258

Аз

преди 8 години

До АнонименМале-е, колко си неграмотен! Че и на маймуница написано, бравос!

257

Monsieur Ego

преди 8 години

Как е възможно такъв тапънар да представлява каквото и да е някъде. Цялата държава е збъркана. на такъв му трябва само гега нищо друго. Не мога да повярвам. И тоя се е намърдал и взима 16000 евро месечно. Марш от тук тапънар смахнат.

256

Boff

преди 8 години

тоя сам се описва и няма нужда да му помагам, но се чудя на какво отгоре го коментират същества, които пишат на маймуница?!

255

Загрижен

преди 9 години

Този 'нищовец', спомням си интетвю в което твърдеше че знае английски????. Мамин ***, колко глупав трябва да си, за да лъжеш на дребно?

254

Лягаш

преди 9 години

До маслоПак пиша, защото ми е интересно кое си разбрал?!!! За коя опозиция говори - на Иран, на Ирак? Къде е тази опозиция - в момента ли са на заседанието или за вътрешната опозиция?Опозиция на кое - щото в Иран малко няма опозиция...??? Какво им е на очите на хората??Кое му е "таргет" на Бюрека??? Какво ще постига - щото той просто казва - "това ми е таргет!!!""??? таргет за кое ? - да си измие зъбите...Ако отговориш смислено на един въпрос, ще те призная.

253

Лягаш

преди 9 години

До маслоКое е правилно бе? Изреченията му се състоят предимно от съществителни, а глаголи и предлози няма... "Оправети" ......, *** миризлив....

252

не е ли време

преди 9 години

Добре, това не е ли достатъчно всеки интелигентен човек в тази държава да поиска оставката му. Та той предсставлява цял един народ там. Какъв срам и позор!Странно ми е, че не виждам протестиращи пред парламента това недоразумение да подаде оставка. Какви трансперанти си представям само в картинката ... не е истина :)

251

Анонимен

преди 9 години

До YanaКой да му плаща?! за да учи английски? Та той получава толкова пари за месец, колкото един българин на средна работна заплата за 2 години! това малко ли му е и още куп екстри, освен заплатата....за да срами народа. Да се омита от там, за резил е!

250

b

преди 9 години

Това, което ме е впечатлява повече от неговия английски, е самочувствието му. Често хора с несравнимо по-добри езикови умения се притесняват да говорят на чужд език, за да не допуснат грешка, да не предизвикат недоразумение, да не се изложат. Умни, талантливи и образовани хора се спират преди да скочат, защото не смятат, че са достатъчно добри. А депутат Бареков без да мигне каза Yes, избълва се и благо се усмихна и благодари за въпроса. Доволен от добре свършената работа. Изумителна наглост.

249

Алиса

преди 9 години

До маслоНяма НИКАДЕ ама абсолютно никъде такава трактовка на Английския език, при която изреченията на този *** да са правилни. Факта, че някои хора "всичко са му разбрали" ме плаши още повече. На Ваше място не бих си написала дълбоките познания по Англо-Барековски в CV-то. Намирам императива "оправетИ си правописа" също за доста трагикомичен, особено за някого който се изявява като Паисий!

248

Коко

преди 9 години

Този го избраха такива като него, лошото е че нормалните хора не гласуват... Така, че сами сме си виновни.

247

versaux

преди 9 години

Браво Бюрек, браво Майна.... Даскал по английски сигурно ти е бил Шопара Пеев...

246

Анонимен

преди 9 години

Bairaka ne vi e vinoven..izbraxte si go..sega mu se smeiite...ama taka se smeqt i na nas v evropa.A imate li nqkakva predstava che evropeicite daje neznaqt kade se namira BG?Imate li nqkakva predstava che velikite evropeici daje ne si znaqt sobstvenata istoriq,a kamo li nashta..!

245

Профан-Бутан

преди 9 години

СЛЯДУР!

244

Анонимен

преди 9 години

lele - male

243

димо

преди 9 години

пълна катастрофа с този тапир

242

Мирослав

преди 9 години

И този човек е Евродепутат? Този човек ни представя в Европа? Не може да работиш на такъв пост и да не знаеш поне един чужд език като хората... Просто нямам какво да кажа повече.... Поредното нещо което ни представя подобаващо...

241

Анонимен

преди 9 години

ГогоТъп като гъдулка

240

предложение

преди 9 години

Предлагам го за разстрел тоя пукал... Или не той говори английски колкото електората му български

239

Анонимен

преди 9 години

Проблемът му не е английският, а че не знае какво да каже, дори и да беше на български.