182

Анонимен

преди 9 години

*** родоотстъпници в ню ъоркреват защото русия не ще ционофашисти, избягали в световния терорист сащ

181

DreamTheater

преди 9 години

Честит празник на всички българи!

180

Инджев

преди 9 години

Какъв е тоя 3.март ? - Руски " празник ", веднага да направим митинг днес пред Руското посолство - да си ходят Окупаторите от Москва - марш навън от майка България ! Путин е наш враг # 1 , комунистите да си живеят в Сибир СССР ! Не вейте български знамена днес на тоя руски празник , а елате на митинг пред Московското Посолство !

179

Самуил

преди 9 години

Нова хватка на демократите. Изложи някого, компрометирай го, заливай го с помия и пропагандирай до дупка срещу него.Нали вярват, че една лъжа, ако се повтаря много пъти, хората почват да и вярват.Тия ни хипнотизират!!!

178

Николай

преди 9 години

Твърде много шум се вдигна, твърде много шум. Отвсякъде ни бомбардират с това убийство.Наистина, кому е нужна цялата тази истерия?!?

177

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Абе хора, наистина ли вярвате на цялото това театро. Ако не разбирате от политика, не четете ли поне криминални романи. Там когато има убийство, винаги се пита кой има мотив. Истински мотив, не пропаганден. Представете си ситуацията, като криминале... А сега вижте, кой се възползва от нея!

176

РУСОФИЛЪ

преди 9 години

***, да мълчат. И да не мучат!

175

Николай

преди 9 години

Този 269 ме разсмя. То бива некомпетентност, бива ама като тази . . . Малки летящи предмети или на Руски осколки са парчетата от бойната глава на Зенитно Ракетния Комплекс. Заключението е че самолета е свален със зенитна ракета. А пък относно къртечниците, те направо къртят небесата. Е, те не могат да достигнат 10 000 м. Боже какви хора се изказват тука и какви плюсове поставят. Ти пикльо сигурно си бил доносник на ЗКПЧ то в поделението където си служил.

174

кравар

преди 9 години

абе няма ли кой да му даде на обамчо един банан

173

До 279

преди 9 години

Прав си. От такива ме е срам най-много.

172

П

преди 9 години

тез десетки демонстранти чак в новините ги пишат все едно голяма работа е станало

171

Анонимен

преди 9 години

Най са ми смешни българите - емигрирали в САЩ. Хем обичат доларите, хем живеят в САЩ, обаче хвалят Русия. Това не го разбирам.

170

БГ

преди 9 години

Защо толкова българи бягат на запад. Може би не виждат нищо демократично и развиващо се в България. Защото банда *** се карат кой е по добър САЩ или Русия, кой е по хубав, кой е по прав и няма кой да подреди нашата ***. Вие сте *** бе да спорите кой какъв е, вижте в каква *** живеете.

169

Анонимен

преди 9 години

АМА ЩО ТЕЗИ РУСНАЦИ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ РАЯ ? НАЛИ СПОРЕД НАШИТЕ ЧУГУНЕНИ АТАКИСТИ В РУСИЯ Е РАЙ....ЗАЩО БЯГАТ ТЕЗИ РУСНАЦИ В АМЕРИКА ? МАЙ И ТЕ КАТО НАЩИТЕ РУСОФИЛИ СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ С РУБЛИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ АМА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА ЗАПАД !

168

Анонимен

преди 9 години

"Десетки означава" че малко повече от десет, може би 11 или 21 човека са излезли на протест. Еднозначно това са емигранти които от години не живеят в русия и едва ли могат да преценят какво става там

167

до 270

преди 9 години

Ти съвсем си психясъл.Първо никой не е говорил за 300 милиарда.Някакъв западен експерт,като анализирал не знам какво си установил,че може би,едва ли не Путин имал 200 милиарда.Ама това не е доказано.Пък и да има тебе какво те интересува.Елцин позволи на олигарсите като Ходорковски и Немцов да станат безумно богати.Путин им спря кранчето.Това ги направи опозиционери.Прочети малко кой е Немцов и ще разбереш,че смъртта му не е голяма загуба.

166

Анонимен

преди 9 години

Хамериканците вместо да правят протести, да разкрият кой стои зад убийството на Кенеди - най-големия срам в историята на САЩ. Не кой да е , а самия президент на тази страна, убит от всички тайнки служби по най-мизерния начин. Демократи.

165

Анонимен

преди 9 години

С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА ПУТИН ОТ ХИТЛЕР - МАЙ НЯМА РАЗЛИКА. МАЙ И ГО НАДМИНА С КРЪВОЖАДНОСТТА СИ .....

164

Анонимен

преди 9 години

О БОЖЕ НЕМЦОВ ОТКРАДНАЛ А ПУТИН ЗАЩО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОГАТАШ В СВЕТА ? НАЛИ СКОРО ИЗЛЕЗЕ ЧЕ Е ПРИТЕЖАТЕЛ НА 300МИЛИАРДА ....ТОЙ НЕ Е КРАЛ ХИЧ ..... АМА НАИСТИНА ЛИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** ,ЗАЕДНО С АТАКА ВЯРВАТ ,ЧЕ НЯКОЙ ИМ СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ. ДАЛИ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЧЕ И ДА СПИТЕ НА КОМПЮТРИТЕ ПРОСТО ЩЕ НИ ПИСНЕ ОТ ПРОСТОТИИТЕ ВИ И ЩЕ СИ СПРЕМ КОМПА....

163

Анонимен

преди 9 години

Вярно платените ни медии не казват направо "Путин е убил Немцов", но по начина по който дават информацията манипулират и налагат силово гледна точка! Забелязахте ли как по същия начин лаеха за сваления самолет и след като излезе докладът на холандските експерти, където се казваше, че самолетът е свален от "малки бързолетящи метални елементи" (разбирай не ракета на опълченците, а картечен огън, на летящия наблизо украински СУ) изведнъж млъкнаха...сега никой не говори за това, дори позора Р.П.