10

гласоподавател

преди 9 години

къде е морала на човек с влязла осъдителна присъда кат Цветанов да дава съвети и кове закони и до кога този човек ще дърпа конците в МВР ипържиха Вучката сега и Румито слагат на клада да я изгорят кат Жана ДаРк

9

Анили

преди 9 години

Законът за службите... Цецкоооо за това ли бяха милиардите заем? Пак да слушаш цяла България? Като сме овци и сме свикнали да ни стрижат. Вместо така и така сте ги теглили тези пари, които ние трябва да връщаме поне да ги бяхте влели в икономиката.

8

Анонимен

преди 9 години

Тия продажници нямат право да стоят до портретите на тези които загинаха млади за Свободна България

7

Анонимен

преди 9 години

А сега да си отгонворимна въпроса кой ой кой??? Кой предава националните интереси на страната ? Кой ще продаде българите за роби на САЩ? Кой е виновен за мизерията и тъне в охолство ?КОЙ? отговорихте ли си .Аз ДА.

6

анонимен

преди 9 години

ПАКЕТ ОТ ЗАКОНИ ЗА СЛУЖБИТЕ--ГЛАНИЯ ЗАКОН ОТ ТЯХ ГЛАСИ---ГЛЕДАЙ СИ СЛУЖБАТА ПОКРАЙ ДРУЖБАТА

5

vesko02

преди 9 години

Не разбрах дали страната може да понесе количеството и качеството на така наречените служби ,които са си такива в прекия смисъл на думата.

4

Анонимен

преди 9 години

Погледа на *** кърти мивки. Какъв мъж само!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Дойде вчера чефа на ЦРУ и днеска вече подготвят пакет със промени. Честито!

2

Бивш член на БСП

преди 9 години

Най големите престъпници и унищожители на България са БКП-БСП-ДС . След 1944 г. т.н. народен съд изби хиляди невинни граждани, а още стотици хиляди без съд и присъда бяха избити в лагерите . Тодор Живков искаше България да стане 16 република на СССР , но за това червения *** се прави на луд . В най новото време правителството на Жан Виденов фалира държавата и обраха спестяванията на хората чрез техните банки . Само не знам колко трябва да си дебилен за да защитаваш все още т.н. БСП .

1

Анонимен

преди 9 години

неандерталеца и расим