55

Анонимен

преди 9 години

Прави впечатление че са все Страни от Бившият Соц Новите Натовски Подлизурковци!!!!!

54

но комент

преди 9 години

Сума народи по света пазят топли спомени за "американските ценности"-от индианците и *** в самата америка, до виетнамците, иракчаните , либиците, сирийците и колко още.И германците още помнят със светли чувства на обич и уважение бомбардировките на Дрезден и хамбург.Японците , и да искат не могат да забравят никога хирошима и Нагазаки.Въобще-"американски ценности", разхвръляни по света.Е, благодарим и ние за бомбардировките на София и хилядите убити, благодарим за подаръка, нямаше нужда.

53

vonko1988

преди 9 години

Когато Русия мърда - агресия. Когато САЩ мърда и измъчва хора - демокрация. А хората прости, делят се на русофили, демократи и незнам си какви. Замислете се как едно зло поражда друго зло. Най-големия печеливш от война в Европа е задокеанската империя. Справка - курса на долара.

52

Анонимен

преди 9 години

Поредното доказателство за античовешката и агресорска политика на САЩ!Не ме очудва особено след като знам от какви *** е бил заселен континента,как е било поставено на американската нация,на какви жестокости е било подложено местното население!

51

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Цитирам: "Правили сме неща, които са грешни и противоречат на нашите ценности, обяви Обама. Аз имам въпрос! Обама мама, ама вие имали ли сте някога и имате ли ценности? Ако някой може да изброи поне една ценност присъща на американската нация, асвен хот-дог и кредит, да ми я /ги/ посочи?

50

Анонимен

преди 9 години

И ние плащаме още повече цената. Без икономика, без армия , без народ, без национален суверенитет, а и базите и издръжката на *** им плащаме.

49

Анонимен

преди 9 години

След като Полша подкрепя Наполеон Бонапарт 1812г е поделена от Русия и Германия за 100 години заслужили са си го а не да се сърдят на Русия и Германия втори път е била поделена от Хитлер и Сталин ...западната част на Полша са германски земи

48

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ измъчва, Полша плаща ценатаВаршава попадна под ударите на Европейския съд------Ето ви крещящ пример за Американска правда и демокрация, права на човека и др. ... (спазване правата на хората много обичат, ама за другите, не те да ги спазват).Имаме и пример за Европейски ценности - Полша, която с цената на всичко прислужва на всяка идея на примата от Вашингтон. Външния министър на Полша нарече това орална любов, където Полша обслужва господаря - Сащ. В БГ е същото - те пият, ние плащаме...

47

sasho poliaka

преди 9 години

Ne poliaci a polsko prawitelstwo,to ne e polsko,towa sa evrejski gadni marionetki na bruxel i washington!!!!!!

46

трезвеник

преди 9 години

Към другаря там по-долу да кажа:-Преди Плевнелиев и Борисов , по-големи *** от Станишев и компания, агентите на КГБ у нас от край време- няма!!! Купените с чували с рубли наши другари са най-големите *** другарю!!!Браво на Плевнелиев, че е първият президент който не мълчи и не спестява истината и се осмелява да казва на комунегите истината в очите!!! Предните преди него бяха позьори-платени позьори, дребни тарикати и лаладжииии, школувани от КГБ и ДС!

45

американецо

преди 9 години

Колко е жалко, чугунените *** са готови да защитават ислямските терористи, че дори да ги бранят до смърт, само и само да пропагандират срещу Америка по опорните точки от Мая Манолова, перхидроления мини-пудел Волен и техния бащица ***!Всъщност това май си е в реда на нещата- за комуниста стойности като нация, род, семейство и християнство не съществуват! ***, вие сте подчовешки ***, жалки майцепродавци и срам за България! Плюя на вас!

44

Анонимен

преди 9 години

Полша е най-голямата любовница на сащ в Европа и затова ги ненавиждам, оттам ненавиждам католиците - сектанти са

43

Анонимен

преди 9 години

59.Е то се видя колко е полезно за Европа - в Париж, Белгия - атентати ... В Сирия и Ирак се избиват християни по най жесток начин , има 260 заложници и на САЩ не им пука да ги освободят .Тогава за какво се борят и срещу кого !

42

Анонимен

преди 9 години

Ха, седнали да защитават терористи... ЦРУ ги е обработвало за хубаво и в полза и на Европа. За поляците трябва да е чест, че са помогнали срещу тероризма.

41

Валентин

преди 9 години

Вече и у нас: САЩ налагат санкции, България плаща цената.Само да се молим НАТО да не продължава настъплението си към Русия че тогава вече...

40

Евроатлантически...

преди 9 години

... ценности! САЩ, защитник на правата на Човека!

39

Кукувица

преди 9 години

Баси, баси...и тез мъчения ги извършва най-демократичната държава в света. Държава, чийто президент е лауреат на нобелова награда за мир. Тц-тц-тц.., какво остава за другите държави. Нали беше обещал да закрие Гуантанамо. Вече е края на втория мандат, а Гуантанамо си седииии..... Държат хора по 20 години без съд и присъда. Толкова ли е стойността на обещанието на президента? А за поляците, бутилка водка и готово.

38

Анонимен

преди 9 години

Тия фашисти запалиха живи хора в Одеса ! И не само това ! Но ЕС си затваря очите !

37

Илко

преди 9 години

Иво Инджев , Роско, Боко, Костов , Паси и т.н , няма ли да ги питате по тоя въпрос, *** що никой "журналист" не ги пита ?

36

Анонимен

преди 9 години

А няма ли да кажете как ЦРУ използва Полша срещу Украйна и Русия ?