49

Анонимен

преди 9 години

Сретан да не дойде на свиждане

48

...

преди 9 години

ne komentiram

47

Анонимен

преди 9 години

айде сега се смейте на Барека, когато каза, че в този парламент се купуват цели групи. А с тези 16 милиарда Боко ще си купи цял пармалент, а тези, които подкрепиха това престъпление, всъщност си подписаха смъртната присъда- сега Тиквата ще предизвика предсрочни избори и ще си направи пълно мнозинство- за какво са му тези да му се пречкат в краката и да искат?

46

azxat

преди 9 години

Този *** и в най смелите си мечти не е предполагал да стане Премиер.

45

муспи

преди 9 години

Масад и ЦРУ предупреждават българските хирурзи, че ако с Бойко Борисоф се случи нещо като с Немцов, ще ликвидират българския посланик във Вашингтон, еврокомисаря Сталинка Георгиева и Сергей Станишев в замъка му!

44

зуяк

преди 9 години

До Анонимен 52с всичко съм съгласен, не съвсем с това, че хората го възприемат като спасител. 15% от имащите на право на глас са подкрепили дебелото боко, просто с такава система на избори ще продължава още много дълго цялото това фиаско.

43

Анонимен

преди 9 години

Е как няма да е в настроение, врътна коалицията за дълга като си напазрува депутатите, далаверата с ДПС върви с пълна пара, простото стадо го възприема като спасител ( a не манипулатор и пладнешки крадец какъвто в същност е). Медиите отново отразяват всяко негово кихване и ахканне. И аз да съм, и аз ще бъда в добро настроение

42

Анонимен

преди 9 години

Аре, чекаме те у Бистрица да снесеш некой лев. :)

41

Анонимен

преди 9 години

Мечтал в детството далечноПълно със филии с масДа е футболист със слава вечнаДа е в сърцето на всекиго от нас.Съдбата зла решила другоОтнела му таланта тя от разДала му краката на влечугоА вместо мъжество му дала праз.Замахнал със ръка могъщаСъдба, съдба отивай си тогазОбадил се на свойта тъщаКакво пък, аз съм си самата власт.Никой веч не ме харесваТова изобщо не ми дремеВажното е Цецо да си ме почесваАз съм гений в друго време.

40

Анонимен

преди 9 години

Това че са го изписали от болницата каква новина е?Щеше да е новина,ако например в следствие на операцията,са му отрязали крака до м.дете или ако го беха изписали с краката напреде!

39

артист

преди 9 години

Какво ли не прави пожарникаря-артист, за да го показват по кабеларките! Дори се подложи на операция!

38

Анонимен

преди 9 години

Анчо, Анчо... Такива като тебе, дето вярват, че Б.Борисов "е най-голЯмия ни дАржавник" и в две думи правят три правописни грешки, ги има доста. Което обяснява много неща.

37

Калитко

преди 9 години

Вожде !!!Господ живот и здраве да ти дава!!!

36

роза

преди 9 години

Монаси от цяла България и църквите в Русия и Гърция на този ден-1.март във всички манастири и храмове произнесоха молитва АНАТЕМА срещу убийците и гонителите на православните народи и замяната им с бежанци от Анадола.КОЙТО ЖУРНАЛИСТ НЕ ВЯРВА ДА ПИТА ЗА ПОДРОБНОСТИ ПО ВРЕМЕ НА ДНЕШНАТА НЕДЕЛНА ЛИТУРГИЯ.АНАТЕМА на Пеевски,Доган и Бисеров.Три операции,това ако не е показателно. Все пак има доста пари от КТБ и може да си купи златна инвалидна количка. Ето,защо Иисус е Господ на живи,а не на мърт

35

Анонимен

преди 9 години

А как му е сърдцето, нема ли да спира вече?

34

АНОНИМНА

преди 9 години

ЗАЩО НИ ИНФОРМИРАТ КОЙ КОГА И ОТ КАКВО Е БОЛЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЙ Е ПОЧИНАЛ- ТОВА ЛИ Е НАЙ - ВАЖНОТО В МОМЕНТА?-. ТАЗИ , А ПЪК ВЕСТНИК " БЪЛГАРИЯ ДНЕС"- ВСЕКИ ДЕН НИ ТИКА В ОЧИТЕ ПО ЕДНА ГОЛА СИНОПТИЧКА , КОЯТО ДА НИ ИНФОРМИРА КАКВО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕТО. ТЯ РАЗБИРА ОТ ВРЕМЕ КОЛКОТО......ЗА ТЯХ ВИНАГИ Е ЛЯТО ЗАЩОТО ВИНАГИ СА РАЗГОЛЕНИ И РАЗЧОРЛЕНИ. ЗАЩО НЕ ПОКАЖАТ НЯКОЕ СКРОМНО НОРМАЛНО ДЕВОЙЧЕ ОТ ЗАТЪНТЕНИ ГРАДОВЕ И СЕЛА?!

33

Джедай Мастър

преди 9 години

Айде стига ни занимавахте де - претърпял е рутинна и безболезнена операция, какво е това внимание цяла седмица, все едно са му присадили мозък. В четвъртък бил на заседание на МС въпреки травмата (какъв герой). В петък Го оперирали (какъв герой), днес го изписали (той не хленчил като бебе (какъв герой). Утре очаквам - Измина един ден откак Боко беше изписан, Боко ходи до тоалетната сам, въпреки оперирания му крак, Боко ходи с патерица, Боко ходи без патерица... Ай сиктир.

32

Анчо

преди 9 години

Да ни е жив и здрав и да ни управлява още сто години! Бойко Борисов е най-голямия ни даржавник от Стамболов досега!

31

Анонимен

преди 9 години

Ку.А муе било на 6 на Боико осте какво искате да знаете.Ако има някои голям проблем да отива да се помери.

30

Анонимен

преди 9 години

След като разбрал новината, че 16-е милиарда ще се вземат от скачане се е контузил човека.