162

az

преди 9 години

A be nenormalnuci che ni vkarat vav voina.balgari neka ne stoim sas skrasteni raci..stava vapros za decata ni givota ni rodinata

161

Някой да ни е питал?

преди 9 години

Аж шъм шъглашна. Ти ши шъглашна, ама кой те пита.Тя *** хубаво ги води тук, ама някой да ги е канил? Те да са ни питали? Явно дотолкова сме изпаднали, че дори не ни *** и на книга, поне пред камерите.За *** такива въпроси не съществуват, даже и източниците й взеха да стават неназвани. Тя вече ясно се вижда в ролята на Статуята на свободата, високо вдигнала журналистическия факел, с който ще поведе англо-саксонски кръстоносен поход срещу неверниците руснаци! А България? Collateral damage!

160

Анонимен

преди 9 години

И ние имаме планове за САЩ: Кончита Вурст - следващият американски президент!

159

Боби

преди 9 години

До BURZUM 327Като гледам никакво военно обучение. България има стратегическа стойност само и единствено за атака срещу Босфора и Дарданелите. Но на Русия не им трябват Босфора и Дарданелите??? Как така ами следващите поне 10 години основни партньори ще са БРИКС. Тоест трябва им Мурманск за Бразилия и Атлантическия океан и Тран сибирската линия за Китай и Индия. Турция мисля че в един момент и те ще се присъединят към Брикс. Владивосток за Тихия океан. Средиземно море и ЕС да го духат

158

Анонимен

преди 9 години

Господа пишете.Че накрая няма кинти няма да има долари.То Америка за България дава , ама дава все нещо да направите.Я като Волен Сидеров 1991 колко си е постарало момчета(въпреки че е писано от друг и тук е само копи-пеис ) я някой паметниче да боядисате само да не сбъркате да боядисате паметника на американските летци - те съвсем демократично са убивали софиянци (най лесно се убиват мирни жители).

157

УУУ

преди 9 години

ТОГАВА НЕ ВИЖДАМ НУЖДА ОТ ПАРЛАМЕНТ И ДЕПУТАТИ ХРАНТУТНИЦИ .ТУКА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В АМЕРИКАНСКИ ПЛАЦ.С ВЪОРЪЖЕНИ АМЕРИКАНСКИ НЕНУЖНИ НА АМЕРИКА ***...ОТ ТЯХ ЩЕ СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ХОРАТА.

156

Доктор Духнев

преди 9 години

Каубой за бой се стяга. На Мада Раша мисли да посяга. Ама ще яде дебелата тояга;))))

155

Анонимен

преди 9 години

В ГРУЗИЯ ОБАЧЕ НЕЩО ИМ ОТКАЗАХА ВЕЧЕ

154

Анонимен

преди 9 години

До Волен Сидеров 1991Къде американските момчета са защитили демокрацията ? ВиетнамКамбоджа Гренада Никарагуа Афганистан-само колко сватби разстреляха Ирак - над 1 милион загинали от цивилното население Либия няколко стотен хиляди загинали и т.н..*** на който му плащат за да отстоява дадена позиция не отстоява националната позиция.

153

Анонимен

преди 9 години

боко и плевела докараха войната в българия

152

Гинеколог Любител

преди 9 години

Нащи политици са платени кой от Кремъл, кой от Голямата Бяла Колиба, кой от брюкселското зели. Бялата златка е номер едно в политическото жонглиране. Беше демократ а сега е националист рублофил. Еееех Волен ага;))))

151

Гинеколог Любител

преди 9 години

Кой *** пуска чужди войски в задния си двор?? Да ние имаме многовековен опит с това!!! И много сме прокопсали щото. То не беше Вермахта, Красная Армия, сега пък каубоите!! Хак да ни е ;)))

150

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще видите натовски ботуш в Москва--------Може, но ще е останал само ботушаТолкова ракети, толкова самолети, толкова танкове ги чакат там, че чак ги съжалявам горките американски войничета. Те между другото не са виновни за делата на тираничните си вождове!

149

stefan

преди 9 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ПРЕМИЕР

148

Анонимен

преди 9 години

До украинецСкоро ще има парад на Щатска техника и вътре в самата Русия.Така че не се стряскай от парада в Естония.------------------Да, ще минават вързани през червения площад да ги видим хубавците.Техниката им е идеална за тренировъчни мишени.

147

Анонимен

преди 9 години

Някой трябва да каже на руснаците че прекаляват не а направо са за бой.То не беше Грузия,Молдова,Украйна,при балтииските държави всеки ден им нарушават въздушното пространство и не знам какво си още.Е не може да грабиш територии в 21 век и да казваш че си нормална държава.

146

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще видите натовски ботуш в Москва, а мишките тук да църкат.Алианса е толерантен , но всичко си има граници.

145

украинец

преди 9 години

До Българин от Германия------------------Скоро ще има парад на Щатска техника и вътре в самата Русия.Така че не се стряскай от парада в Естония.

144

Укропитек

преди 9 години

Конфликтът в Украйна беше разпален нарочно, за да може НАТО да има повод да се разшири и Раша да бъде смазана с икономически санкции!!!Да, ама нееееее.

143

Българин от Германия

преди 9 години

Къде виждате тази Руска "агресия" ?Русия никога няма да нападне първа една Натовска държава. А провокациите на НАТО растат всеки ден - преди седмица само 200 машини и 4000 военни (90% американски) направиха парад на 300 метра от границата на Естония с Русия.