65

до 83

преди 9 години

А не помниш ли какво каза когато се върна по времето на Елцин. Ако това е демокрацията то да не бе идвала.

64

Аз

преди 9 години

До неутраленИ Солженицин живя половината си живот извън Русия! И той ли е враг на Русия?! Солженицин беше руски националист! Но се бореше срещу диктаторите в Москва - и светът ще го помни като демократ и борец за човешки права! Нищо, че беше руски националист!

63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60Мачът беше В РЕЙКЯВИК И НИКОГА НЕ СА ГО ХВЪРЛЯЛИ В ЗАТВОРА. ПРОСТО БЕШЕ МАЛКО ЛУД И САМ СЕ ОТКАЗА ОТ ШАХА.

62

Спонги

преди 9 години

С това убийство Путин затвърди убеждението, че Русия се върна Век назад. Той може и да бъде доживотен "президент", но цивилизованият Свят ще изолира Русия. Жалко за руснаците.

61

Анонимен

преди 9 години

забележете само какво пише , че живее в сащ , как всички критици срещу путин живеят в сащ или имат фирми в сащ , защо не живее примерно в българия или румъния а е в сащ

60

си

преди 9 години

Кaспaр, юдеино, от кaкто Топaлов те опукa 2005 в последнaтa пaртия от състезaтелнaтa ти кaриерa не си ти!Утре, обaче Кaрпов е в София нa митингa нa Aтaкa и лични ще се посмеем с него кaкъв кa**** си стaнaл!

59

Анонимен

преди 9 години

do 64emi, to pri shaha trjaba da smisli:)))))P.S. she pogledna za picha sled rabota))) Mersi

58

До 75

преди 9 години

Да то и Борето Берозвски е от същата кохорта като Борето Немцов-дето докато Елцин се наливаше с водка те се нагушиха с милиарди за сметка на страната и народа си.После станаха опозиционери.Ти можеш ли соросоидче да ни припомниш само цената на имението дато Берозвски беше намерен мъртъв.Дали убит иби самоубит сега не е важно.Кажи за милиардите и как се става милиардер ей тъй за няколко месеца от тези най-честни според теб хорица

57

Кремлевские троли

преди 9 години

Както беше казал "бащата на народите" Сталин: Есть человек, есть проблем, нет человека, нет проблема. Путин е достоен последовател на Джугашвили. Със завидно постоянство и методичност ликвидира физически политическите си врагове и неудобните. Да ги изброявам ли? Анна Политковская и поне още петима журналисити, ген. Александър Лебед, Александър Литвиненко, Борис Березовски, а сега и Борис Немцов. А на путинските *** им пожелавам съдбата на хилядите затрити в подземията на Лубянка и ГУЛАГ.

56

сова

преди 9 години

Тези които убиха Немцов ей за това го убиха за да настройват света срещу Путин. Господа империалисти света вече е друг информацията е голяма и хората могат вече да четат и м/у редовете

55

дедовия

преди 9 години

Повече НАТО в Източна Европа и оставете Джуджето да кудкудяка колкото си иска. Той и оня с перчемчето от Северна Корея кудкудяка, ама на кой му дреме.

54

Анонимен

преди 9 години

Че то в Америка има хиляди руски мафиоти дето спокойно могат да му видят сметката и на този виден опозиционер и после пак Путин ще им е виновен.То и вицове вече има от това ,че прекалиха с пропагандата срещу Путин и тя има по-скоро обатен ефект вече.Та в Русия се разправя следния виц.Докладвали на Путин ,че онази Нюланд дето каза "Майната му на ЕС " била бременна.А той попитал-и сега какво само аз ли съм виновен пак или целия руски народ

53

Кайо

преди 9 години

Един изкукуригал шахматист.

52

Трудовакъ

преди 9 години

Каспаров беше велик шахматист. Жалко, съвсем си е загубил ума! Дълги години получаваше парични дажби от чужди фондации, работещи срещу руските интереси, добре че си го прибраха в САЩ, но да бяха го лекували поне!

51

Румбо

преди 9 години

Руските демократи имат един много голям недостатък-пълна липса на патриотизъм!За тях времето на Елцин е най-доброто в историята на Русия!Е,как тогава да спечелят народната подкрепа?!Няма да стане по тоя начин!То и у нас е същото,че и по-лошо,освен измислените ПФ и Атака,другите даже и дума не дават да се каже за патриотизъм и национален интерес различен от наложения евро-атлантически!

50

до 60

преди 9 години

Това беше историятя. Браво. Невероятен мъж имал участа да бъде световен шампон на Америка която се оказа малка за него. Поклон.

49

възмутена

преди 9 години

Каспаров ,я си гледах шаха по-добре ,остави Путин ,той ще се оправи!

48

Анонимен

преди 9 години

do 60.Interesno , ne sam chuvala za nego.Tova prez 80 godini na minalija vek li e bilo?

47

каро кан

преди 9 години

само роберт джеимс фишер победи руските гросмаистори но тои бе поголям руснак и русофил от възпитаника на ботвиник гари каспаров

46

Брaнник

преди 9 години

путин е ***, кво сaмо зa тоя дрънкaте? егaти сaйтa