19

Шенген

преди 9 години

Изглежда ислямистите, дихадистите и терористите не знаят за съществуването на Шенген. Свободно си се настаняват в европейските държави. А те им осигуряват жилища, училища, че и джобни пари, като социално слаби. 501Лицемерни западни и островитянски ***, всичко което им се случва, са си го заслужили стократно.

18

Пич

преди 9 години

Тия са по зомбирани от така наречените македонци.Смех !!

17

бъчвов

преди 9 години

германия наистина иска да обедини европа и да я изправи там където и е мястото,начело на света,дано успее

16

Боко

преди 9 години

Гарантирано от Бокоhttps://db.tt/Nnu0Sg7zhttps://db.tt/ZWV1aRZT

15

БАН

преди 9 години

Гарантирано от БОКОhttps://dl.dropboxusercontent/u/35489915/20150311_204141.jpg

14

Анонимен

преди 9 години

9 човека на час напускат България.Изпреварихме Сирия по процентно съотношение на мъртви хора.Скоро няма да има и роми,за да гласуват.АЗ,ОБАЧЕ СВИКНАХ ДА НЕ РАБОТЯ. МОГА С ДНИ ДА НЕ ЯМ. ЛЯТОТО БЕРА ДИВИ ЯБЪЛКИ. ПОСТЯ НЕ ПО ЖЕЛАНИЕ,НО ПЪК СЕ ЧУВСТВАМ ПЕРФЕКТНО. НЕ СЪМ КАТО ТОВА ***,КРАДЛИВО ПОЖАРНИКАРЧЕ,КОЕТО ВСЯКА ГОДИНА СИ ПРАВИ ОПЕРАЦИЯ,ПОНЕЖЕ КРАЧИЩАТА МУ НЕ МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ТУЛОВИЩЕТО МУ ОТ 164 кг.ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩЕ ЖИВЕЯ КАТО БЕДНЯК И НЕСРЕТНИК,НО НЯМА ДА НАПУСНА БГ. БОКО,ЯКО ТИ ДУПЕ.

13

боко

преди 9 години

Мен Боко ме уволни още по времето на Дянков. Бачкахме 30 човека и заплати нямаше. След втория месец си бих шута,защото и без друго нямах пари за транспорт. До ден днешен съм безработен.Чат пат,ако ме вземат да бера ягоди,мия чиния или лъскам *** в чужбина и така оцелявам. От тогава до ден днешен имам ли свободно време,а аз имам много свободно време пиша срещу НАЙ-ВЕЛИКИЯ МОШЕНИК,КРАДЕЦ,ЦИРКАДЖИЯ,КЛОУН,ТЪПАМУТРА,***,БУДА,БОКО,ЧОВЕКА НА ПЕЕВСКИ,ПИОНКАТА НА ДОГАН. СЕТИХТЕ ЛИ СЕ,КОГО ВИЗИРАМ?

12

123

преди 9 години

Хей сега когато мутрагенското правителство ме уволни и веднага рипвам към Великобритания!

11

Бот

преди 9 години

Нека ни приемат в Шенген за една година, за да се оттьрвем от бежанците, а след това дори и от ЕС нека да излезем! Тея от Лондонистан защо постоянно си мислят, че бьлгарите бленуват за тяхната ***, познавам по-вече хора които се вьрнаха от там отколокото заминаха. Тоя дето е писал статията не е запознат с географията на Европа, през Румьния могат да преминават техните приятели от Украйна, на руснаците им е по лесно през Африка да минат отколокото през Украйна.

10

Анонимен

преди 9 години

Nablijavat izbori v skapaniq vetrovit ostrov! I shte se zaqjdat dokato svarshat!

9

Келп

преди 9 години

Истината е, че докато има българи, които да им ходят в скапания остров, то ще ги има и тези гаври с нас. Аз никога не бих отишъл на място, където очевидно не съм желан, където всеки ден ми се дава да се разбере, че не съм добре дошъл. Майната й на *** Англия и на олигофренясалите англичани.

8

ген.Луков

преди 9 години

Пълни глупости.Там вече е пренаселено и работа няма.Има наши *** работещи вече по 12часа за по 3 паунда на час.Пълно е с фирми и фирмички които се "самоизяждат".Въобще-кофти положение.Виж-Швейцария,Австрия,Дания......друга работа......

7

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е и България да потърси интереса. Спирайте санкциите спрямо Русия и блокирайте всичко английско и холандско. Нахални английски ***. Много обичат арабите. С колко по-голям, толко повече го обичат. Ууууу долни английски отрапки. Пълен блокаж. Не съм чул руснак да ни смята за втора или трета класа хора.

6

Анонимен

преди 9 години

Teзи снобари вече прекалиха, те не виждат ли ,че вече са залети от разни пакистанци, индийци,африканци и всякакви други.

5

хйхй

преди 9 години

Тея английски *** не спряха гаврата с нас....Не разбраха, че вълна към смрадливия им и гнусен остров няма да има.

4

партиен член

преди 9 години

Страх ги от Българи и Румънци ?А от Мароканци, Пакистанци, И др.такива носещи *** и готови на саможертва в името на .... не ги е страх.Збъркани са Англичаните.

3

Пътуващия

преди 9 години

На кой ли му пука за тоя Шенген... И без да сме в него нямаме никакъв проблем по границите... Е, понякога се налага да си покажеш паспорта, но за 20 секунди в повече на границата няма нужда от толкова приказки... Ако искат да ни вземат!

2

Като с колелото...

преди 9 години

Ще влезнем в шенген, ама друг път ;) Остана ли някой да вярва на обещанията на бащицата ЕС?

1

Да живее дискриминац

преди 9 години

Явно е че дискриминацията в ЕС и нарушаването на законите е издигнато в култ в бозата наречена ЕС. Немеца пак е обещал да обещае че ще спазва законите. Тиквата плати на Меркл в нарушение на Българското законодателство 2 милиона даже и парламента го гласува за да ни приемат в шенген, ама швабите пак го .... Както винаги явно на Тиквата това му харесва....