10

ranik56

преди 9 години

Сега него ще го ...

9

ХХХ

преди 9 години

Ще му обърнат хастаря !

8

Анонимен

преди 9 години

SEGA CHTE RAZBERE KAK SE E CUSTVALA GENATA. ZACHTOTO V CETIRI GODINI CHTE BADE BIT I IZNASILVAN. V ZATVORA NIKOI NE OBICA IZNASILVACI I UBIICI. CHTE MU BADE OBARNATO GOLEMO VNIMANIE.

7

Анонимен

преди 9 години

До *** -(автора на статията)Уважаеми Г-н Ангелов, моля от тук на татък да драснете и по едно CV на проявилите се личности..Специялно за номер 2.

6

Шаран -БГ

преди 9 години

В Бургаска губерня има 9/девет/ населени места, чието именуване е с начална буква "Ч". Ама точно" ЧЕРНО МОРЕ край Бургас...е е е па нема !!

5

ДАН

преди 9 години

До идиотщина.......Е,КВО СЕ ЧУДИШ.......НЕ Е САЩ............НАШИЯ ЗА-КОН------Е ЗА ЛЪВ. ВЯРВАШ ЛИ ИМ НА СЪДИИ?????????????

4

идиотщина

преди 9 години

Само 4 години???!!!

3

Анонимен

преди 9 години

3000 LV NADNIZA NA DEN--AMI TO I ELITNA PROSTITUTKA,DORI I POLITICESKA NE POLUCAVA TOLKOVA.

2

??

преди 9 години

Нищо конкретно не казват за този, нито за съседката - степен на образование, етнос, семейно положение, дали са имали някакви конфликти, дали пък не е някаква стара любов от миналото? Не е нужно да пишат имената на хората - много е деликатен случаят, но подробностите, които изброих, са от голямо значение и сигурно са повлияли на размера на присъдата.

1

n

преди 9 години

В нормална държава биха му дали поне 15 години пандиз, но та ги няма корумпираните български съдии и прокурори. Там имат право, а тук имаме независими магистрати и гангренясала от корупция правосъдна система.