15

АМА КВО ВИ ПУКА ,БЕ.

преди 9 години

НАЛИ НЕ ИСКАХТЕ ПЪТИЩА...????НАЛИ НЕ ИСКАХТЕ ДА ЯДЕТЕ АСФАЛТ...??!КВО СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ЧИСИТИТЕ ПЪТИЩАТА ....ХА,ХААААААААА...ПИЙТЕ ЧИСТА ВОДА /от снег/!АЙДЕ , ВИКАЙТЕ ---"СЛАВА НА РУСИЯ" яжте борови клонки и пасете трева.НА БЪЛГАРИТЕ ------ПЪТИЩА НЕ ИМ ТРЕБВАТ!Пътя към Русия и КОМУНИЗЪМА ...ИМ Е ДОСТАТЪЧЕН !!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 9 години

I Gospod ne obicha gerberite ei ne im dava mira t e kazva im mahaite inache az che vi mahna

13

Абдал

преди 9 години

То на *** вода не трябва. И без това се плашат от душа и не обичат да се мокрят.Обичат да си миришат на овче.

12

AZ

преди 9 години

21 vek evroBALHARIA v istinskite esrostrani tova go niama !

11

Анонимен

преди 9 години

Лошо лошо, и по-лошо става. То не бяха наводнени села заради скъсани диги, свлчища и затворени пътища, то не бяха снегове... Строяло се е преди, а сега май само експлоатация... Когато няма профилактика май ще е така. И недейте да се хапете по коментарите кой какъв бил, като му дойде на човек такава беда на главата, въобще не казва за съседа си "нека мре той е турчин/българин", а всички си помагат понеже е страшно пред стихите. Не ви пожелавам да разберете думете ми от собствен опит- страшно е.

10

лесничей

преди 9 години

Гледам всички снимки , които се публикуват и ми става жал за България . Навсякъде камъни и пръст без никакво дръвче. Другарите и депесарите изсякоха всичко и сега има свлачища. Още 20 години ще има свлачища и наводнения , защото няма дърво никъде. Така , че сте си виновни хората , а не държавата .

9

величко

преди 9 години

Едно е ясно : къщичката от карти бързо и сигурно се срутва. Не може да хвърляш огромни пари за майданските изстъпления, да тъпчеш гушата на няколко хиляди *** с тъпани и вувузели, вместо да се обикаля цялата пътна инфраструктура и да се взимат превантивни мерки. Но нашите родни политици не са държавници. Те са лакоми и нагли търтеи и до сега чакаха като щрауси хубаво време, лек дъждец и тънък снежец. Който твърди, че природата е виновна за това, което се случва е платен гербераст!

8

ФейсБойко

преди 9 години

Нема страшно разбрал съм се с хидроинжинера на републиката Доганя, ся ще му дам 10 % от ония 16 млрд и всичко ще е ОК

7

Анонимен

преди 9 години

Викайте на помощ затворника, доносник, хидроинджинер, философ резняков.

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Изсичането на горите = промяна на климата = наводнения + активизиране на свлачищата + ерозия на почвата = пустиня.Ако не вярвате вижте Афганистан !

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не може да бъде !Боце обяви победа ! Ква излезе сега тя ?...

4

Нострадамус

преди 9 години

Аллах наказва гласоподавателите на ДПС!!! Дано да се смили и им даде само урок, та да занаят, че гласуването за тази АНТИбългарска партийка УБИВА!!!

3

aha

преди 9 години

Тази година ,направо ни *** майката природата Просто такова чудо не е било от много години Януари наводнения,март огромни преспи Очаквам пролетта нови наводнения Лятото и есента също А бре явно ще плащаме пред оня горе за дебилизма си Специално за снега,отново държавата е виновна Ти да чакаш да се натрупат 2 метра и после да вдигаш рамене си е чисто престъпление Уви,държава от *** се управлява,от баш ***

2

Анонимен

преди 9 години

Лиляна Павлова се уби да пътува тия дни

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Изпитанията за този район на България са...големи.Какво ли ще бъде,след като започнат да се топят огромните преспи.Дано този процес да протече по...бавно,поне до средата на април.