59

Анонимен

преди 9 години

От Руската пропаганда по *** няма.Убиици сте си несе оправдаваите.Целият свят ве познава.Имат пропагандно министерство.

58

Анонимен

преди 9 години

Има заподозрени за убийството на Немцов > Ха хаааа... не заподозреният а извършителят всички го знаят...... Путинчо. Запартъка го ликвидира.

57

ДО 72

преди 9 години

Анонимен! да този си коментар ще получиш бонус премия от посолството. Между нас казано ти знаеш от кое.

56

Анонимен

преди 9 години

Убийствата ги вършат комунистите, те са техен патент!А специално за това убийство, поръчителите са следили изпълнението директно от кремъл.Поръчителът ли, ами на всеки му е ясно-злобният дребосък!

55

Анонимен

преди 9 години

До ПетърТака е там полицията е от професионалисти!В Русия, както и у нас, през деня са милиционери, а през ноща в редиците на мафията!

54

Анонимен

преди 9 години

ДЕМОКРАТА КОЙТО РАЗПРОДАДЕ РУСИЯ НА ПАРЧЕ , РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ СИ НАМИРА МЯСТОТО,

53

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ЖЕНКАР , АЙ СИКТЕР ,НЕМОЖЕ ДАСИ ЗБРОИ ЛЮБОВНИЦИТЕ И С КАКВО ГИ ИЗДЪРЖА ОЛИГАРХА , ДАСЕ НА ЧУДЕ ЧОВЕК

52

петър

преди 9 години

При атентатите в лондонското метро за по-малко от 24 часа английските служби разбраха кои са терористите и набърлзо ги изловиха.Още по-бързо се справиха франсетата при случая с журналистите от "Шарли ебдо"А руските пияндета още "разследват" убийството на Политковская и бог знае колко още убийства на журналисти, политици и бизнесмени.Явно или не искат,или не могат, но да убият пред стената на Кремъл лидера на опозицията и службите да са като патки в кълчища си е истински резил.

51

Анонимен

преди 9 години

Пичове, какъв сорос търсите под вола, като най-големия печеливш от убийството е в кремъл...

50

Учителя

преди 9 години

Едно е сигурно. Убиецът е бандеровец. Ако не е бандеровец ще е накакъв еврогеец или ***.Гаднярите свалят самолети и убиват своите хора само и само да навредят на кристално чистия имидж на ***.

49

Съмнение

преди 9 години

В хода на следствието за убийството на Немцов се оказало ,че украинската му приятелка модела Анна Дуретская е бременна. Докладвали на Путин и той попитал: "И сега само аз ли съм виновен или целия руски народ?"

48

Стресов

преди 9 години

Ако ФСБ разследва случая, ще обвинят някой рашист и ще си измият ръцете. Аз приканвам Путин да разследва ФСБ, защото това политическо убийство е техен пропуск, камерите не работели, нямали агенти наблизо и бляблябля. Да минат на детектор и двойните агенти в Сибир, веднагически! Не, че те са го убили оня *** Немцов, а, че са допуснали той да бъде убит. А Немцов трябваше да живее и с разгулния си живот да рекламира западната пропаделщина!

47

Анонимен

преди 9 години

Браво на журналистите, произведоха новина:)))... от нищото, но то важното е да се рови, иначе току-виж света забравил за Немцов.

46

АЗ

преди 9 години

АБЕ НАЙ ВЕРОЯТНО Е ДА Е БИЛ ДАРТ ВЕЙДЪР В СЪЮЗ С ДЖАБА...А РОЗОВАТА ПАНТЕРА Е БИЛА ОТЦЕПКА...ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВА ИНСПЕКТОР ДЮ-ДЮ...НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА Е БИЛ...

45

До 58 - "Атака-

преди 9 години

Четирите куршума са изстрелян от един чеченец, един бандеровец и двама нацисти (по един на нацист).

44

ККК

преди 9 години

Путин ?

43

Атака - победа

преди 9 години

Подбудителите са САЩ,ЕС,ЦРУ,НАТО,Сорос и украинските фашисти. Извършителите са чеченци, бандеровци и нацистите.Но никой не може да спре руската мощ. България трябва да се отърси отеврогейското колониално робство и да стане част от руската империя. Волен е единственият български политик, който може да ни поведе в това бурно време на войни и кризи.

42

Православен славянин

преди 9 години

Ясно кои са извършителите: ЦРУ,НАТО,ЕС,чеченците,бандеровците,фашистите,САЩ и Сорос.Всички те искат да дестабилизират надигащата се православна мощ.Но си направиха сметките без кръчмаря, за този предател Немцов на никого не му пука в Русия и народа няма да тръгне срещу Путин. В най-скоро времеРусия ще срути този прогнил англосаксонски режим и ще основе нова форма на държавност: славянска държава от Иберийския полуостров до Беринговия проток.Русия и славянството над всичко

41

Анонимен

преди 9 години

А защо не се казва и думичка за украинската *** с която го убиха? Нещо нейните показания са много съмнителни. А исе оказа, че е любовница на командира на Днепър 1.Опит за дестабилизация, но без успех. Дори саратничката на Немцов, Хакамада каза, че е живял от пари от САЩ. После ми говорете, че били такива онакива. Просо едно платено *** си намери майстора.

40

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

ЦРУ, КГБ(ФСБ) и темподобни те всички работят за Путин!!Някакъв си Немцов изобщо не знае с кого си има работа!!!