39

НаблюдателЕE

преди 9 години

Хаха... Естествено, че Apple ще продаде до края на годината на ПОРЯДЪК повече часовници от конкурентите, защото iWatch променя и издига на ново ниво значението и използването на ръчния часовник.Поне по две причини:- средствата за мониторинг на здравето (за онзи, който го е еня)- използване на много от функциите на iPhone без самия iPhone да се активира и докосваДа не забравяме, че iWatch е и красив и много точен (+/-50ms) часовник :)Поредната Apple революция предстои...

38

Анонимен

преди 9 години

Аз пак данпопитам, че не ми отговорихте, за какво ми е този часовник

37

Георги

преди 9 години

Още една батерия за която да мисля - не мерси! :) Сегашното ми casio pathfinder е със соларно зареждане и му дават гаранция на батерията 10години. Това значи реално никога да не мисля за батерия на часовника. И пак си има всичко.. е вярно, не ми писка че имам SMS, но и без това телефона ми в джоба :). Тия смарт часовници са поредната хай тек глупост след таблетите. Хората ги купуват, защото са лъскави, а реално са безполезни. Колкото по-малко мислиш за подръжката на нещо, толкова по-добро е !

36

65322

преди 9 години

прилича на КАСИО от 90-те години :)струваха 5-10 лв. имаше и такива с малки калкулаторчета :)

35

Анонимен

преди 9 години

Смешен часовник за ***... Пълно е по Света... Продажбите на Apple го доказват безапелационно...

34

Анонимен

преди 9 години

Умишлено му правят втора "премиера", че нещо първата не беше успешна... Никой не им ще ***, трябва да се радват ако най-фанатизираните им фенове, примерно 3-4 млн. хамериканци си го купят, а за позлатения за $10к няма да коментирам.

33

Джедай Мастър

преди 9 години

Смятаме, че Apple Watch бързо ще стане част от вашия ден, ето защо го направихме с батерия, която да издържа цял ден при различни активностиИзказване тип Бойко Борисов, представя като екстра нещо, което всъщност е недостатък.

32

iphone

преди 9 години

Tука яко панелни балъци с по едно самсунгче за по лев и педесе на месец към сметката коментират на база "опита" си :D

31

Ивчо

преди 9 години

Аз пък имам Samsung Gear Fit, който е по-скоро гривна, а не часовник. Изглежда в пъти по-добре и струва в пъти по-малко. Същевременно върши същата работаи е с по-красив дисплей. Честито на печелившите и на губещите. Потребителите на Apple винаги ще бъдат от страната на булката, макар и да не искат да го осъзнаят :)

30

do 36

преди 9 години

Разбира се, че не е същОта глупост. На Самсунч часовниците изкарват деня, а този не може!

29

Сандо

преди 9 години

Ябълките дефинираха дължината на деня отново

28

Анонимен

преди 9 години

Не знам но откакто си купих смартфон който ми струваше 200 лева не ми трябват нито умни часовници нито нещо друго. Захвърлих и лаптопа да събира прах. Имам си всичко в андроидчето и съм супер доволен. Ябълките са за балъци според мен.

27

Apple

преди 9 години

Не е важно за какво ви е тоя часовник или колко му издържала батерията, важното е да има достатъчен брой балъци, които да кълват на по хилядарка за всяка безсмислена смарт простотия, която изкараме.

26

Анонимен

преди 9 години

Новинарчетата, защо един път не написахте статия за Samsgomnung Watch , не е ли същотата глупост?

25

vesko02

преди 9 години

Подозирам,че *** в Америка живеят по добре и се чувстват по щастливи от професорите у нас

24

...

преди 9 години

Много мои познати не искат часовника, достатъчно устройства имаме, които трябва да зареждаме всяка вечер. А и този часовник е един дисплей - той НЕ МОЖЕ да работи като друго, освен часовник ако не е свързан с iPhone. Т.е. излизаш ли да тичаш не може без телефона. Поне за момента девелъпърите не можем да пишем приложения, които работят самостоятелно само на часовника, без да е нужен телефона. За какво ми е един дисплей за 600$ (спорт версията за 400$ няма какво да я коментираме)

23

Анонимен

преди 9 години

МАЛИИИИИИИИИИИИИИ ЦЕЛ ДЕН!!! ТОВА ТРЕБЕ СЕ ЗАПИШЕ У КНИГАТА НА ГИНЕС!!!!

22

фенски

преди 9 години

Смятам, че всеки истински фен на Apple ще може да събере пари, за да си купи това произведение на изкуството. Предполагам, че в България този часовник ще струва между 700 и 800лв, а това е горе-долу едноседмично море за двама човека на българското Черноморие. Така че който има желание, ще успее да събере парите.

21

Ей така

преди 9 години

До -10Ако си купиш Nokia 3310 ще зареждаш на около 10-15 дни...и никога няма да имаш проблеми!

20

Анонимен

преди 9 години

Магнитнио зарядно -$39, ако обаче искаш зарядното с по дълъг-2м кабел -$49. Ха-ха, няма друга такава фирма, света е пълен с ***, които обичат да бъдат тармъчени всяка година, но няма лошо който иска да се реди на опашката.