28

аз

преди 9 години

зашо не са снимали и нашите майки, баби, те не са ли достатъчно красиви за снимки?Или просто няма кой да се снима вече, след усърдното изграждане на комунизма и прекрасните последни 25 години.Лесно е да красив когато никога не си се трудил.

27

анонимен

преди 9 години

всичко е въпрос на пари

26

Коко

преди 9 години

Да ме извиняват бабите,ама бая опъване на шии и лица е имало...става, но с много пари.

25

Ив

преди 9 години

Интересна галерия. Аз си падам повече по стилните облекла. Някои тук бяха твърде накичени и натруфени като пауни, че чак загрозяват (дори и млад човек не би изглеждал добре). Иначе, по-добре стилни баби отколкото намусени и гневни на света за щяло и нещяло.

24

Анонимен

преди 9 години

Много стил, пари и ботокс, но красотата като че ли присъства само на снимка 5... Ако бяха включили и възрастни актриси, а не само разглезени милионерки, които си нямат друга работа, освен да се поддържат, Мерил Стрийп щеше да засенчи всички!

23

То така, ама...

преди 9 години

До момента, в който не играе личният интерес, е така - възрастта няма значение. В момента, в който ТИ трябва да си избереш дама за вечерта - изведнъж възрастта започва да играе огромна роля, както и някои други по принцип "маловажни неща", като големината на бюста да речем...

22

дебелина

преди 9 години

Дебелината е въпрос на личен избор.На 80 години г. гледам да спазвам кг. от 30 годишна (164/55)възраст+-1-2.Работила съм, винаги с ограничени средства, дрехи се носят по 20 г. и повече.. Просто внимавам КОЛКО ям.Сега виждам че децата и внуците( имат по-големи възможности), но също НАРОЧНО ядат малко( без луксове и излишества).И разходки,ходене пеш.

21

Една жена

преди 9 години

Глупости, нямат пластични операции. Друг път. Тогава фотошопа много е играл.

20

Анонимен

преди 9 години

еврейски продънени чанти

19

*

преди 9 години

Защо имам усещането , че тези снимки са льопнати тук , не за възхищение пред въпросните дами , за да дават кураж на бъдещите 65-годишни БГ-пенсионерки : Ти влачи каревли до 65 на работа , а после живей ! Карай , че която е на бюро до 65г ще стане кьорава и дебела с високо кръвно , а която копа ще е с дископатия и шипове ...карай на 80 като си облече червените панталони и копинената туника и като хукне по кафета.... Кой ще ги доживее тези 65 г. с тези ГМО-та!? С това напрежение, с тая безработица

18

Анонимен

преди 9 години

Поклон пред дамите,личи си,че са млади,независимо от възрастта си ,дай Боже всички да доживеем да изглеждаме така на техните години-със самочуствие,стил и жизнени ,много ми се иска и българските възрастни жени да изглеждат така,уви,постоянния стрес оставя своите дълбоки следи

17

Шаран -БГ

преди 9 години

ВЪЗРАСТТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЧОВЕКА! Важното е да си здрав да няма болка! Това означава, че още твоите дядовци и баби, и оттам и родителите ти и ти самия да водите природосъобразен живот. Найнеразумното същество на тази планета е РАЗУМНИЯ ЧОВЕК!/ Този /или тези/ които са се изсмели на горенаписаното/.Някога дама от" скъпите" се ужасила от лицето на Волтер бил около 90г.Философът казал: " Щастлив съм, че все още го имам!!!" Ако си на 20 г. и гълташ шепа хапове дневно това живот ли е ?

16

Анонимен

преди 9 години

Като не си оперират пердето ще носят младежки дрехи. Кой знае какво виждат в огледалотоСтарост-нерадост

15

Анонимен

преди 9 години

Всичко е въпрос на стил и дух - в днешно време може да си лелка/чичко на 30+ или на 50+, личен избор.

14

Анонимен

преди 9 години

Интересно пишещите тука биха ли споделили възрастта си. Как никой с изключение на 15 не се възхити от абсолютната красота и дух. Интересно ми е колко от убитаците тук са млади и колко на средна възраст.

13

Анонимен

преди 9 години

Екстра баби, само внимателно трябва да го дават с цветовете и аксесоарите, защото нещата лесно отиват от интересни към шантави.

12

Анонимен

преди 9 години

Не прави чест на хората да плюват възрастните хора. Всеки що годе мислещ човек знае, че младостта е твърде кратка. Днешните 20 годишни след 10 г. вече няма да са младежи, а чичковци и лелки и така дълго време и после хоп баби и дядовци. Уважавайте възрастните защото всички с всеки изминал ден вървите към това положение.

11

Анонимен

преди 9 години

Стилната жена е стилна и на 30 и на 60, доката *** си личи по външността и на 30 и на 60. Само, че на 60 вече е стара чанта. Често сутрин пътувам с една жена на около 60, руса, силно гримирана с червено червило и доста неподходящо за възраст си облекло. Като е била млада със сигурност са се обръщали и доста са и вързвали, то сега е просто комична.

10

ha ha

преди 9 години

абе и сега да ти падне Шарън, мисля, че няма да и простиш.

9

Анонимен

преди 9 години

9-ти ако си на 50 защо да си герантофил който иска Джени 59 годишната?Абе много сте ограничени, бе. Аз когато бях на 15 Шарън Стоун беше на 40 и я исках за жена. геронтофил ли съм?