10

Анонимен

преди 9 години

Не се сещатe ще FORD са били номер едно със своите Mustang /64/65/66/67/68/69. През. Ford Mustang Boss 302 от 1970 година - златни мигове... Нямаше друга кола като онези. С тези Mustang GT (новите/2007/2008/2014/2015/) също са супер. Предлагат много за цената ди. За пикаюи само FORD!!! Никой неможе да ги мине... Поздрави - събирам за 64 Mustang :)

9

Фордаки

преди 9 години

Колеги, хайде моля да плюят само тези които имат или са имали лоши моменти с фордове, че иначе не е сериозно. Аз карам форд от 14 години и не мога да кажа, че са съм сменял само консумативи. веднъж ми изгора бубината на бензиновия (тогава беше 8 годишен) и това е по нестандартното нещо. От там нанатък гледам комшийте бутат бая повечко от мен. Хайде със здраве

8

партиен член

преди 9 години

Вицове за Форд има много.Моя е 2002г.Пали и нямам проблеми с него.На който не му харесва да кара друга кола.

7

dominici

преди 9 години

До АнонименМного ти знае устата. Карам Форд от 2004 и до сега няма проблеми с паленето през зимата. Само днес видях 2-3 Ford-а по кръстовищата. Знам, че това е майтап ама ... ти виждал ли си Ford да не пали?

6

Сунай

преди 9 години

Българите, както винаги са изключително недоволни и с пяна на уста оплюват труда на хората. Ама не се сещате, че вие и толкова не можете да направите. Друго си е да караш 15-20 годишна кошница "нов внос" и да се правиш на големия разбирач.

5

кирче

преди 9 години

До Финансов Пънкарна бетлита..брей..ползвай си бетлито да ходиш на училище,а ферарито да се върнеш.пфф

4

Анонимен

преди 9 години

Всеки знае че форд зимата не пали, е веднъж един запалил и те го нарекли Фокус

3

Финансов Пънкар

преди 9 години

Е на кой ще го продадат това??? Баровците сме на бетлита и Ферари ... сигурно някой млад либераст ще си ги купи на лизинг с подкрепа от Сорос!

2

ceco

преди 9 години

Прилича на гъбясал голям пръст на крака !

1

ТАТО

преди 9 години

ГРОЗНА КОЛА ,НИЩО ОСОБЕНО, КАТО ДИЗАЙН НА НИВОТО НА СТУДЕНТСКИ КРЪЖОК,МНООООГО ДАЛЕЧЕ ОТ ЛАМБУРДЖИНИ,ПОРШЕ,МАЗЕРАТИ И ЛОТУС,ПРОСТО АМЕРИКАНСКА ПРОСТОТИЯ