12

Анонимен

преди 9 години

Как няма да има бедност и да се увеличава границата между бедни и богати, когато хората работят за жълти стотинки, работят повече часове отколкото е законно и постоянно им се натяква, че са некадърни и прости, а работодателя пее една и съща песен, как няма свястни работници, как плаща много, но не може да намери подходящи служители и в същото време за пореден път забавя заплатите, докато си купува нова кола и отива в чужбина за почивните дни. Разбира се държава няма, която да сложи ред.

11

Румънска прокуратура

преди 9 години

Най-добре е да ни прати Румънската специализирана прокуратура! Същата оная днешна прокуратура, дето сега им разплаква майките на румънските цветановци, местановци, василевци, догановци и тем подобни крадци от висшия пилотаж ... С поле на действие като в Румъния - от Президента до Кмета на голям град.И същата румънска прокуратура, дето тука никой не иска нито да я чуе, нито да я създаде, защото първо ще трябва да се започне от ... главата!

10

33

преди 9 години

160 млн комисионни!Свят да ти се завие-за това,че загробваш своя народ с дългове,ти се дават 160 млн награда!?*** никога не изпуска келепира!

9

Анонимен

преди 9 години

Елате първо в България, ако успеете тук значи можете.

8

Анонимен

преди 9 години

Световната банка отдавна изучава връзката между бедността и лошото управление.

7

Анонимен

преди 9 години

Бедността не е затова, че не можем да нахраним бедните, а затова, че не можем да нахраним богатите!Който и сайт да отвориш, на първа страница се мъдрят новини за насилие, убийства, военни обучения, джихадисти, терористи...Светът се превръща в един огромен концлагер. Като че ли ни управляват не лидери, а психопати...

6

тт

преди 9 години

"Лошото управление"-това е ахилесовата ни пета,наред с корупцията и др.Бях директор на училище-доктор на науките ,с 3 книги,над 60 публикации и пр.но Иван Костов и сие решиха да махнат 2005 г. директорите членове на БСП.Сложиха едно момиче без опит и познания са мо за 3 години от 1346 ученика броя на учениците спадна на 300!?Да не говорим за върха на държавата!?

5

Анонимен

преди 9 години

До Златен рогAKO TAZI SUMA-DANAK EDIN MILIARD-DA MU PIKAM NA TOZI SAUZ

4

Златен рог

преди 9 години

Вноската ни в европейския бюджет за 2015 е 979 900 000 лева. Почти милиард.

3

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се справите с корупцията... трябва да се справите с бедността...Ей добре, че ни "отваряте" очите, мерси за "помощта".

2

Анонимен

преди 9 години

LAGLIVA RUMUNKA

1

офффф

преди 9 години

Само твоето изказване чакахме, за да прескочим бедността.