41

цесекист

преди 9 години

А Герена да гори!!!!!

40

blue forever

преди 9 години

сега,...като ви бега Манджука,ще гледам къв син ще го гризкате,...па може да играем дербито и у ,,Щ,, група,...МНОГО КВИЧИТЕ ,*** не се учудвам,мина Коледа!!!!...ДГД!!!

39

Анонимен

преди 9 години

До чичо Скруджtypa PODUENSKA SVINQ imashe variant s moreto da ste s ravni tochki I se gledashe golovata razlika AMA IDI GO OBQSNQVAI NA KUHA PUDUENSKA SVINQ a tova che predi vreme vi posreshtaha po vsichki BG stadioni sys LEVSKI-SVINE SVINE SVINE SVINE kvo ti govori SVINCHOOOOOO

38

Анонимен

преди 9 години

Левски ще играе срещите си на стадион Свети Седмочисленици в Подуене

37

Анонимен

преди 9 години

До ВасилСтой на село и не се хаби.

36

Левски и Ботев.

преди 9 години

Ботев и Левски са национални герои, а не спортни дружества!

35

Васил

преди 9 години

Червените *** ще гризнат дръвчето много скоро! Вижте интервюто на Манджукож!

34

X

преди 9 години

Мустакът да се сърди на играчите си,че цял първи полусезон нищо не играха, т.е. сами си решиха съдбата!ЦСКА за мое съжаление толкова си могат с тези "футболисти"!!!! Едните ще са последни в първата шестица,а другите първи във втората!

33

1914

преди 9 години

С тази игра Левски нямат място в топ 6, така че нашите ще правят контроли и могат да се фокусират за Купата. От друга страна, ЦСКА инкасира за първите 3 мача толкова загуби, колкото преди зимната пауза - да им е честито, че отбори с публика за 2 градски автобуса ги отпраха като куцо пиле, поздрави за разкритията на Манджуков, който мъжки обяви, че далеч не са пръснати обявените 5-6мил. миналата година, а двойно повече и трен. щаб получава "космически" заплати, които не са подплатени с резултати.

32

Марков

преди 9 години

Въх...!Смешници!

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35Когато Вили Вуцов беше треньор на Славия легна ли на Левски ?Не ми отговаряй. Няма смисъл.

30

Вярно.

преди 9 години

"Да, ние сме ЦСКА и играем всеки мач за победа"Повярвах.

29

Анонимен

преди 9 години

ЦСКА играе ужасно слабо след паузата. Сега искат да пробутат че нарочно са загубили. Истината е че вчера Ботев ги надига

28

Анонимен

преди 9 години

ако треньор на Ботев бе Стоилов или Хубчев със сигурност щяха да легнат на ЦСКА заради Уфски, но уви не са и Ботев на два пъти разпори червените шорти

27

Tactician

преди 9 години

Левскар съм "от тези, които уважават запалянковците на противника" откакто се помня, но нито Левски, ни ЦСКА са мерило за каквото и да било. Докато Стойчовци, Батковци лапат пари, вие само сеете безсмислена омраза. Повече от 8 години и двата отбора "Някога страшилища", сега са бледа сянка с фенове изпълнени с омраза... и за какво? Не си ли давате сметка, че и двата отбора все повече и повече затъват?

26

Оле-оле

преди 9 години

Злобата на безсилните говедца е безгранична! Каквото надробили, такова ше сърбате. На крива ракета - Космоса и пречи!Ахахахаааайхахааааа!

25

Анонимен

преди 9 години

100-годишният тумор на българския футбол ?! Това трябва да го е измислил някой гениален футболен гений.

24

Анонимен

преди 9 години

Чорбата са толкова глупави че в желанието си да пратят Левски в долната 6-ца, не само че се отказаха от титла, но и загубиха спонсор който им даваше по 2 милиона на година. :)

23

вичо

преди 9 години

Сините богове отидоха на майка си в дивия -ха-ха -ха )!

22

реалиста

преди 9 години

Като някоя заблудена секта са с тази декларация.