44

Анонимен

преди 9 години

Имало е мъже в България.Рамо до рамо с руските богатири са воювали за род и челяд.Днес беззащитните деца ги тровя и грабят, българските момичетата ги изнасилват , давят превръщат в ***, българските ,,мъжеса търгаши ,мутри , наркопласьори ,сутеньори , които търгуват с човешка плът и кръв .Шипка вече е символ на срама , за това какви мъже е имало в България и какви вече няма.Като сте мъже , вземете пак коловете и дърветата и поставете мутрите на мястото , излезте и воювайте за убитата Вероника и стотиците като нея.Излезте и строшете зурлите на мутрите.

43

seko

преди 9 години

mnogo hubav bayrak! bravo! bulgari - unaci! vaiiii, zavaliite kak li preminavali prez dalbokite dupki po ulicite okolo autogarata na Stara Zagora?! :(((

42

до 55

преди 9 години

колко си кух и празен

41

1

преди 9 години

Господин Местан и сие на кой ли гроб на незнайният войн поднасят букети в този ден ?Тяхната българска партия някак си не иска да поздрави българите за празника. Защо ли е така ?

40

инфо

преди 9 години

История происхождения имени Гоче Имя Гоче означает предрасположеность к жизни подвижника. Человек способен на жертву даже не ради какой-то высокой цели, а просто потому, что может себе это позволить. Отдать любимую игрушку. Оказаться от личного счастья ради счастья другого человека. Как следствие настоятельная необходимость в присутствии объекта приложения. Должен быть кто-то, к чьим ногам можно бросить весь мир. А иначе жизнь не будет иметь смысла.*Место в рейтинге: 4149

39

Анонимен

преди 9 години

Абе РЕАЛИСТ човека ти го написа - не сте селяни а ГОЧЕТА. По-точно ГОЧОЛАР. Май е трудно да ти стигне до гръбначния мозък.

38

Анонимен

преди 9 години

Как ни е шубе всичките публично да кажем и за пролятата кръв на русия,,,та нали те са ни освободили а не някой от европейкото семейство,,,срам ме е че ни е страх някой от запада да не би да ни нахока за това че все още помним

37

реалист

преди 9 години

Стара Загора е едно от малко места, където България е все още жива! Селяни били, нека са селяни, предпочитам такива селяни, отколкоото новите гражданя!

36

Анонимен

преди 9 години

Ами то е война, бре, мой

35

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

34

Кратос

преди 9 години

Честит национален празник на всички сънародници и удома и в чужбина ! Паметен ден за България . Стара Загора славен град , три пъти горен до основи , кръв и клане . Баташкото клане е песен в сравнение със Старозагорското . На всички *** , който в днешния ден делят България на провинции , на селяни и граждани - В УСТАТА !!! Шипка щеше да падне , ако Стара Загора не удави в кръвта си своите синове и дъщери . ПОКЛОН ПРЕД ПАДНАЛИТЕ ЗА СВОБОДА ЗА ВЕЛИКА РЪЛГАРИЯ . :(

33

до Николай

преди 9 години

И аз съм от Стара Загора.Съгласна съм, че трябва да се поддържа, ама да ни плюят тука , моля, моля. Наистина Браво, че сте плакал!!!! Щото в София не плачат... Те не са от провинцията. Дано това да е следващата общинска задача, малко пари за паметника. Кмета не е направил малко все пак. Дано и това да направи.

32

Българин

преди 9 години

Искрено се надявам снимката да е излязла огледална, защото иначе обърнатото знаме (четено от ляво надясно) значи ВОЙНА!!!

31

до непровинциалистит

преди 9 години

Ало, " Мъглиж беше пръв , Стара и Нова Загора" - да има кой да чете само, то е написано . Тия дето плюете , че това било провинциална краста. Плевен, Велико Търново, Стара Загора само и можете да им издухате прахта. Може и да сме селяни ама сме селяни с болярска кръв, нямаме джамии И ПОМНИМ и пазим националния дух. Да ти е ясно, че тук е било повече и от Баташкото клане.?? Така ще направим, щом казвате -500 метра ще е и ще обградим парламента.Не ние загубихме костите на Левски.

30

дамн

преди 9 години

национален ексхибиционизъмтова си го можем най-добре

29

историк-анализатор

преди 9 години

Тази политическа дъвка , че Русия ни е освободила вече десетилетия се използва от Русия да ни смята за роби. А истината е съвсем друга, който иска да чете за Руско-Турската война и ще му стане ясно . Най лошото е , че днес има мижитурки от БСП и Атака , които продължават за 30 сребърника / рубли / да предават България .

28

Анонимен

преди 9 години

Ало днес.бг защо търпите хулите на башибозука. Срам нямате ли?

27

Анонимен

преди 9 години

Няма държава, в която да не присъства навсякъде националното знаме! Кич е, когато цяла Турция потъне в червено по нареждане. По чукарите се веят 6 и 9 метрови знамена, по гробищата - също. В това отношение задминаха и янките, дето от националния флаг си правят *** и сутиени...

26

Анонимен

преди 9 години

*** дето пишете глупости, Ст.Загора , Плевен и Шипка Ви донесоха свободата бе, еничари.

25

някой живеещ в София

преди 9 години

Честит празник и от мен на всички българи,а на коментари 27,25,24,20,19,13,4 мога да кажа не вие сте мнозинството българи и въпреки това ще ви изслушаме и преценим, като негодни успех на всички българи и по добър живот.