всичките тези пари" тоя да не е Ам Гъл?Иначе като знам че всичко от ябълкие е платено може и да е истина.Все пак дали е библията или неще друго каде е проблема? Има търсене има и предлагане, а хората могат да си вярват в каквото искат нищо лошо. Само като почнат да налагат виждането си на околните (като *** 11) е проблем. Дали вярваш в господ, силите от вселената или в собственото си съществуване е личен въпрос и няма нужда от институция.

15

Анонимен

преди 9 години

"Въпреки това мъжът се чувства неудобно сякаш прави нещо, което не е редно, пише британският "Мирър".===Аууууу, токова неудобно се чувства, че продължава да продава и да печели пари. Ай сиктир, бе!

14

Анонимен

преди 9 години

Почти всички религиозни хора са опасни психопати. Крайно време е фашизоидни и невежи "учения" като ислям, католицизъм и т.н.да бъдат забранени.

13

монах

преди 9 години

След като прочетох този патцал по-горе,наречен статия реших,че вече не искам дс съм капиталист. Честито. Ще ставам будист. Отивам при Негово Кралско Величество - Буда с ордена от Нофчо.

12

Иван

преди 9 години

Докато има *** дето още вярват в тия божествени простотии ще има и далавера за тоя. Религиите трябва да се забранят за да не подлудяват хората.

11

Анонимен

преди 9 години

До "ZASHTO LI BIBLIATA"*** в книжарницата и питай дали имат книги на Достоевски. Ако ти отговорят положително. Извади 29 лв. и кажи високо на продавачката:"МОЛЯ,ДАЙТЕ МИ ЕДИН БРОЙ НА КНИГАТА ***".Абе,кво става с тая страна. Само *** ли останаха? Риторичен въпрос. Няма по-голям *** от неосъзнатия сатанист и изявен АТЕИСТ.

10

Анонимен

преди 9 години

До рекордA ZASHTO LI BIBLIATA E SVESHTENNA KNIGA,KOGATO POPOVETE SA PEDOFILI?

9

Анонимен

преди 9 години

A KOLKO LI SHTE SPECELI AKO PRODAVA SLANINA NA ARABSKIA PAZAR--SIGURNO E MILION NA DEN

8

рекорд

преди 9 години

Принципно доста скептично ппдхождам,когато чуя за някой спечелилнпари от мобилни приложения. ТОЗИ ПЪТ НЕ УСПЯХ ДА СЕ СДЪРЖА.КОЙ *** Е ПРЕПИСАЛ ТОЗИ ***? ЖУРНАЛИСТА,КОЙТО Е НАПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ НЕ РАЗБИРА ОТ ФИНАНСИ, БИЗНЕС СТРАТЕГИЯ,ИТ. ТОВА ЖУРНАЛИСТА Е МЕГА ТЪПО ПАРЧЕ.БИБЛИЯТА Е СВЕЩЕНА КНИГА. ЯВО ГРУПА САТАНИСКИ *** СИ ПРАВЯТ ДЖУМБИШ.АЗ ПЪК ЩЕ ПЕЧЕЛЯ МИЛИОНИ КАТО ПРОДАВАМ БЪДЕЩАТА ВЕРСИЯ НА УЧЕБНИКА ПО АМЕРИКАНСКИ КАПИТАЛИЗМ, СЕКС БИОГРАФИЯТА НА ОБАМА, ВРЪЗКИТЕ НА САТАНИЗМА С МАС

7

Анонимен

преди 9 години

MNOGO GLUPAVA STATIA

6

реклама за будали

преди 9 години

Бас си лъжливата статия. Кой МЕГА *** ще повярва на тази статия. *** знаете ли,че в Google store има поне 100 безплатни български приложения с религиозна тематика.

5

Анонимен

преди 9 години

Незнам,като напишете в нета библия на испански излизат 5 милиона резултати.Има библия на китайски включително и на суахили,фламандски и някакъв език дето го говорят в някои селца в швейцария.Нещо странно има.Малко като историята на оня английският милиардер- продавал дискове в подземието и спечелил 50-60 милиона.*** дисковете,а?

4

знайко

преди 9 години

кое е измислица бе идиод,ти ще се разхождаш в райската градина само по боксерки и то при -40 градоса.та да видиш кое е измислица.