126

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦи какво от това ти нали си украинец

125

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Цеко-----------------В Русия убийствата са 42 000 на година -три пъти повече от САЩ спрямо населението ! По тез показатели Русия винаги е била Номер 1.

124

Цеко

преди 9 години

До 178: В САЩ пък не минава седмица без някой да влезе в училище и да убие няколко ученици или полицаи да застрелят някой бездомник или непълнолетен.

123

Боби

преди 9 години

До БлядкоЛеле колко си задръстен. Руснаците са единствените които имат 9мм безшумни бронепробиваеми снайпери. Су-27,30,33,34,35 са семейство самолети което няма аналог в света единствения който се доближава е Ф-15 но пък той няма и половината характеристики на Сутата. МиГ-29 е половинчат успех чак К/КУБ и М вариантите са малко или много многоцелеви. Т-50 е уникален в сравнение с Ф-22/35 и размазва и двата самолета по характеристики. Най малкото заради метровия си радар те не могат да се скрият.

122

Блядко

преди 9 години

До Анонимен149До БлядкоГлавата ти е спряла а не новата Волга!Вземи излез малко от село виж как живеят хората в Русия,какво пройзвеждат и тогава ми говориЕ кажи де, кажи какво произвеждат хората в Русия!?Смартфони ли, телевизори ли, бяла техника ли?Какво?Най-много да правят още печки тип Раховец.Технологичното им ниво си е същото като през 80-те.

121

Блядко до 179

преди 9 години

До Блядко 152:Ти под оръжия разбираш "Хеклер и Кох,и Глог така ли?Дадох обикновеното стрелково оръжие за пример.Те дори него не могат да го произведат на нивото на западните образци какво остава за ракетнозенитни комплекси, изтребители и т.н. ?Рашките са много, много назад!

120

Блядко до Боби

преди 9 години

Фолксваген, Форд, Нисан и Шкода затварят заводите си в Русия и пускат работниците в неплатен отпуск за неопределено време.Новината е от днес!Ха ха ха ха !

119

Анонимен

преди 9 години

До 178: Точно Русия е единствената страна в света която въобще не се церемони с терористи!Те не преговарят стерористи,а ги ликвидират!А това за Дагестан и Ингушетия просто не е вярно че всеки ден местните държавници избивали по някой държавен служител!Това е такава тъпотия дето пишеш че думи нямам!Местните управници се назначават лично от Путини така е с президентите на цялата федерация!Ама то се иска и акъл като пишеш!

118

Анонимен

преди 9 години

До спец експерт Русия се бори доста качествено със терористите си просто като ги унищожава физически-Русия не преговаря с терористи!И по принцип обикновените хора като нас са в страни от тези неща,тоест терористите се елеминират без да се тръби много многи така трябвада е!Относно САЩ така добресе бори с терористите по света че първоги създава,финансира,обучава ипосле ги преследва-Осама,ИД!Аконребяха разбъркали бъркотията в Ирак и Либия нямаше да има ИД!Кадафи и Садам ги рашеваха бързо тези неща

117

Боби

преди 9 години

До 178Именно и въпросът е ЗАЩО И КОЙ спонсорира тези атентати и други по-големи подобни операции. За съжаление ФСБ няма лиценз както изрелските сили за сигурност да избиват на чужда територия ако трябва и профилактично организаторите или заподозрени в организиране или поне финансиране на джихадисти. Ако имаха лиценз доста да се е намалило финансирането.

116

Анонимен

преди 9 години

До Блядко 152:Ти под оръжия разбираш "Хеклер и Кох,и Глог така ли?Представите ти за оръжия,сила и качество са пистолетите!Браво на тебе,занчи по твоята логика ние българите сме една от водещите световни суперсили във военно отношение-пълни са ни с пистолети и автомати военните ни складове!Е то бива да си *** ама чак толкова!

115

Боби

преди 9 години

До спец експерт 174Толкова си спец че си експерт. Кавказ както и в Мюсолманските страни във всяка къща има оръжие. Обичат да стрелят във въздуха за щяло и не щяло. Такъв им е манталитета. Едно е обаче да имаш ловна пушка друго е да имаш арсенал от калашниси или картечни пистолети за полускрито или скрито носене. Пластичен взрив и прочие.Така че в Каваказ се пипа здраво, но с копринени ръкавици. Я са засекли джихадист и съседната къща ще сринат ако трябва. Има филмчета - С Шмель през прозореца!

114

Анонимен

преди 9 години

Това му е двойникът.10 дни го подготвяха.09169

113

Боби

преди 9 години

До Блядко 171Умнико лично Жуков е разстрелял поне 10 офицери защото не са изпълнявали първата заповед която е давал като встъпи в длъжност на кой да е фронт. "Да не се атакува фронтално укрепил се противник. Да не се атакува без поддръжка на артилерия. Да не се атакува без превъзхождащи сили в бронетехника"А въпросното изказване е чак след войната на някоя от пиянските вечеринки и показва разбиране на истинското положение. Именно за това го пращат тогава в далечния изток да си почива...

112

Анонимен

преди 9 години

До 169Появил се е само дето още никой не го е видял, само РИА и ТАСС пускат едно след друго някакви съобщения за някакви срещи с някакви коментари, придружени със стари снимки на Путин

111

Блядко

преди 9 години

До БобиЖуков нищо на никого не е разказал.Той постига победите си само с жертването на безумно количество войници.Негови са изказвания като: Жените пак ще родят и Победихме германците като ги зарихме с трупове.

110

Боби

преди 9 години

До Анонимен 167ИД съществува защото се финансира от Контрабанда и грабежи ... Такова финансиране е много трудно да го спреш.

109

Боби

преди 9 години

До спец тюлен 165За твое сведение ФСБ не им отстъпват. Поинтересувай се. Значи как Путин печели Чечня 2 - Вкарва армията с 4 командващи които само те знаят плановете и само те командват и сриване на всяка съпротива с 152мм залпове. След това прикотка Кадиров с неговите главорези за да се справи с подземните останали там. Подземните с парички от САрабия се преместиха из цял Кавказ. Примерно дори сега в Дагестан всяка нощ броне и спец групи на ФСБ тарашат къщи профилактично. Понякога има и стрелб

108

Анонимен

преди 9 години

До спец тюлен 165тогава защо ИД още съществува и по какви причини

107

Боби

преди 9 години

До Анонимен 159 продФинландската Война - СССР няма полеви командири има токущо завършили момченца с жълто около устата. Финландците имат укрепената линия Маленхайм. Леки танкове срещу бункери не става. Чак при появата на Жуков който събира цялата обсадна артилерия от Съюза и появата на тежките КВ-1 и КВ-2 втория с 152 мм гаубица Бункерите на Финландците не издържат и СССР печели. А заради финландските снайперисти е създадена прословутата снайпериска дивизия през войната от която немците пищят.