12

пациент

преди 9 години

моля, не отивайте да се лекувате в майчин дом,може да пострадате не вамо в асснсьора,ужасно място,нокаква хигиена,мизерия,лошо отношение....

11

до 3

преди 9 години

Х...чо, докато управляващите теглят милиарди, хората в едно русенско село събират пари, за да си откупят училището..

10

до 3

преди 9 години

Предполагам пишеш от някоя землянка с пушка в ръка и лаптоп в другата. Но поне признаваш, че кораба потъва.

9

до до до до -15

преди 9 години

Не съм на сцена, че да преигравам.

8

до № 3

преди 9 години

До До 1преиграваш.

7

крадци на следства

преди 9 години

мен ме зарибиха с киста на яйчника за което се правят изследвания за рак - за да се изключи. по късно разбрах, че аг онколога виктор златков става изпълнителен директор, сега са зарибени за дело за асансьори - вервайте ми има адвокат вътре, които се представя за аг лекар.

6

Анонимен

преди 9 години

Има нвиновни- това са комунистите, които направиха тази болница, сложиха й асансьор , за да возят бременни и да ги събарят в избата!Защото преди бяхме 9 милиона и станахме много.Това е плод на тотална безотговорност!Има хора, които са отговорни.

5

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

4

3 продължение

преди 9 години

Единственото, за което ме е срам, че имам член на семейството, който забегна. Ще умра беден като куче, докато си броя стотинките, но на друга държава няма да слугувам. Бягай и не се връщай. Начини винаги има. Но сам, като не искаш да ги намериш, няма как да стане. Жалко, че забравяте как хора като Ботев можеха да си учат и работят спокойно в Русия и почти навсякъде в Европа, но дадоха живота си, за може да живеете вашия. А вие обричате децата си да нямат място, което да нарекат истински дом.

3

кали

преди 9 години

Анансьорите в страната ни са в окаяно състояние !!! Направо трагично !!!

2

До 1

преди 9 години

Когато корабът потъва, мишките първи напускат. Всеки знае да мрънка, а никой не си вдига пръста да направи нещо. Когато се отдаде възможност бута пари, за да намаже нещо и после оревава света, че корупцията е навсякъде. Мрънка за беззаконие, а една жалба не е написал и на една медия не се е обадил. Една дреха не е дарил, никъде не е доброволствал... Дават парите си на чужди производители, пращат децата си в чужди университети. И така и не проумяха, че само народът може да оправи положението.

1

Анонимен

преди 9 години

skoro v Turciq za podoben incident vkaraha v zatvora vsi4ki odgovorni lica