31

Анонимен

преди 9 години

Яж, Радане сега ти паднало,назначавай хората си,че то било много хубаво да бъдеш на власт!

30

Анонимен

преди 9 години

тия милиционери гроб са големи *** скоро ще ги гоним пак с камъни-45%от работещите са на минимална работна заплата

29

peshko

преди 9 години

Laze mrasnika - preyazda s lukanka!

28

Анили

преди 9 години

Стига наглост г-н Кънев, стига пошлост, демагогия и лъжи. Не ви вярва народа вече. Време ви е да си ходите

27

Дякон

преди 9 години

Радане, Радане.... срам нямаш. Нагъл си. Не ви ли стигна власт и шуробаджанащина? Как може да си толкова нахален, мазен и гнусен? Време ти е да си ходиш. И на теб и на цялата мутренска сбирщина.

26

Ред арми

преди 9 години

С каква отговорност сте преяли? С такава, че сте отговорни пред семействата си, че сте успели да назначите родите, любовниците и приятелите си без срам, без конкурс, без реална преценка за качествата им...Такава ли ви е отговорността господин престъпник?

25

Анонимен

преди 9 години

TOJA RADAN NESHTO IZBRUMCHA. MAJ SHTE MU POVJARVAME, CHE E "S OCHITE SRESHTU BOLKATA..." - GLEDA, GLEDA ... I SI OSTAVA S GKEDANETO. CHE E "NACHELO V OBRAZOVANIETO ... KUDETO IMA KRIZA". E KAK NJAMA DA IMA S TOJA MALOUMEN PROFESOR ZA MINISTUR, KOJTO SHTOM OTVORI USTA I RUSNE NJAKOJA GLAVOLOMNA PROSTOTIA I ANTUBULGARSHTINA.

24

Анонимен

преди 9 години

Kolko e chesten i skromen Radan !!! Na smjah kazano obache mnogo ot naznacenite na visoki postove imat blizki s radanovite antropologichni belezi - vse edni takiva pupeshoobrazni litsa, tesni usta - samo kato tsepka, bez ustni, I "NE JADAT' mnogo - ikonomisvat za tcherni dni, koito skoro shte im dojdat.

23

Анонимен

преди 9 години

Ей, много комунистически гадове се изказват бе! Да ***! Туморът *** да ви се явява на сън по цяла нощ и да ви ги завира.

22

владетеля

преди 9 години

ВИЕ СТЕ ОТ 20 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА И ПОЛЗА ОТ ВАС НЯМА.ОСТАВА САМО КЪДЕТО ЛАМТИТЕ ЗА ВЛАСТ.ЗАТОВА ЕДНА ГОДИНА БУШУВАХТЕ ВЪВ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЗА ДА СВАЛИТЕ ОРЕШАРСКИ И ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ-ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ,ЧЕ СТЕ *** И НЕГРАМОТНИЦИ,КОИТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА,КОЙТО ПОСТОЯННО Е ОГРАБВАН ОТ ТАКИВА КАТО ВАС!!!!СЪЩО ДОБАВЯМ,ЧЕ ЗАСТАВИХТЕ БЪЛГАРИТЕ НА КОЛЕНЕ ДА ЖИВЕЯТ БЕДНО И МИЗЕРНО,НАПРАВИХТЕ ТАКА,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ОПУСТЯ!!!!ВИЕ СТЕ АМЕРИКАНСКИ ***!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

"Сетих се за управлението на лорд Ветинари има нещо общо с новия Борисов чрез компромис да се постигне мир"-този"реформатор" съвсем се е чалнал.Има ли връзка с нормалните хора или и той като някои живее в затворени комплекси,среща се в луксозни ресторанти със своите привърженици,знае ли изобщо накъде ръководи д-вата най-яката мутра?Ако има реформа в съдебната с-мата ББ и ЦЦ трябва да са първите,осъдени-така както правят съдиите в Румъния.А може би цялото правителство трябва да е в пандиза.

20

Соломон Паси

преди 9 години

Ние с Рамаданчо сме от един етнос и милеем за българщината. П.с. Майната му на православието!

19

Анонимен

преди 9 години

Радане, СДС изпепели българската икономика. Кунева която не отказва нищо и направи пари от това затвори 4 блока на Козлодуй, за да могат централите на Костов да продават скъп ток и да плащаме глоби. Зеления дясното на Кунева продаде де що има в Плевен и си купи депутатско място. Образованието и здравеопазването пак са ваша простотия. Не сте преяли, ще се пръснете, но не от отговорности а от пачки с долари които твоя предшественик отнесе в Швейцария. Стига ли ти?

18

Анонимен

преди 9 години

радан голям шегаджия бил

17

Анонимен

преди 9 години

Единственият видим резултат от дейността на деформаторския блок е новата коса на военния министър

16

нормален човек

преди 9 години

Трябва да си безпаметен,за да хвалиш управлението на мутрата,довело страната до безпътица.Само преди година-две РаданЧО критикуваше ББ и с право,защото освен за магистрали(оказали се некачествени-затова се мълчи),зали друго ББ не говореше.Мутрата винаги намира н-н да ги оплюе,а те се радват и го защитават.С такива реформатори,загърбили принципи,идеи и реалност нищо не може да се случи.Мутрата 4 г. не направи нищо за напредъка на д-вата,а те продължават да го хвалят,защото са във властта.ФАКТ.

15

фафи

преди 9 години

Реформи за 3 месеца има! Има и за седмица дори! Като ви падне един по-тежичък метеорит така хууубаво ще се реформирате, че купон ще вдигна! Празнословци! Писнало ни е на всички от приказките ви и от смешките! от зле по-зле сте!

14

Анонимен

преди 9 години

Този папуняк е същият демагог като кукумявката Кунева ! Много бла-бла, нищо смислено. Водопади от нищо незначещи приказки ! Пък за ядене нека не говори, че няма недостатъка на началника си/не Костов, а другия/, ами да си види в огледалото бузите.

13

до политолог 12

преди 9 години

Интересно, кое е доброто управление на Борисов - 2?!? Управляват парите на държавата, като ги вкарват в своите джобове ли ?!?

12

Анонимен

преди 9 години

Преяли сте ГМО-то което ви храни ЦРУ , скоро ще ядете водорасли от Дунава край Белене..