9

Анонимен

преди 9 години

Гаранция от наглостта и самохвалството! Един все по дебел *** тормози цяла държава и вместо някой да му удари един прът и да го махне, всеки ден платени рекламни *** и социолози ни обясняват колко незаменим е все по дебелия ***.

8

666

преди 9 години

при ТИКВА1 бяха съкратени кантонерите бе *** при ТИКВА2 ще има кръв - факт!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Абе *** и за кантонерите ли ви е виновен Бойко?*** си та дрънкаш.Това е вследствие от МНОГОГОДИШНО управление най много билите във властта.Когато Борисов стана премиер за пръв път каза нещо което никой до сега не беше казвал:НАЙ ГОЛЯМАТА ЯМА И НАЙ МНОГО ДАЛАВЕРИ СА ПРАВЕНИ В БДЖ(общо с НКЖИ някога)Затова ходи се гръмни да не те гръмне някой друг!

6

мп

преди 9 години

То вече села и хора няма ,ти кантонери искаш!!

5

АТИЛА

преди 9 години

за кантонерите питайте Бойко. Ще запомните това тиквено владичество с много кръв помнете ми думите!

4

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ СА КАНТОНЕРИТЕ БЕ ТАВАРИШИ? ТЕЗИ КАНТОНЕРИ ЕДНО ВРЕМЕ ПОСТОЯННО СИ ОБИКАЛЯХА УЧАСТЪЦИТЕ И ПРИ ТАКАВА СИТУАЦИЯ СЪОБЩАВАХА ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ ПО ЛИНИЯТА И ВЛАКОВЕТЕ НЕ СЕ УДРЯХА В СКАЛИТЕ А СПИРАХА НА БЕЗОПАСНО РАЗСТОЯНИЕ.. ИКОНОНОМИЯ НА ЗАПЛАТИ ЛИ ПРАВИТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО СА НАЙ ВАЖНИТЕ? ИЛИ ЗА ВАС СА ПО ВАЖНИ РОДАТА В АДМИНИСТРАЦИЯТА? СЕЛЯНИ ПРОСТИ!!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Бах ти територията- всичко се разпада, ще я закриват вечесамо Боци ще щипне със 16 милиарда, а нас вече ни определиха за бойна зона.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Лиле, ко стана бе, мила ?! Нали бяхте отстранили всички последици от бедствието ?Боко обяви победа ! :)

1

Анонимен

преди 9 години

айде пак