13

Анонимен

преди 9 години

еми когато Тиквата си е тиква,всички ще си тръгнат

12

Анонимен

преди 9 години

Практическият опит, на Вучков, е малко време в следствието, което отдавна не е в МВР. Даскал в ВСШ "Георги Димитров" - МВР? Надали е дал и едно дежурство през живота си. Жив престъпник, хулиган и пожар не е виждал. Никога не е бил ***, но му е черен г.за. Кариеристче, връзкарче.

11

вучков-дезертьор

преди 9 години

бе тръгнах си, защото се оказа, че като министър трябва да се бачка, трябва и акъл! има и далаверка, ама за това трябва и топки, а не пинг-понгчета! абе оказа се дебела работа...

10

?!?

преди 9 години

На Борисов да кажа: За морал и дистойни постъпки няма подходящ момент, защото всеки един е подходящ!

9

lev

преди 9 години

bravo Vuchkov!briliantno im pokaza kakvo e dobar red! :-) haide red e na minister ot Faculteto ili 100lipinovo! :-)

8

Анонимен

преди 9 години

До кукаПрав си пич!Отначало всеки се бута,да е в криминална,обаче още след първата,най-много след втората година гледа да се откачи и да се скатае някъде на топло и спокойствие!От тези които остават,качествените хора са не повече от 15-20%.Всичко друго е мижи,да те лажем,стъкмистика и дърти лъжи! Никой не е мотивиран да бачка,но всички са мотивирани да стоят докато ги търпят!

7

кука

преди 9 години

Бат Весо, верно думаш, ама не до край казваш истината. Като д.ю.н. доцент по наказателно право и преподавател в АМВР, отлично знаеш, че професионалната компетентност на служителите клони към нула. Завършилите оперативен профил в АМВР са нищожно малък процент от работещите в МВР. Завършилите право не са от най-качествените, щото те се орентират към съдебната система или адвокатурата. Другото е все плява, която с някакъв "курс",не можеш да вкараш в пътя. Светльо *** беше само върха на айсберга

6

Анонимен

преди 9 години

Вучков си призна: Тръгнах си заради спор с Борисов за Лазаров........ Другарю Вучков, ... това не ни интересува !!!

5

Анонимен

преди 9 години

bA4varovAbe taja ba4varova s tolkova kasa Pola rokla sednala v nc vse edno e na Diskoteki a do neja boiko sedi i gleda golzize i grosni debeli kraka na4vafoba stava sa krevata no ne sa mvr golite i kalki da si gi skrie 4e boiko se darvi

4

Анонимен

преди 9 години

Какви реформи пък е започнал Вучков? Нищо не се случи във ведомството, това са едни празни приказки които ви ги говорят до втръсване по тв и после започвате да ги повтаряте като папагали.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Господин Вучков, да кажем истината на българския народ :Тръгнахте си, защото сте умен, интелигентен човек и истински реформатор. Човек, който не търпи да го командват ***. Човек със собствено мнение и човек с достойнство !!!Човек, който искаше истинска промяна в службите и започна да я прави.Умните хора в България не са на почит. Те биват мачкани и прогонвани от ръководните места, а понякога и от родината .. Факт !

2

Ед де Хой

преди 9 години

Постъпката му, е мъжка!

1

Анонимен

преди 9 години

Значи след месец - два, Вучков ще получи едно топло местенце я като посланик, я в някой щаб на НАТО. Такива театри сме гледали много и хоп след време, човекът на хубава службица извън Бг.