9

777

преди 9 години

А нашите "независими" медии обективни ли са, ха ха ха, ха познайте чии са медиите в световен мащаб, и дали знаете истината, или само това което ТЕ искат да знаете....

8

sss

преди 9 години

Ot kade nakade poslanik che se barka v nacionalnia givot na edna dargava

7

Анонимен

преди 9 години

Марси, руснаците приеха Християнството от България. Преди нашите свещенници да идат там, русите са говорили на фински и тюркски. Днешният руски език е български църковнославянски, леко променен разбира се и изкривен и изкилифинчен при т.н. украинци. Поради тази причина, скъпа моя, няма българин, който да не разбира руски. Искам да ти кажа, че четем руски сайтове, а от българските ни се драйфа, такъв слугинаж, такова блюдолидство, такъв соросизъм, че го е гнус човек от помията лъжи, клевети и гробовно мълчание по изключително важни събития.

6

Анонимен

преди 9 години

Един път не чух посланика на Русия да дава съвети и препоръки. Да ходи с изискванията си в Америка! Тук какво трябва решаваме ние!

5

уточнение

преди 9 години

Ами май тя има мераци да наложи регулаторната рамка по техен модел, та това й е работата в България.

4

az

преди 9 години

Red e na BG vlasta da pokazhe na poslanicite,koito se burkat vuv vutreshniya politicheski zhivot, izhoda ot stranata!

3

а

преди 9 години

Строгостта на българските закони се смекчава от незадължителността на изпълнението им!

2

Анонимен

преди 9 години

........Влияе върху ограничаването на предлагането на разнообразието на становищата??????ВСе по близо сме до 1984 година на а може и да сме там вече........

1

zeus

преди 9 години

Че медиите са с неясни собственици и манипулират хората е ясно, ама каква работа има посланика на САЩ да ни се бърка във вътрешните работи?