47

Nobody

преди 9 години

Малко са го драли тоя през годините, трябвало е повече.

46

Един добряк

преди 9 години

АК-47, пускаш приклада с едната ръка, протягаш се към затворната рама, рязко движение назад, с палеца преместваш предпазителя леко 1 положение надолу, гледаш среза на прицелната планка и мушката да сочат ... чутурата му на тоя и пускаш колкото ти душа сака оловца! Не, не съм такъв човек, но си издрайфах червата заради този! Не не не и не, заради децата и заради тези след нас, не допускайте такива около себе си! Горното може да е сън, но надявам се картинките да не са реалност никога покрай мен!

45

Анонимен

преди 9 години

Прав е коментаторът с цепеницата, ако имаше родители на място, обезобразяването щеше да привърши към снимка 2 , максимум 3. "Боят не разгражда, той изгражда"!

44

путкин умер

преди 9 години

Каква е разликата между този и Путин?И двамата са откачалки, но това момче поне няма ядрени оръжия и не плаши с тях.

43

Анонимен

преди 9 години

Готин тип

42

До Минаващ

преди 9 години

Здравейте, Символът на гърдите на това момче не е свастиката, която всички свързваме със Хитлер и масовото избиване.Точно по този начин изобразена , тази свастика е Тибетска. Може да се види на много статуи на БудаДо всички които са писали, че ако това момче е техен син, ще го "бият на почивки" или ще го изгонят - добре че не е. В Щатите имат закони които забраняват и наказват тези които посягат на деца.Въпреки че според мен, това неговото е прекалено - той сам си го е избрал.

41

Веско

преди 9 години

Че чак и с големи букви пише, да се набие на очи.

40

Веско до 41

преди 9 години

Ти от къде се извъди бре, кво ми философтваш я плюй на малкия и на мама у панделата.

39

Stealth

преди 9 години

Остава само да се боядиса главата червена:img3.wikia.nocookie.net/__cb20140209162228/starwars/images/5/50/Darth_Maul_profile.png

38

Bit

преди 9 години

FREAK!

37

Сър Пичук

преди 9 години

Я ми кажете бе, пичове, това създание по някакъв начин обърква ли ви битието? Казано е, че свободата на индивида свършва там, където започне да ограничава свободата на съседния индивид. Та я дя чуя как това мутантче нарушава вашите лични свободи? Нещо не ми се вярва че сте се загрижили чак толкова за съдбата на света. По-скоро и вие приближавате края му. Как ли? Всеки си знае сам за себе си...

36

Иво

преди 9 години

бати поколението за малко внимание ще почнат и краката и ръцете да си режат ... края на този свят се вижда...

35

mr_cec

преди 9 години

дяволска работа. Горкото момче :(

34

Анонимен

преди 9 години

ЕДНИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ЖАНА ДАРК! ДРУГИ ЗА НАПОЛЕОН! ТОЗИ СЕ ВЗИМА ЗА ИЗЧАДИЕ НА АДА!!!ТОЙ, ЧЕ СЕ Е ОБЕЗОБРАЗИЛ ТОВА Е ЯСНО! НО НАЙ-ЖАЛКОТО Е, ЧЕ СЪМ НА 100%-ТА УБЕДЕН, ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ НЕ БИ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА БОРИСОВИ КОИТО ДОВЕДОХА ДО УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО ПАЛЕНЕТО И БЕСЕНЕТО НА ХОРА ПЛЮС УВЕЛИЧЕНИЯТ БРОЙ САМОУБИЙСТВА ВСЯКАКВИ!

33

Анонимен

преди 9 години

този си е луд за връзване

32

Анонимен

преди 9 години

този ако не смени дилъра, ше му играя 2 винкела в тиквата

31

Анонимен

преди 9 години

каква е разлика между този и батута? Върху батута не можеш да скаш с кубинки

30

Анонимен

преди 9 години

До Georgiхахахахахах ти си ЧАЛГАР !!! 100 % нямаш образОвание, продал си си боксониерата и си купил BMW 3-ка (цял фар) хахаха радваш ме, колко си *** !!! :D :D КРЪСТОСЛОВИЦА : "Селска забава с три букви" .............. BMW !!! :D :D :DТрагичен си, ама само щи се смея ... *** !

29

Анонимен

преди 9 години

https://youtube/watch?v=GiT8sZR9rxM

28

Гад

преди 9 години

Ииииии не можах да разбера, защо "или още не е пораснало, или ще съжалява съвсем скоро" !?Значи, може да е пълно с кухарници с ръмжащи изрисувани с дракони голфове, чалгари "ценящи" бг музиката ... на които им е трудно да си напишат името, ама те нали са много и е нормално. АМА щото някой е по-различен от твойте/вашите представи за нещо РАЗЛИЧНО и веднага е заклеймен, че ще съжелява, че тва е детинско и т.н. ...ми то и хипстърите са странни, ама сигурно авторката е с такива "хипстърски" очила!