252

украинец

преди 9 години

До Анонимен---------------Немцов никога не е лаел срещу страната си жалък ***,Немцов беше един смел руски патриот,който виждаше как едно болно джудже КГБ-истко влачи Русия към пропасти направи всичко възможно да го спре !!!

251

АНАЛИЗАТОР

преди 9 години

Още една хипотеза за убийството на Немцов! Дойде време да се дигат санкциите! Бандеровците трябва да изтеглят тежките оръжия извън демилитаризираната линия! Русия може би никога не е била така сплотена, както сега! СБУ и всички секретни служби на САЩ са в една сграда в Киев! Немцов беше най-явен защитник на Украйна, ЕС и САЩ сред рускоговорящите! Дали истината за това убийство няма да е повече от прозаична! Не случайно непрекъснато се доказва, че Политиката е много *** работа!

250

Някой си

преди 9 години

До АнонименА къде ти е на теб висшата логика, *** - западняците да устроят убийство баш на пъпа на Москва - на крачки от Кремъл ?!! Как мислиш, дали биха си заложили цялата репутация, и биха ли рискували огромния международен скандал, ако това се разкрие ?!!! Писна ми от промитите ви путинофилски мозъци ! То бива простотия и демагогия, но това вашето прехвърля всякакви граници ! И само да те осведомя - аз никога не съм бил русофоб, но мразя мръсната агресивна политика на болшевиките !

249

Един

преди 9 години

Това е Червената мафия - вари ги, печи ги, все са си долни комунисти-терористи, дори и да се облекат в агнешки кожи !

248

Nox

преди 9 години

"НЕ виждате ли агресивната политика на диктатора *** спрямо Украина"Ти не виждаш ли агресивната политика на НАТО спрямо Русия?

247

Nox

преди 9 години

"Не сравнявай България с Русия, там е диктатура, еднолична власт."А тука какво е, бе? Демокрация ли?Последните избори бяха пълен фарс, и малките деца знаят, че бяха подправени.

246

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Не сравнявай България с Русия, там е диктатура, еднолична власт. Русия не е България.

245

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен И Тодор Живков имаше 99%, така е при всяка диктатура. Дай Боже по малко ***.

244

распутин

преди 9 години

Немцов може да е разстрелян и по женска линия-бил е плейбой,има 4 деца от 3 жени,сега е бил с млада украинска манекенка.Всичко е възможно щом е бил повече люляч,отколкото опозиционер

243

пепи

преди 9 години

рубладжии нагли родоотстъпници за вас Раша е над всичко .НЕ виждате ли агресивната политика на диктатора *** спрямо Украина .Те рашките имали интереси в Украйна. Питам ви рубладжии какви интереси имат рашистите в независима Украйна .Украинците не са им нито васали нито роби. А за разстрела на опозиционера Немцов е виновен агресора *** .Казах

242

Анонимен

преди 9 години

Абсолютна провокация. Путин има 86% подкрепа, а тоя бивш олигарх и пишман опозиционер, платен от Сатанинските Щати да лае срещу страната си и тези, които я пазят, никой за нищо го няма. И каква е логиката Путин да отстранява такъв "противник"?

241

бг

преди 9 години

Удобен момент вината да бъде прехвърлена на Путин.

240

qw

преди 9 години

Западната пропаганда на спира пред нищо! Всички знаем че Русия е силна с президента си. Затова се опитват да го злепоставят

239

Анонимен

преди 9 години

Соросидите стават все по отчаяни, в copy-paste.Нищо, те са свикнали, да им го подават, на минуси и на ганг-бенг.Добре, че поне им плащат.

238

Волен Сидеров

преди 9 години

Патриоти. Не слушайте западната пропаганда. Слушайте путиновата. Ясно е на всеки че немцов просто се е самозастрелял в гърба с четири куршума за да може да злепостави и провокира нашия любим вожд, другаря Путин.

237

UKRAINEC

преди 9 години

Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!

236

Венелин

преди 9 години

Да не говорим, че Путин всеки ден го критикуват поне по 10 пъти. В Русия има повече свобода на словото даже отколкото в България!

235

МАНИЯК

преди 9 години

Много удобно нали , вчера критикуваш днес те убиват ...много удобно . но за кой ...не и за путин ...всичко е поръчково за дестабилизация на държавата

234

Анонимен

преди 9 години

Абе вие нормални ли сте, защо му е на запада да го убива преди да е написал становището за руски воиски в Украина?! Ако беше провокация, нямаше ли да изчакат ден два и тогава?Наивници.

233

Анонимен

преди 9 години

Путин си вкара автогол.