62

Наблюдател

преди 4 месеца

***, ограбили страната си, и избягали в чужбина. Мадам Мулти - наследница на краденото богатство, мошенически клан.

61

Анонимен

преди 9 години

"Четейки на глас, Илийчо сричаше".----То и шефката му, председателката на Комитета по култура, и тя сричаше, като четеше на глас. (Сещате се коя беше, нали?)

60

Анонимен

преди 9 години

... и да допълня, че освен това смятам, че това риалити ще е пълен провал, заради избора на тази гранд дама в журито. Нас за пълни балъци ни взехте, ама не сме!

59

Анонимен

преди 9 години

Ама тя даже е грозна, бе! Освен това милата изстрадала женица си отгледала САМ САМА децата, че даже ги и изучила. ОМГ то с тея милиони оставаше и да не ги отгледа и изучи! Какво ми налагате тая помия за успяла и авторитетна дама от висшето общество. Срам, срам, срам за всичките ви медии.

58

бьлгарофил

преди 9 години

Даринооу ни са прай *** ***

57

как тъй как стана

преди 9 години

С ЕДНА ШЕПА ВЪЛНА , КАК

56

V.L.

преди 9 години

В цял свят правата за организиране на тези формати се държат от конкретна телевизия! Само у нас The Voice, Bulgara got talent и др. правата се държат от Трифонов , той си провежда кастингите и концертите и си избира журито! Е как е възможно той да е критерий за избор на млади таланти?!Той който едва се дипломира (съмнително)и който насажда толкова години чалга "културата" в България и при това с явните си спонсорства от мафията?!! Тотален лицемер и образец за съвременна мутра!

55

V.L.

преди 9 години

Тя няма защо да плаща, за да е жури в това шоу, защото тя е основен спонсор на Слави Трифонов и неговия "процъфтяващ" бизнес , а той за да държи правата на Гласът на България и други формати еднолично с фирмата си 7/8, не е случайно!! Така лесно главоломна кариера у нас не се прави, без връзки с мафията и пране на мръсни пари.... Така че участието на Д.Павлова като жури не е въпрос на престиж за нея , а бонус, възнаграждение за щедрото й спонсорство!

54

Анонимен

преди 9 години

Вие си пишете, ама аз като я видя на снимка и ми се вдига Боинг-а, мм!

53

Анонимен

преди 9 години

"Отгледала му е децата ", ало това са нейни деца , от него са и милионите , а с тези милиони се движи във всички среди . Където и да вложиш няколко милиона , ще се укажеш уменичък !

52

ивко

преди 9 години

Знаете ли пък колко ивтересува тази Даринка-никак.

51

Анонимен

преди 9 години

И по какъв критерий е избрана тази да бъде в журито? Явно си е платила добре.

50

Анонимен

преди 9 години

Ако мъж спре и ми даде визитката и ми каже да му се обадя....дали ще му се обадя? .........Затова днес явно съм това и се боря с Бг действителността. ...Като започнат да разказват разни такива легенди журнлисти, особено..."да изгледа и изучи децата му", това подхожда за някоя бедна женица, която се бори да свърже "двата края" и даде всичко което може на децата си, а не милионерска наследница чиито деца учат в най-престижните училища по света и доведената и дъщеря се жени топ богаташ.

49

Сандо

преди 9 години

*** или Грани кво мислите а ?че аз не съм мноо сигурен в коя категория да я сложа

48

bhfxjt

преди 9 години

........ а бяха писали , че биологичният и баща е артистът Васил Михайлов от Армията! Във всеки блъф има и малко истина , нали?!!

47

Анонимен

преди 9 години

с една гола дупкакак

46

usa

преди 9 години

все едно Ал Капоне да води Oскарите

45

Това ли ни е елита?

преди 9 години

Ако сложите и ''Черната Златка'' в журито ще бъде върхът...

44

FBI

преди 9 години

Какви ли не Манипулационо-Транс-Психо Техники се използват само и само да се изчисти Мафиотското минало

43

анонимен

преди 9 години

Толкова сме склонни да плюеме по всички и всичко, че дори без да познаваме някого искаме да го накажем за всичките си неуспехи в живота си.И нека първо видим дали наистина мястото и не е в шоуто и след това да пишете глупости.