81

Обективен

преди 9 години

Абе вие найстина ли смятате че Путин е растрелял Немцов?Ако е така значи сте пълни найвници и невежи!Първо показния растрел не е способ на специалните служби,виж ако бжеше загинал от"естествена''смърт-инфаркт да речем или по време на сън,или в автомобилна катастрофа или "самоубил се",то тогава може да се мисли че ФСБ или ГРУ са го ликвидирали!Но такъв показен растрел е преди всичко удър срещу Путин,целящ дестабилизация на Русия,просто не е в интерес на Путин да го убива така!

80

Анонимен

преди 9 години

До До 96Средната продължителност е такава заради високата детска смъртност. Иначе си доживяват до повече.

79

Дидо

преди 9 години

Да няма някаква грешка бре ора. Според БСП на митинга били около 500 човека. А сутринта комунистите обвиха ,че "За този бандит в Русия никой няма да пролее дори и една сълза." Имам чувмството,че в България живеят 70 % Руснаци,29% малцинства и 1% т.т. тук таме и някой Българин. КОЛКО ЖАЛКА НАЛИ!!!!!!!

78

Анонимен

преди 9 години

Борис Немцов се бореше за цивилизована Русия,а Путин за намаление цената на водката.Овпутен,опиянчен народ.И лудия бяга от пияния,казваме Българите.

77

99

преди 9 години

Траурното шествие в Москва в памет на Немцов завърши без произшествия, с което ги поздравявам.Най-много се опасявах от провокации.

76

Анонимен

преди 9 години

Другари,идва ,,врагът с партиен билет''.Дали сте чели нещичко?Сталин ги е карал наред,като учителя Ленин.Пък с токчетата ,май,е учил в милиционерското училище.

75

Анонимен

преди 9 години

Да се смееш ли,да плачеш ли?Руските мижатурки плюят евреите.Че какви са ви лидерите-Мошко Блан,дядото на Ленин,Джуга/бандитското име-КОБА/швили,Молотав,Зиновиев,Каменев,Троцки,Шаломов.Защо си плюете ,,eврейските лидери''?Луд умора няма.

74

За Руските подлоги

преди 9 години

Искам да запозная руските *** дето драскат във форума какво ги чака в бъдеще! Те ще бъдат разселени в Сибир. Там ще имат удоволствието да се запознаят с постижението на Русия в областта на тоалетните, а именно, какво е Сибирски ***. Това са два кола, единият забиваш в земята и се държиш за него за да не те отвее вятъра докато ходиш по нужда, а с другия се браниш от налитащите вълци. При това положение неминуемо като свършиш работата си целия ***!!!

73

До 96

преди 9 години

Да, ама в Русия нямат проблем с изхранването защото имат опит с КаАНИБАЛИЗМА.Освен това са най-младата нация, защото средната продължителност на живота е 59 години. Умират млади, а не като немощни старци.

72

До ха-ха-ха

преди 9 години

Ако не бяха евреите и по-специално св.Павел,да ги въведе в християнството,руските лилипутинци в България и досега щяха да носят потури,които си им и отиват.

71

тролгеносен

преди 9 години

На "великата" Русия БВП е колкото на 70 милионна Италия. Девет пъти по-малък от този на ЕС и осем пъти по-малък от този на САЩ. Ако извадите от този БВП суровините които изнася остава едно голямо НИЩО.

70

Анонимен

преди 9 години

PUTIN.VOYNA.В последната си статия Борис Немцов обвинява Путин за участието на платени ,,боевики'' от Чечня,биещи се с православни християни от Украйна,за участието на руски затворници в боевете в Донецк,за участието на руската армия във войната с Украйна и гробовете на младите руски войници,както съобщават руски издания.Да се надяваме,че цялата статия ще види бял свят,пратена на подходяща медия.

69

тролгеносен

преди 9 години

Ако на "великата" Русия и секне петрола и газта народа ще измре от глад за две седмици..

68

USA

преди 9 години

Колко ли нисък и низък трябва да си,за да пишат в собствената ти преса ,че под една или друга форма си дал заповед.

67

До 86

преди 9 години

***, прочети по-добре текста. Ти от сарсказъм разбираш ли !!!

66

Анонимен

преди 9 години

Джуджето на токчета-,,Великия диктатор'',има го в ТУБАТА.Чарли Чаплин с мустачките.

65

Чарли Чаплин-филм

преди 9 години

,,Русия е велика'',защото се управлява от Великия диктатор-Борис Немцов.

64

Анонимен

преди 9 години

Собаке собачья смерть!

63

Анонимен

преди 9 години

,,Путин не мажа да прости на Борис,че го нарича Великият диктатор,сравнявайки го с героя на Чаплин от едноименния филм.Много хора пишат,че Путин не е дал заповед да бъде убит Борис Немцов,но Путин пусна духа на омразата от бутилката,създаде атмосфера на шовинистична истерия в страната.И в резултат някои бандити убиха Боря.Така в една или друга форма Путин даде заповед.....''-коментар под статията-1 март.Марш памяти Бориса Немцова.

62

пенко

преди 9 години

Там където "АМЕРИКАНСКОТО СИНДЖИРЧЕ" е премахнато - там няма "ДЕМОКРАЦИЯ" !!! Каква е разликата между Яценюк и Немцов ... ... еми няма разлика !!! Агенти на ЕВРЕЙСКАТА АГРЕСИЯ към останалите народи -включително и ЩАТСКАТА МЕШАВИНА от неевреи!!! ЕЙ ЕВРЕИ нямяте представа, какво ви чака в целия свят !!! А толкова обичам и се прекланям пред творците евреи - няма по-надарен народ !!! Но и аз ще убивам за СВОБОДА !!!