80

club lunch

преди 9 години

koi li ste recyclira posle tesi bg diamand oficeri?

79

koko

преди 9 години

eeee razgele tozi pi4 Lazarov s nesndertalskia si vid da go mahnat ot tam deto ne mu e miastoto

78

Анонимен

преди 9 години

Тази Държава с идиотските желания на един никаквец ли се управлява? Егати Държавата, щом този й е управляващия! Не, че така наречените служби за сигурност не са пълна порнография! Тях пък ги "управляваше" титан на мисълта, какъвто е Цеката! Разкараха кадърните и обучените и ги замениха с галеници и бивши началници (и тартори) на Банкянския, пък сега чакайте резултати!

77

goaly

преди 9 години

1:0 za fbr i Vuchkov.

76

иванов

преди 9 години

Баце си знае работата пак много ги изтърпя хората на него държат сметка той е на власт ще си подбере хора които вършат работа!

75

Алекс

преди 9 години

За какви "хвърлени" оставки става въпрос, след като те трябваше да ги подадат още при идването на това правителство

74

Анонимен

преди 9 години

Защо медиите все ни занимават с интриги? Оставки, назначения, уволнения, сватби, разводи, кой какви омари и калмари ял на оскарите и колко чавета осиновил, това са все теми пълнещи вестници, новинарски емисии и тн. Нищо съществено и полезно. Спирам да чета и гледам!

73

спортно го дават

преди 9 години

До Чужденец - защо в този сайт оставките винаги се "хвърлят"като хвърляне на чук, диск...в БГ-то просташкото е модерно. Мачовско. Не е по "***". Цени се рий'шли.

72

vesko02

преди 9 години

Хайде сега в УБИТ да четете лекции.

71

Чужденец

преди 9 години

Не разбирам защо в този сайт оставките винаги се "хвърлят" а не се "подават". Наградите винаги се "грабват" , а не се "спечелват, получват" ? Май лошо ми учиха на български?

70

777

преди 9 години

До Убиецът е ЗАДЪРЖАН!И сега безпристрастния съд ще сключи споразумение с убиеца , който ще се признае за виновен и след максимум 2 години пак е на вън готов да убива. Демокрацията е прекрасна форма на управление .....

69

BB

преди 9 години

Schum sa nischto tipi4no sa gerb vu4kov besche Profis. Ba4vsrova ne no schte slu6ka boiko i vs sche e ok da ama ne

68

Убиецът е ЗАДЪРЖАН!

преди 9 години

>Окръжната прокуратура във Велико Търново привлече ИлиянЗдравков като обвиняем за грабеж, придружен с убийство. 40-годишният мъж е обвинен в извършването на това престъпление срещу 23-годишната студентка от Никопол Вероника Здравкова.Здравков е многократно осъждан и понастоящем спрямо него е налице влязла в сила присъда с наложено наказание лишаване от свобода. Издирван е за изтърпяване на наказанието.Престъплението е разкрито след бързи действия на прокуратурата и полицията във Велико Търново, като първоначалните данни са получени след опит на обвиняемия да използва дебитна карта на жертват

67

цецо

преди 9 години

Никакви пари за съдебната система. Там само лапат заплати и премии без никакви резултати. Да се промени законът и побързо да влизат в затвора и то веднага без право на обжалване очевидни престъпници с очевидни доказателства. Без мотаене и не знам колко си инстанции.

66

Анонимен

преди 9 години

До ДАМПаметта не ни е къса, помним платените протести на цели семейства по 50лв. на кълпак и умни, красиви и игриви. Помним също, че като дойде Бо на власт започват убийствата, заемите, фалитите на малки и средни бизнеси, нищоправенето и постоянното увъртане. Мога и още да си спомням, но смисъл няма да убеждавам празни кратуни. Няма полезен ход при избори, но този с ГЕРБ, РФ и задкулистно ДПС си е най-лошия избор.

65

Боце 2

преди 9 години

Ей чукча писатал, чукча не читател. Прочети финансови отчети 2009-2014 и ако имаш грам умение да мислиш ще разбереш каква голяма глупост си изтърсил. Ако правителството, което ти критикуваш беше финансово некомпетентно щеше ли настоящото да приеме с почти незначителни промени същия бюджет? Ако Горанов не беше фрица за свръзки щеше ли да бъде подкрепян при всеки финансов въпрос от Евро-атлантиците? Ако в Дянковата тиква имаше капка мозък щеше ли да прогнозира ръст на рублата до края на 2014.

64

boi

преди 9 години

ubiesa bivs zatvornik za ubistvo pak ubi

63

Боцко

преди 9 години

До Бивш член на БСПИскаш критики, моля:1. Колко беше държавния резерв при стъпването му във власт и колко след оставката му?2. Колко на брой фирми печелеха общински поръчки преди встъпването му във власт и колко след това?3. По време на чие управление се продаде дългова емисия на най-ниската цена в последните 25 години?4. През време на чие управление присъди се произнасяха от Парламентарната трибуна?5. През чие управление 25 от 30 областни управители бяха продукт на школата в Симеоново?

62

Анонимен

преди 9 години

Не се изисква ниво на интелигентност или особен интелект да се разбира, че докато Борисов се опитва да управлява ще вървим към по-лошо и по-бедно и бъдеще за България нява да има!!! Къде сти видели и чули държава управлявана от кратунковци да има просперитет??

61

Убиецът задържан?

преди 9 години

>Рецидивистът е направил самопризнания за убийството, удрял е Вероника с тесла, пише "24 часа"Илиян работи в краварници в покрайнините на Горна Оряховица. Вечерта на 28 февруари отишъл до Търново да си търси работа като строител. Видял Вероника до жп гарата. Проследил я и я ударил в тила. Защо е продължил да я удря в лицето не е ясно. Взел чантата на студентката, в нея имало 70-80 лв..В момента го разпитват в РПУ Горна Оряховица, няма още повдигнато обвинение.Здравков е бил задържан тази нощ в района на гарата в Горна Оряховица.