45

ТРАКОФИЛ

преди 9 години

Слава на всички загинали за свободата на България-българи-опълченци ,българи -доброволци , ,украинци ,финландци , германци,румънци ,литовци ,поляци ,руснаци .Не забравяите ,братя ,че Руската Империя ни освободи заради своите стратегически интереси- ние за тях сме били Задунаиски губерния,като част от империята . Левски е казал-които ни освободи-тои и ще ни пороби.А Кръстю Раковски -българинът член на ВКПБ казва ,че ако допуснем руският ботуш още в България ,тои ще остане тук завинаги .

44

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

43

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--30; Трябва да се пренапише историята защото *** написаха куп лъжи ,които нямат нищо общо с историята ни. И дръги народи имат голям принос за свободата ни .ЮДЖИЙН СКАЙЛАР и Макгахан станаха причина да има ЦАРИГРАДСКА КОНФЕРЕНЦИЯ И РУСКО ТУРСКА ВОЙНА.Ако бяха руснаци във всеки град щеше да има тяхни паметници.Румънците удържаха Плевен30% от офицерите са Германци.ОПЪЛЧЕНЦИТЕ И МАЛКИЯ РУСКИ ОТРЯД СПРЯХА СЮЛЕЙМАН.Те спасиха Б--я ,Русия и армията и от ПОЗОР.Слава на Александър

42

Найденов

преди 9 години

По мое време в казармата не се допускаше да служат педееераси. Днес главнокомандващ на армията е пееедарс!!! СРАМ И ПОЗОР!!!

41

XA-XA-XA

преди 9 години

До всички слабоумни русофили - чета че нямали да уважат собствената си страна, защото някой си не бил уважил Русия. Време е да се замислите дали България е вашата страна в такъв случай, гнусни ***! Руснаците които са умрели са умрели не за България, а за интересите на Русия. Ако ги интересуваше България нямаше да ни изоставят в сръбско-българската война и да са против обединението ни с Румелия. Смърт за Русия, САЩ и всички останали, ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

40

Анонимен

преди 9 години

Тука платените *** на Местан лаят ли лаят, макар и те сами да знаят, че държавите, които се издигнаха най-много са тези, които теглиха една на ръша. За справка: Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша започва да става един от сериозните играчи, Ромъния опандизи всички *** и стана независима. А едни 20 платени трола за жълти стотинки и парче пица лаят по цял ден по форумите.

39

Българин

преди 9 години

"Българите се нуждаем повече от всякога от смирение и единение"Не съм фен на Б.Б. ,но напълно се солидаризирам с думите му. С кого ,обаче да правим "единение " ? С И. Инджев , с Коритаров , с А.Агов с Р Кънев ? С тези ,които до преди 25 години "лижеха задниците" на управляващата върхушка , с тези които доносничеха и определяха съдбите на хиляди честни хора ,а днес са пак в "първите редици" само ,че "навеждайки се" на новите си господари ? Не.С такива никога.Въпреки тях.Честит празник братя!

38

...

преди 9 години

По принцип изобщо не трябва да свалят знамето !!! Даже трябва да има на повече видни места Българското знаме !!!!

37

историк-анализатор

преди 9 години

Тази политическа дъвка , че Русия ни е освободила вече десетилетия се използва от Русия да ни смята за роби. А истината е съвсем друга, който иска да чете за Руско-Турската война и ще му стане ясно . Най лошото е , че днес има мижитурки от БСП и Атака , които продължават за 30 сребърника да предават България .

36

Анонимен

преди 9 години

Америкофил тогава какво е? Патриот? А турколюбец? Патриот? Баламите свършиха! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, СЕГА И ВО ВЕКИ ВЕКОВ! АМИН!

35

Анонимен

преди 9 години

Мизерната плюнка прие строя на почетния караул.

34

Край

преди 9 години

Плювналиев не каза ли колко Русия е империалистическа страна от 19 ти век с агресивна външна политика - враг на свободата и демокрацията - империя на злото, с пиян народ. Не го ли каза - значи само си гое мислил.

33

Анонимен

преди 9 години

Какво ли щяха да помислят Левски и Ботев за това, че днес държавата за която те загинаха се ръководи от наркодилър/мутра и един лаещ по американска *** пудел.

32

Анонимен

преди 9 години

Роска Пудела е официално най-комичният политик в съвременната българска история. Жалък плъх продажен. Особено когато пробва да изкарва "сериозна" и военна физиономия. Такива като него щяха да висят на бесилото ако националните ни герои бяха живи. Пуделчето вместо да философства по-добре да обясни на народа защо има вила в защитена зона по южното черноморие и как е създал имение в Гърция струващ 70 милиона евро с президентска заплата.

31

HKO

преди 9 години

PLEVNELIEV SRAM ZA BULGARIA!!

30

Българин

преди 9 години

Слава на Русия ! Слава на България ! Вечна слава и памет на руските и българските герои загинали за свободата на България.Който е българин е русофил. Който е русофоб не е българин. Който е русофоб и има българско гражданство е опасен агент и предател на България !!!Който развращава и сее сексуализация в българското общество е враг на българския народ и е слуга на злото.

29

кич

преди 9 години

Този празник е за дълбоко замисляне и за почитане на паметта на загиналите Освободители! А не за кич: палячовци с шарени униформи, провалили се политици, историци-шарлатани и всякакви други самозадоволяващи се самоинсцениращи се.

28

кръстоносец

преди 9 години

до 32ей евреин сега ли намери вицове да ръсиш?

27

Анонимен

преди 9 години

Попитали радио Ереван:-Защо Христос не се е родил в Русия?-Защото не намерили трима мъдреци и девственица.

26

кръстоносец

преди 9 години

браво бе. във всяка война загиват най-вече незнайни воини, обикновенни войници. вечна им памет.