24

Венелин

преди 9 години

Стига с тези опорни точки на ЦРУ - самопризнанието не било доказателство. Добре, но ще има процес. Има свидетели, ДНК проби от колата, стотици часове запис на камери по пътя преди и след убийството и от предните дни - как са следили този евреин, за когото пък има запис, как пиян псува пророка. Мюслитата са си имали списак на още 3-*** такива жертви все за същото.А е възможно да има убити и от "опозицията" в бъдеще, но тях никой няма да ги стреля. Народа ще ги трепе с камъни и дървета по улиците.

23

Анонимен

преди 9 години

BOKUK -OPZIZIA.S TAKAVA OPOZIZIA PUTIN NA VLAST OSHTE 1000 G.

22

Анонимен

преди 9 години

Една опозиция мислила , мислила и накрая изчезнала....

21

нека нека

преди 9 години

Скоро руското племе ще се усети за каиша на *** и ще го измете, най-накрая една положителна новина от раша, тукашните ***=антибъргари!

20

Анонимен

преди 9 години

С убийството на Немцов кремълската клика няма да може да скрие участието на руската армия във войната в Украйна.

19

Анонимен

преди 9 години

От смъртта на Немцов "цветна революция" няма да се роди. Чакаме да видим следващият опит за клатене на лодката.

18

без мен

преди 9 години

Немцов е умрял. Убит е. Да извличате политически капитал от него, след като вече го няма, е против неговото човешко достойнство!

17

имат полза

преди 9 години

Единствените, които имат полза от убийството на Немцов са Цру и Сащ. Те се убедиха, че отвън не могат да катурнат Русия, и сега се опитват да направят това от вътре. Чрез провокации.

16

Анонимен

преди 9 години

до 23: Сърди се на КГБ ченгета, че не са оригинални и "непрофессиональны" !

15

Az

преди 9 години

Странно, аз очаквах да поискат разследването да се води от ЦРУ. Объркал съм се. Рабрах, че някои от опозиционерите знаели кой е убиеца, и това е разбира се не някой друг, а другаря Путин. Само не става ясно дали са го видяли по кимоно да минава край Немцов, или е бил дегизиран като шофьор на снегорин. Голяма работа, ще каже някой, че нямат доказателства. За какво са им доказателства на демократите, нали имат свободата да обвиняват когото си искат и за каквото си искат ?

14

Чекист

преди 9 години

22 Нещо по-оригинално поне да беше измислил. Ясно ми е, че възможност за повече нямаш, ама да беше поне преписал от някаде.

13

Анонимен

преди 9 години

до 18 "Чекист": "Снегорина", който участва в убйството на Немцов се връща редовно на местопрестъплението за да разчиства и цветята !

12

Чекист

преди 9 години

Румбо, че то има цял филм. Виж в туба, оранжева революция се казва. От 3 части е. Как е ходил в посолството на САШ, как са му превеждали пари, как посланика на Америка и негови помошници са следили митингите му. Филма е от 2012. Ако знаеш руски, те съветвам да го погледнеш.

11

Анонимен

преди 9 години

НЕМЦОВ Е ЖИВ !

10

Румбо

преди 9 години

Ако излезе цялата информация за живота и действията на Немцов-всички ще съжаляват и власт и опозиция!Сегашния му имидж устройва задоволително и двете страни.Представете си у нас да бъде убит И.Костов-всички ще осъдят това и ще се кажат много добри думи за него,но за повечето ще е акт на справедливо възмездие.

9

Чекист

преди 9 години

Пак снимка в едър план...та както вече писах, минавам често през този мост. Днес не бе изключение. Има там няколко китки и 1-2 човека минаваха (в 10:00 по Мск). Това е... До седмица и китките няма да ги има...

8

Анонимен

преди 9 години

19, озвучаваш нямащите нищо общо с реалността мечти на Генадий Гудков.

7

:)

преди 9 години

"Момчето с тена", както го наричаше Берлускони, бетонира Путин и му донесе 85 процента подкрепа. Много руснаци, които преди не го харесваха, затварят очи и го подкрепят, защото не им се става американски слуги. Това е истината. Майдани и провокации няма да помогнат.Американците явно искат война в Европа, защото иначе Китай и Русия ще ги смажат икономически. Зелената хартия скоро няма да става за нищо, освен подпалки, ако не спретнат някоя мизерия в Европа.

6

Анонимен

преди 9 години

Руската протестна мрежа ще направи няколко милиона долара, както нашите протестъри, естествено с парите на американски фондации. Явно професията протестър в момента е най-високо платена и доста актуална за хората, които не са свикнали да работят и нямат един ден трудов стаж.

5

Анонимен

преди 9 години

Статията следва да звучи така: "Петата колона в Русия обмисля протести" (информират платените български медии)