86

Анонимен

преди 9 години

До 143Е то тогава САЩ е пример за провалена наркоманизирана държава?????

85

Az

преди 9 години

Днес излезе новината,че промишленото производство на Украйна за м.януари се е свило с 21%, а за 2014 намалението е било 10%. Хунтата в Киев всеки ден обяснява как ще прекъсне икономическите си връзки с Русия и ще работи само със запада. Следвайки тази логика министър Володимир Демчишин поиска запада да плати 1.5 млрд долара, защото не им стигали да си купят нужният газ. И на фона на тези откровенни малоумия на политиците в Киев, да се твърди че Путин е виновен е просто несериозно и смешно !

84

Антиком

преди 9 години

Диваците населяващи Горна Волта скоро ще започнат да се хранят с варени камъни.

83

Анонимен

преди 9 години

Тоя наглец е пълен ***. Убийството на Немцов е от битов характер. Има ли на някой да не му е ясно. Сега се вадят дивиденти за да има повод за намеса както след бутането на кулите и не съществуващите оръжия в Ирак. САЩ и НАТО са терористични организации ръководени от ЦРУ.

82

Анонимен

преди 9 години

миналата седмица в сащ полицаи застреля клошар на улицата ,имаше клип , нека русия да обвини сащ в нарушаване на човешкото право на живот , тоя клошар беше против режима в сащ и беше борец за свобода а те го застреляха по заръка на обама / аиде да ви видим сега

81

Анонимен

преди 9 години

аз пък видях как обама свали малаизииския самолет в украина , носеше бели ръкавици и беше с черни очила и държеше две ръкети земя въздух,като падна самолета беше останал само с една ракета

80

Анонимен

преди 9 години

русия е пример за провалена алкохолизирана и зомбирана държава

79

Анонимен

преди 9 години

казва една лъжа 100 пъти на 100 човека и половината вече я смятат за истина / това словото голямо оръжие ама само за блуждаещи мозъци /

78

Боби

преди 9 години

До Анонимен 157Анонимни пиши си името да ти се смеем персонално.1. РФ и Бунтовниците нямат нужда от черен ПР но КОЙ има нужда от черен ПР срещу тях?2. Боинга със сигурност когато е свален се е намирал извън обсега на РФ ракетите БУК. Ако беше С-300 разбирам но 80кг бойна част щеше да пръсне боинга не на малка(както се е разпаднал), а на голяма височина(10км) и тогава щяха да го събират на 50 км диаметър по полята.Спрете с тази гадна пропаганда и кажете кой е виновен - Украйна

77

Анонимен

преди 9 години

Немцов беше гласът на демокрациятаКакъв глас? Какъв ? Немцов беше обикновен кресльо с под 2% рейтинг.

76

Анонимен

преди 9 години

Крокодилски сълзи. Вас ви УСТРОЙВА много по-вече като мъртъв. Сега ще си чешете езиците още година.

75

Содом и Гомор

преди 9 години

Вълкът казал на агнето: "Мътиш не мътиш, ще те ям". Така и със стремежа за война с Руската федерация. Фоландския Сомор или Годом заедно с Белгия може да получи наказание свише, заради толкова настоятелни опити да се омаскари друга държава. Природата е създала толкова много възможности за да изчезнете, нужно е само едно кутре да се побутне. Внимавайте, да не би, вместо агнето да излезе, че е мечка в агнешка кожа. Една *** ви стега.

74

Анонимен

преди 9 години

Не Путин ,а вие превърнахте Украйна в провалена държава,жалко ,че украинците не могат да го проумеят.

73

Членска карта №7

преди 9 години

до 157Немам докази, але твърдим!Една година ли ви трябваше да повторите това което казахте минута след свалянето на боинга!??

72

Българин

преди 9 години

Американците и техните западни съюзници съсипаха вече Украйна. Нищо не оставиха за Путин.

71

кк

преди 9 години

"Зам.-шефът на НАТО: Немцов беше гласът на демокрацията"А защо го убихте тогава, г-н Зам.-шеф на НАТО ????

70

Анонимен

преди 9 години

Нека се посмеем Задружно на тоз Натовски Пезевек

69

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на "омиротворителните мисии " на Нато, днес половината Арабски свят е провален. Държава, която има няма 200 години история, съсипа хилядолетната история, люлката на цивилизацията в Ирак и Сирия. Една част ограбиха собствената им армия, а останалото го довършват в момента техните производни от ИД.

68

Анонимен

преди 9 години

Крадеца вика - "Дръжте крадеца. " -))))))"Една лъжа, повторена хиляда пъти се превръща в истина. - Гьобел"Ненапразно, толкова фашистки военно престъпници намират спасение и убежище в САЩ, след края на Втората световна война.

67

131 до НАБЛЮДАВАЩ

преди 9 години

Точно това каза Левски: Който ни "освободи" той ще ни пороби. Т.е. да не допускаме чужди сили след като Цариград фалира 1876, а да си "уредим делата сами".