48

Анонимен

преди 9 години

Ама какво не му харесва в Москва ???

47

Анонимен

преди 9 години

Абе тоя гей да си седи при Путинчо да види колко е хубаво там.

46

Bulgatani

преди 9 години

През колко дни ще бъде убит в Швейцария този сладък момче Сноуден?

45

Анонимен

преди 9 години

Всяка държава си заслужава русофобите, ние и на тях не случихме. Толкоз са *** !

44

Анонимен

преди 9 години

Асандж, защото си ***! Това е много презрително обръщение и янките напълно си го заслужават. Пък и им отива, пиндоси от Пиндостан, благозвучно !

43

Анонимен

преди 9 години

иска да ходи там , та по-лесно да го отвлекат

42

Асандж

преди 9 години

Еее ама н от тази русофобия! Какво и е на Русия та Сноуден така напористо и демостративно иска преместване в Швейцария. Какво не и харесва на Русия - не можеш да угодиш на тия пусти пиндоси.А та като казах пиндоси - така руснаците наричали гръкоалбанците от областта и планина Пинд намиращи се на границата между Албания и Гърция. Тези пиндоси много обичали да емигрират на североизток в Крим и така станали еталон за тъпотия. Защо сега така им викат на американците - и това ще да е от простотия.

41

Volter

преди 9 години

Ако Сноудън отиде в Женева няма много дълго да се радва на комфортния живот, който бил живял като агент на ЦРУ!Трябва да си много наивен, или направо ***, за да смяташ че ще те оставят намира и то в столицата на международния шпионаж, особено при положението в което се намира Сноудън.

40

Анонимен

преди 9 години

Явно не иска да се вози на снегорин завалията...

39

1-a peika

преди 9 години

e, v Bansko - neutralno sivo i maglivo e. horata sa mnogo topli i sardechni kam chujdencite.

38

Анонимен

преди 9 години

За съжаление няма да стане. Неутрална ще е докрай...

37

Анонимен

преди 9 години

Abe ela v bG kakvo schte pravisch v ch sku4na strana a v bG Kupon glad miseria Mutri mutresi vednaga 6e ti sedat v skuka ili schte te predadat ela. BG sigurnost nama

36

весо

преди 9 години

Колкото и да го плюете много малко хора биха направили като него.много честно и морално момче.показа на целия свят американските човешки права

35

Анонимен

преди 9 години

Една от причините Сащ да рипнат толкова срещу Путин е точно това момче. Развя им посраните *** пред целия свят, а те са комплексари. Явно залогът е Украйна и ще се търси някакъв изход от ситуацията. колкото до това дали го гонят руснаците или не, то всъщност никой не му даде убежище ,освен Русия. И самият Сноудън тогава каза ,че това ще е временно.

34

Анонимен

преди 9 години

трябва да пробва в северна корея

33

Дааа

преди 9 години

Не му отърва компанията на Путин !!!Ама, ще трябва да стоиш там и да лижеш задниците, дето ти дадоха убежище !!!Направи справка на шпионите дето свършиха в Русия -- Ким Филби и другите.Алкохолизъм и отчаянтие, това е бъдещето нещастнико!!!

32

Анонимен

преди 9 години

TOZI COVEK ZASLUGAVA NOBELOVA NAGRADA,A NE PRESLEDVANE.

31

Часовника

преди 9 години

Ами тоя предател какво е очаквал ?! Много ясно,че свестните държави няма да му дадат политическо убежище - Сноудън,никой не обича предателите и "пеещите птици",а твоя милост на всичкото отгоре продължава да пее...Ако си мислиш,че с тия си действия заслужаваш да живееш на готово - много се лъжеш!Запомни добре:предателите никой не обича -своите,защо то вече ги е предал,а чуждите,защото и тях може да предаде!

30

Анонимен

преди 9 години

От всички коментари най забавен и най-,,умен,, ми се струва 19_,,честит,, ха ха ха

29

до 28

преди 9 години

Никак не си наясно какво се случи през последните години с контрола на САЩ над Швейцария. Например те наложиха гигантски глоби на Швейцарските банки и ги задължиха да бъдат контролирани от САЩ. Щом могат да контролират светая светих на швейцарците, техните банки, могат да контролират всичко. И не сравнявай Чарли Чаплин със Сноудън - нямат нищо общо. Освен това Чарли Чаплин е живял в Швайцария заради избягване на данъци, а не защото някой го е преследвал.