37

Аз

преди 9 години

До NeoЕстествено, че не е Путин - как ще е той?! "МАЛКИ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА" са виновни! Сигурно са от Марс!

36

Анонимен

преди 9 години

Тоз път нигера Обама прекрачи червената линия.

35

Синан

преди 9 години

До-ГУРБЕЧИЯТА .....Какви руснаци в Германия я влез в час недоносче.Тези са от Казакстан немци .Живея в Германия от юни 1989 , разбрали черен работник и намали малко тона явно си много комлексиран.Анадинми !a selym alekum Bulgaristan .

34

OLE LE

преди 9 години

OSHTE CHAKAME "PALNO I PROZRACHNO "RAZSLEDVANE ZA SNAIPERISTITE NA "MAIDANA" VECHE 1 GODINADERZAITE UNION pri tova EVROPEISKI/ A DALI E TAKA/

33

МАНИЯК

преди 9 години

Тринидат и тобаго очакват пълно разследване от руските власти за немцов

32

"ес"

преди 9 години

къде бяха тези да кажат как загинаха хиляди руски граждани,домове разрушени от войниците на "ДЕМОКРАЦИЯТА" в Украйна.Къде бяха тези и сега,когато нямат храна бездомните граждани,къде бяха за геноцида над толкова много хора.Нека да се изясни най напред,тогава,като имат доказателства ще говорим.Те имат предвид,както при нас в РОДНАТА БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКО е ясно,как загинаха много хора по време на "ДЕМОКРАЦИЯТА"как станаха богати,как измряха старите,за да не получават пенсии и т.н.докато свят светува.

31

Анонимен

преди 9 години

Вах, тая могерини да беше се загрижила за хилядите старци и майки с деца, които ВСЕКИ БОЖИ ДЕН вече почти година хунтата убива в Донбас! Седнала да се кахъри за едно умряло куче на опозицията. Той от 15 години се занимава с "бизнес", кой знае какви ги е забъркал, сега Путин ще го изкарат виновет. Егати ***, или по-точно подли душици са това западните клошари!

30

Анонимен

преди 9 години

Айде, помията се поля! Ами че явно затова е извършено това убийство, за да може тия "демократи" да почнат пак да лаят! В укросомалията ги бият като маче от дирек, подписаха примирие с изгледи за понататъшна децентрализация и т.н и сега им трябваше само едно такова убийство за да се направят на силни. Че на кой му пука за Немцов, той беше вече последна дупка на кавала. Путин е от 15 години на власт, тоя *** от елцинското правителство ако му пречеше, отдавна да са му светили маслото.

29

Гражданин

преди 9 години

А ние очакваме пълно разследване за сваления над Украйна малайзийски самолет, в който загинаха почгти 300 невинни граждани на различни държави.

28

комита

преди 9 години

Запада в лицето на ЦРУ е готов да ликвидира дори най големия противник на Путин и се опита по този начин да разстрои по политическия живот в Русия. Това са до болка познати трикове. Така ликвидираха и Георги Марков и обвиниха Българските власти.

27

Анонимен

преди 9 години

И ние чакаме официалните резултати за сваления малайзийски самолет.Ама от"свтовната демократична общност"нещо млъкнаха по въпроса.Ще млъкнат и по този случай,когато истината излезе наяве.Но тоя път Путин не трябва повече да ги жали.

26

Анонимен

преди 9 години

А как върви разследването срещу председателя на ЕК Жанк-Клод Юнкер за данъчни измами в особено големи размери? От месеци нищо не се чува за него?

25

ИСТ

преди 9 години

Ще има да чакате.

24

гражданин

преди 9 години

И Русия очакваше разследване на виктория нюланд за израза й "*** the EU" в разговор с посланика на сащ в Украйна джефри пият.

23

Спиндерман

преди 9 години

Поскам салза за Немцов ЧаУ ЧаУ

22

BB

преди 9 години

Отиде си най големият мошенник от времето на Елцин.ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ПРАВОТО НА РИБОЛОВ В ЯПОНСКО МОРЕ и куп други големи корупционни зделки.Независимо от това сега е най големият правозащитник и оглавява финансирана от щатите партия.

21

Анонимен

преди 9 години

Самото убийство прилича на копие на майданските провокации, когато наемници-снайперисти стреляха по полицаите и протестиращите, за да ескалират напрежението и да принудят Янукович, който вече се бе съгласил на предсрочни избори, да избяга, за да се осъществи преврат.

20

Анонимен

преди 9 години

Американски сълзи за руски ***.

19

Анонимен

преди 9 години

*** Е БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН ИЛИ ***

18

Ами сега ?

преди 9 години

Интересно, какво отношение към тази загуба на Русия ще вземат пламенните радетели на русофилството у нас ?