12

бг

преди 9 години

Вернер Фон Браун има заслуги към САЩ,което означава че на тази новина няма да се даде голема гласност,даже МакКейн ще я обяви за политически некоректна.

11

Анонимен

преди 9 години

защо ли това ми е познато , в украина се случи същото , сякаш хитлер е жив и дава съвети на порошенко

10

BrainwashStudio

преди 9 години

Фейк!

9

Анонимен

преди 9 години

А НЕее грешен е документа - любими цели са му били АНГЛИЧАНИТЕ , разбирам го, с манията на ингилизите да гадят наляво и надясно не всеки може да се примири.Освен това Албиона ще остане перфектната ЦЕЛ дотогава докато потъне.

8

Анонимен

преди 9 години

Вече не вярвах, че е възможно, но "Днес" надминаха себе си. Толкова наивно-инфантилен пропагандизъм дори за безграничната тъпота на янките би бил неядлив. Не зная, да се смея ли, да плача ли...

7

Бойко не Борисов

преди 9 години

голяма ПРОЗЗТОТИЯ и пълна ТЪЪПНЯ!!! На времето двама источни немци направиха пачка с фалшиви дневници на Херман Гьоринг. Това е същото. А на спецовете по руска ракетна техника препоръчвам да прочетът спомените на Борис Евсевич Черток, един от заместниците на Каральов. Четери тома са и са много увликателни. Живя на този свят 99 години и 9 месеца. Почина преди 3-4 години.Още 1 том започва с пълно и подробно описание на дейноста на ракетния институт Рабе който е ръководил в Германия през 1945-47г.

6

Анонимен

преди 9 години

А американците изпробваха бомбите с обеднен уран върху сърбите и косвено - върху нас.

5

Гьобелс

преди 9 години

Е тия са на ход да бият всички мои постижения в областта на дезинформацията. Това със самобомбардировките на Третия райх ми прилича на фарса в който се утвърждава че САЩ сами са си блъснали самолетите в кулите. Помислете - малко ли са били окупираните холандски и френски села и паланки та трябва да бъхтят собствените си.

4

Турчин

преди 9 години

Баба ми която е родена 1932 година ми разправяше, че когато дошъл фашизма...тоест немците всички били в бълхи..става дума за турците в Шуменско. Глад и мизерия. Житото заминавало за Германия а нашите яли хляб от зърната на метли. Когато дошли руските войски изклали половината Каспичан (подобни на днешните ***) и не докоснали турците.Така, че внимавайте, с руснаците шега не бива.

3

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо се сетих, че тоя е последния *** дръзнал да воюва с онези от Днепър на Изток...

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

По данни на руското разузнаване,Германия прави опити за изстрелване на човек в космоса през есента на 1944 година с ракета ФАУ-3.В областа на ракетостроенето,германците са били десетилетия напред от Америка и Русия.Техните ракетни програми стартират,след капитулацията на Райха и заграбване на ракетно-космическите им технологии.

1

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Теб от коя от коя лудница те изписаха ако някой ти плаща да пишеш против РУСИЯ до някъде е оправдано но ако не ти плащат си пълен ***.В случая това няма нищо общо с руснаците те зи ракети фау-1 и фау=2 са били изтрелвани срещу Лондон Англия пишати да нея объркаш с Москва.