29

мп

преди 9 години

Почна се войната!! Леле не ми се мисли какви светкавици и бури ще има.Що не вземат да се вземат пак Алисия сБожинов и Фърколета с мамин Ники.Супер !

28

Зорко

преди 9 години

До Шака Зулу Да,прав си в застрашителен размер!Вместо нечувана тъпотия по-добре някаква смислена и умна информация в различни сфери.По-добре да поумнеем отколкото да изглупеем.

27

Анонимен

преди 9 години

Ама па и оная умираща отровна змия не престана да плюе отрова и измислици. Тя нали има богат личен живот? Какво се е захванала с Алисия?

26

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо занимават хората с тези елементарни същества с елементарен и долнопробен живот. Това говори единствено за упадъка на обществото.

25

ШибиРиби

преди 9 години

Тази сега на снимката коя е? Алисия или Николета?? То не че Валери го различавам от малкия Михайлов, все едни и същи дрипи.

24

Мен

преди 9 години

Абе Саше, с каква помия ни заливаш, че да си попълваш квотата в сайта ? Нямаш ли си някакви змислени занимания, че си тръгнал с *воляци и залязваши ртнитопковци да се занимаваш ?

23

!!!

преди 9 години

Като чета тези старини, тоест новини ми се иска да запея...искам да съм ***, да пея неКви песни, да духам на некви мухльовци и с твА да съм известна.... Дали ще се вмъкна в критерите да бъда господЖа Николета Зарезанова и Алисия ***?анова? *** прости урви!!!Как не ги е срам да си показват намазотените фалшиви мутри сред хора?! Не мога да повярвам, че съществуват такива ниСши ***!!!

22

!!!

преди 9 години

Мисля, че е време Божинов да признае, че е гей и е лудо влюбен в Ники Михайлов и иска да имат дете, чрез сурогатна майка! Ама моля ви се, хайде по-сериозно! Аман от *! Време е нежната мъжка артилерия да влезе в акция!

21

Шака Зулу

преди 9 години

Всъщност тази статия за какво е написана,то се вижда че не е написана за никого,ама защо е написана.Не може новинарски сайт,който претендира да е един от водещите новинари,да се занимава с личният живот на утайката на обществото и да ни ги предоставя за модел на подръжание.ние сме хора със семейно възпитание и традиции в семейните си ценности.Има толкова много нови научни открития нови технологии,открития от исторически аспект и да не изброявам още теми,та сте тръгнали да се занимавате с жмел

20

Анонимен

преди 9 години

Не ни занимавайте с интригите на разни курабии,какви по големи проблеми има тази държава.

19

sss

преди 9 години

a be ei stiga ste ni zanimavali s tia silikonki...vremeto na takiva mina mina

18

Пич

преди 9 години

Едната наклепала другата и воалаа "новина"

17

Косе Босе!

преди 9 години

Аман от "Граждани" от Селски произход!

16

Анонимен

преди 9 години

Проблемите на *** край нямат и всичките са концентрирани между краката.Няма ли кой да им каже, че всичко е въпрос на лична хигиена?

15

АНОНИМНА

преди 9 години

НАЙ- БОЛНИЯТ ВЪПРОС НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е"РАЗВОДА НА НИКОЛЕТА И ВАЛЕРИ" ТОВА Е МЕЖДУНАРОДЕН ВЪПРОС , КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ. ХОРАТА НЯМАТ ХЛЯБ, КЛИМАТИЧНИТЕ УСЛОВИЯ ГИ НАКАЗАХА ЖЕСТОКО , А ТАЯ ПУСТА НИКОЛЕТА ВСЕ ЗА СЕКС И ПАРИ МИСЛИ.ВЪОБРАЗИЛА СИ Е , ЧЕ ОТ НЕЯ СТАВА ВСИЧКО. МИЛИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО ИМ ПОИСКАТ ДОКУМЕНТ ЗА ЗАВЪРШЕНА СПЕЦИАЛНОСТ" ЖУРНАЛИСТИКА" КОЛКО МНОГО ГИ УНИЖАВАТ И СРАВНЯВАТ С ТАКИВА ***?!

14

Анонимен

преди 9 години

Какво ни занимавате с тези пропаднали футбалери и пластмасовите им разкърцотини?Тези жалки смешни хорица отдавна не вълнуват никой,освен тези в днес.бг-то

13

Анонимен

преди 9 години

Да си доктор, адвокат, икономист и още други професии, се изисква да имаш нужното образование, а какво се оказва - да си телевизионен водещ е нужно да си известна...........Как ли се чувстват работещите в телевизията с нужното образование / ценз?

12

Анонимен

преди 9 години

Кой знае какви ла*на *** и двете , кво ни занимавате с някви пършиви перхидролени силикони..натъпкали се с менделеевата таблица и ми се показва по телевизията..

11

Трол

преди 9 години

На тези двете дали им е известно,че света е пред разруха?Морална,политическа,религиозна,финансова разруха.Знае ли гнусната Николета колко деца умират всеки ден в Украйна,Сирия и Ирак?Знае ли тази проста гнуслячка,че никой не го интересува колко маркови парцала има,или с колко мъже спи?Гнус ме е даже да я споменавам.А когато я видя ме хваща срам,че даже и знам името.

10

qn-bibiqn

преди 9 години

На тия двете кукумявки,не им стигнаха пари,всичко правят за пари,но не са им достатачни,и започват да се ядат една друга,но си е права Алисия,тоя *** Николетка се чуди на какав кол да се надене,и само спряга интриги за хората,а се непогледне колко е гнусна,неможе само да мислиш,как да приватизираш парите на хората,езак че кадето и да иде все свадби прави,то не беше една,па две,патри,и накрая пак сама кукумявката остава!!!