375

Анонимен

преди 9 години

Кой уби Кенеди?

374

Дълес

преди 9 години

До НФБ--591;Хитлер е СОЦИАЛИСТ със Сталин бяха приятели. Имено те подписаха ПАКТА и двамата са виновни за ВСВ. Кога те пуснаха от КАРЛУКОВО. Поне си вземай хапчето

373

БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИН

преди 9 години

Братя българи, вече 10 години живея в Петербург, и ще ви кажа че този Немцов е като мишка, бумбар някакъв! За Путин той не представяше никаква угроза и като опозиционер него го поддържваха най-повече 3 душа от 100!Това чиста провокаация, зам сега пак да кажат нешто лошо за Русия, за съжеление....Добре дошли в Петербург!!!!

372

Ванко

преди 9 години

Е такова показно убийство, до стените на Кремъл и едва ли не под прозореца на кабинета на Путин, води до въпросите : 1. На кой може да послужи и в чий интерес е ? и 2. На кой ще навреди? То е логично. Путин е стрелял със законно притежавания си снайпер от прозореца, и освен това ЦРУ нямат нищо общо!

371

муспи

преди 9 години

Бойко и Станишсата също искат - не е толерантно!

370

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

За съжаление Немцов не е бил ефективен в опозиция и просто са сметнали, че ще е по- ефективен като труп. В тази игра се гони ефективност.

369

Анонимен

преди 9 години

По него е стреляно от бяла кола......... тва само БЕЛИЯ ще да е бил ;)

368

Анонимен

преди 9 години

До пенко 585и аз се сещам за едно Шаломович по майка нисичко на което си му фен кутевче

367

Анонимен

преди 9 години

Абсолютна провокация. Путин има 86% подкрепа, а тоя бивш олигарх и пишман опозиционер, платен от Сатанинските Щати да лае срещу страната си и тези, които я пазят, никой за нищо го няма.

366

Анонимен

преди 9 години

Западна провокация с цел дестабилизация в РУСИЯ...М Р Ъ С Н И Ц И...

365

уеи

преди 9 години

Немцов предлагаше на Русия управление като при Елцин-пияницата....демократичен анархизъм

364

aaa

преди 9 години

Imaiki predvid koi e nemcov,nicho chudno samite amerikanci da sa si go gramnali.hem se osvobogdavat ot nego hem hvarlat vinata srechu Putin.Toi Putin da ne e tap che da go garmi taka pokazno ako vaobche iska tova nachia A Lukanov kak si go gramnaha ot USA.trabvache im samo za da vakara plana Ran At v Balgaria

363

пенко

преди 9 години

Роден от майка ЕВРЕЙКА ! Министър на енергетиката и горивата 1997г. Купеният /чрез жена му/ от евреите- *** Елцин -назначи /по тяхна заповед/ евреина Немцов за вицепремиер и последния направи олигарси комсомолците еврейчета /като Ходорковски и сие /! Я вижте ,колко евреи са олигарси в Русия и Украйна ! Коломойски какъв е ! Мнооого ще загубят вашингтонските семити и още ще губят -просто: "Да бягаме от Дания ,че ще ни избиват" !!! Дано си дават сметка ,какво ги чаказаради опита да заробят света

362

Налбант

преди 9 години

Шерше ла фам, е казал поетът. Ако подпитат украинската манекенка кой е организирал да се разходят покрай Кремъл в тоз късен час, може и да стигнат до поръчителя.Ще се изкефя Путин да разкрие истинските убийци и поръчителя, но дори това да стане западът пак ще е възмутен. Като с малейжа еър в Украйна, и като оръжията за МП в Ирак - "доказателства нямаме, ама всички знаете че е така както казваме".

361

анонимен2

преди 9 години

.....Немцов, анонимен, UKRAINEC и аз сме все хазари интересно........

360

BB

преди 9 години

Отиде си най големият мошенник от времето на Елцин.ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ПРАВОТО НА РИБОЛОВ В ЯПОНСКО МОРЕ и куп други големи корупционни зделки.Независимо от това сега е най големият правозащитник и оглавява финансирана от щатите партия.

359

4уденко

преди 9 години

Кой уби НЕприятелите на Путин : 1. Анна Политковская, 2. Александър Литвиненко, 3. Борис Березовски, 4. ген.Александър Лебед и т.н. и т.н. ? ? ?

358

Е

преди 9 години

Защо?

357

seira

преди 9 години

ОТ УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ ИМАТ ИНТЕРЕС САМО ВРАГОВЕТЕ НА РУСИЯ И ПУТИН!

356

UKRAINEC

преди 9 години

Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!