6

Тъп

преди 9 години

Патриотарите пластмасовият и плюнката на портрето.

5

Markos Surdulica

преди 9 години

Така е, ние Шопи сме най-старото население ! Нашия език е найголем доказ, той е постар и от Сърбски и от Български, а и двата са фалшиви измислени в 18-ти век ! Поздрави от Сърбия шегувам се малко ами в всека шега има и малко истина :)

4

Анонимен

преди 9 години

До Шоп"Келти, арийци, викинги, друиди и микенци са едно и също"Ще рече, че те са все българи! Както и зулутата в Африка и маите в Америка!! :-)Шопска логика! Ай сиктир!

3

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Оправи си правоговора, ***. Какво е това "де"? Келти, арийци, викинги, друиди и микенци са едно и също, а оногурите са измислица на руснаците, за да ни вържат към Азия. А шопите са там, където навремето са били сердите - тракийско, тоест келтско племе.

2

Шоп

преди 9 години

До а дали е така? Ти си просто ***. От Ихтиман до Ниш е ШОПСКО. Шопите са коренното население на пъпа на Балканите. Шопите са директни наследници на древните келтски племена, едно от които - серди, е основало град Сердика. Шопският етнос е част от българската нация.

1

а дали е така?

преди 9 години

Какво българско население в Сърбия? Както всички родени в България са българи, така и всички родени в Сърбия са сърби! Нали така, или аз пак греша!?