175

Просто истината

преди 9 години

До UKRAINECСамо дето понятието "украинци" нЕкакси се създава 19 -ти век , я по -добре виж какво казва генерал Хофман : "Създаването на украйна не е резултат от самостоятелната дейност на руския народ, а е резултат от последователната дейност на моето разузнаване."Генерал Карл Адолф Максимилан Хофман, 1869 - 1927г., в книгата му " Мемоари" , 1926г.

174

Дидо

преди 9 години

До зорге примера не е точен със западните покрайнини. Точен аналог на Украйна е Македония. В източните и части Струмица има още българско самосъзнан което бързо имаше 90 те години щеше и сега е актуално да ескалира в сепаративна борба на българите против македонското правителство.

173

ДАН

преди 9 години

До Анонимен------------ЗНАЧИ--ГЕЙ------ИЛИ П---А-----------------КАТО ВЪРНАТ-КИПЪР.....КОСОВО-----ГДР.......НЕ СЕ КРИЕ ИМЕТО

172

зорге

преди 9 години

До всички които твърдят че Крим е украински. Представете си че по време на събитията в Югославия западните покрайнини бяха тръгнали да си се присъединят към майка България и какво ние щяхме да откажем ли? Сигурно да! защото отвъде океана нямаше да разрешат. Ама русия не пита за мнението на онези отвъде океана взе си това което е било нейно.

171

UKRAINEC

преди 9 години

До ТОШО---Крим си е бил винаги украински-още преди окупацията му от руската империя там са живели украинци и татари-още преди да има държава Русия.Разни *** перхидролени последователи тук си показват тъпотията,но това не промяня факта-Крим е бил украински преди да има Русия и ще бъде украински и след разпада на изкуствената държава Русия.

170

Просто истината

преди 9 години

До Анонимен@ Путин предай се и върни Крим !--------------------------------------------------------------------------------------------------Тъй верно Климкин ...веднага шИ го върна , само да си го преместя от единия крачол в другия и одма ви го връщам ...пиши телеграма и на Хрушчов, и на Елцин...прати им много здраве.

169

Jimmy

преди 9 години

На сайте хохлите. Останаха ли им войска

168

:-)

преди 9 години

Крим категоричен: Новорусия трябва да бъде върната в РФ.

167

Шаран -БГ

преди 9 години

Колкото Косово е албанско, толкова и Крим е украински! Лошото е ,че украинците ги ожчакват още много мъки и тегла дано не почнат да се самоизяждат като през двадесетте години на миналия век !!

166

Nick

преди 9 години

Украйна е в икономически колапс и няма да може да се възстанови, МВФ докато украинците воюват иска и налага "реформи" за обедняване на населението и разпродажба на националните активи - каквото и да става интернационалните лихвари трябва да печелят. Скоро предполагам всичко в Украйна ще се срине и хазарските поставени на власт лица ще избягат на запад оставайки украинския народ на съдбата му.

165

Анонимен

преди 9 години

Тези украинци играят някаква двойна игра,която скоро ще излезе наяве и може би ще ги хвърли в още по дълбока изолация...все пак най голямата и корупционна мафия е именно украинската...

164

Ъц

преди 9 години

До Русия няма да върне-----------Тинейдър палав, знаеш ли какво би означавало "до 10-15 години, Русия няма да я има"?Не, нито знаеш нито се досещаш... Ако, не дай Боже се случи подобно нещо, то това би означавало, че и тебе няма да те има.Каква загуба за Вселената .... ))))))

163

Русия няма да върне

преди 9 години

Разбира се, че Русия няма да върне Крим.Просто до 10-15 години, няма да я има Русия, та да има кой нещо да връща.

162

До Въшката

преди 9 години

Въшки са матрьошките, дето си продават задниците за Рубли.Бедния ***, Що за човек трябва да си да плащаш на *** от Атака да пишат по форумите. Не е тайна, че Руското посолство поддържа тези форуми по линията на Волен Сидеров и нещастниците около него. Драги форумци -- сигурно и вас ви е гнус от това което пишете и се мразите.

161

Анонимен

преди 9 години

Путин предай се и върни Крим !

160

Анонимен

преди 9 години

С тая температура къе са го пуснали този?

159

ПРОДЕМОКРАТ

преди 9 години

Елементарно бре. Референдум(в Европа често явление) и като населението каже...То"народовластието" вече го каза, ама някои забравят. Бъдеще:след 3 години газ ще ползваме от бутилки за запалки. Украйна ще е фалирала, ние също, ако се спре и доставката от Русия на ядрено гориво. Челния опит ще се приложи и при нас-турлаците в Румъния, турците в Турция(тя от необразовани сега нужда няма,но),*** в София,македонците на Луната,остават северозападна губерния и пернишко(това никой не го припознава).

158

ДАН

преди 9 години

До Мда-------------ПРАВ СИ..КИПЪР.............ИСТ.ГЕРМАНИЯ...........ЮГОСЛАВИЯ..............

157

Анонимен

преди 9 години

Украинците избягаха от Съветския съюз, но не и от подаръците му - евтин газ и Крим. Хрушчов им даде Крим и си мислеха, че те са го спечелили на покер от СССР. Дойде време да се връщат вересиите на соца и СССР - евтиния газ и Крим. Нали са европейци вече, смятаха чрез НАТО да задържат армаганите, но си правеха сметката без кръчмаря.

156

Анонимен

преди 9 години

Samo ruchkat Putin, no edin den shte se subudim y niama da znaem kade da se zavrem