65

до 75

преди 9 години

Седерастът е рожба на магистрална к..ва и активен п...раст , за това е гей.

64

Стоян

преди 9 години

Да не си го връщат американците заради Сноудън.

63

Анонимен

преди 9 години

Ако бяха сложили охрана, щяха да обвинят властите, че следят и подслушват опозицията.

62

Ъц

преди 9 години

Абе, те се опитаха да го защитят, ама кой да слуша.... 2012г. Путин предупреди така наречените "опозиционери", че Запада може да превърне някой от тях в "сакрална жертва" за да дискредитира политическия курс на РФ и да предизвика политическа и социална криза в страната.Немцов беше употребен и пожертван за тази цел именно днес !?, дали от кураторите си или от някои украински "приятели", с които напоследък твъде тясно контактуваше... кой знае!?

61

UKRAINEC

преди 9 години

Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!

60

Венелин

преди 9 години

Приятелите му пък казват, че не искал охрана. *** разбери кой е прав?

59

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ЕДВА ЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ ПУТИН БИ НАПРАВИЛ ТАКАВА ГРЕШКА ДА ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО. МНОГО ЯВНО Е ИЗВЪРШЕНО. ПРИ КОМУНИСТИТЕ СЕ ПИПА С МЕКИ РЪКАВИЦИ А НЕ ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ. НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ Е СГАФИЛ.

58

(не)случаен минувач

преди 9 години

"Адвокатът на Немцов обвинява властите, че не са го защитили"... На практика този адвокат оневинява властта в Кремъл - те нямат нищо общо с убийството... и аз мисля така. Това или е криминално убийство (заради парични неуредени сметки или заради ***, с която е бил) или (което е много по-вероятно) - това си е политическо убийство, плод на американските планове за "рушене на всичко, което не ни изнася"...

57

Анонимен

преди 9 години

Убиецът избягал в кремъл.

56

Анонимен

преди 9 години

а Плевенлиев, Бойко и Доган ...кога ??? нема ли ЦРУ да пратат некой снайперист и към БГ

55

До 50

преди 9 години

Ти ходил ли си на училище? Май не. Неграмотни хора не трябва да коментират никакви новини. Няма с какво да мислят. Нека запазят коментарите за себе си.

54

Анонимен

преди 9 години

koito mnogo znae i govori ymira .ako mirno stoqlo ne bi chydo vidialo .inahe sapantiata ...samo v bg nishto ....edna depytatska mysyra niama zastreliana.

53

Анонимен

преди 9 години

властите няма да защищават предател.това е провокация на цру

52

иван

преди 9 години

Много вярна се оказа за пореден път максимата на Сталин:"Има човек има проблем, няма човек няма проблем". Народе прави си изводите

51

Анонимен

преди 9 години

Диктатурата си остава диктатура!

50

До 57

преди 9 години

Иван Стоянов, Ти не си със всичкия си, като ти чета опуса по-долу.Предполагам, че никога не си ходил за дълго в чужбина, освен на някоя екскурзия може би.Пожелавам ти да отидеш да живееш в прославяната от тебе тук Франция, та да разбереш всъщност за какво става дума.После ела пак тука и разтягай тези пропагандни локуми, с които ни будалкаха враговете на България при социализма, докато успеят да разграбят, продадат и унищожат родината.На Запад има средно ниво на живот за местните и толкова.

49

До 40

преди 9 години

Ти да не се обаждаш от Кремъл?!?Така много си запознат с действията на Путин! Браво!Я кажи сега нещо за още по-големия престъпник, нобеловия лауреат на наградата за мир, който времето на своя мандат направи 5 войни - Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна.При управлението на същия в САЩ бяха нарушавани всички писани и неписани закони и елементарната човещина - отвличаха хора по целия свят, измъчваха ги в незаконни затвори, подслушваха де кого сварят, убиваха хора и т.н. Световен престъпник!

48

Garibaldi

преди 9 години

До Иван Стоянов Другарю нима вие не знаете,че много българи навремето работиха в Русия.Колко много хора забогатяха там.Купиха си по две дипломи за висше образование,коли,апартаменти и сега ни управляват като демократи-мутри.Доктори и сестри работеха в Либия и там им плащаха в долари.Знаеш ли това или тогава си минавал прав под масата.Днес е голям празник за бълга- рите защото един олигарх си намери майстора.Не може така да си развяваш байрака и да правиш майдани платени от краварите!!!!!

47

Анонимен

преди 9 години

Немцов е известен като долен човек, подлец, женкар, лъжец и мошенник.Но беше агент на ЦРУ и главното лице, което получаваше нелегални пари от САЩ, за да финансира и организира бунтове в Русия.Дори американците се надяваха, да вземе властта и да поднесе ресурсите на Русия на тепсия на господарите си в САЩ (като Елцин). Преди него на тази роля бе сложен Ходорковски. Но Путин го сложи, където му е мястото.Сега Ходорковски се завръща и са решили тоя да го махнат и да си сложат фаворита начело.

46

Иван Стоянов

преди 9 години

Разбира се. Всичко е толкова подредено в СССР, като в НРБ. Ами отидете да живеете и работите в СССР, а не в Германия и Франция например. Подредено и добре за болшевишката номенклатура като у нас. А, това което е казал Сталин например - "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем". Дали е важи за убийството? Поклон през паметта на Борис Немцов.