12

Станислав

преди 9 години

Добре де,а дъртата от къде има толкоз пари?Нали все говорят че малки пенсий взимат!

11

konst3

преди 9 години

Боже! Колко *** е този народ! Как за толкова време тези хора не се научиха за такива елементарни работи. И тази *** баба ще ми избира после правителство на изборите! И още нещо. А, народа беден, беден, просто да го ожалиш. А нямат пари за лекарства, пазаруват на вересия.... Как да си обясни човек тези неща? Кажете ми откъде, ей така се намират 4000 лева и се дават залудо!

10

Кукувица

преди 9 години

*** бабички. Тъпиииииииии........Това си е. Да им прибират парите, за какво са им на тях? Погребението може да го плати и данакоплатеца.

9

Анонимен

преди 9 години

Чудя се на тези хора как дават ей така едни хилядарки на непознати хора по улиците. Не се ли научиха, че когато някой ти иска пари извън институция си е само измама.

8

Finikiec

преди 9 години

Изгодно си ги е взела кво

7

Анонимен

преди 9 години

Nali prestapnosta bila namalala kakvi laji ubiistva Tel ismami korupzii dalaveri vie ot gerb i dps mislite bG narod sa tap be ne bi li e sram

6

Анонимен

преди 9 години

Фактът, че изобщо подават сигнали, допълнително показва нечовешката им наивност.Ако телефонните измамници не се ползваха с държавна закрила, отдавна щяха да са ги изловили (Без да ги пускат след това)

5

Алоо Цацаров къде си

преди 9 години

Ако е имало 20 броя бисквити в кутията, значи една бисквита излиза 200 лв! Трябва да ги кръстят Златните бисквити на баба!Даваха ги тези измамници по Нова ТВ, където се видя, че имат по 10 пробации една връз друга, а трябва още след 1-та пробация, когато е хванат от полицията и не е изтекъл срока да се вкарва в затвора, а не да се дава нова пробация и така до безкрай!

4

Анонимен

преди 9 години

Етнос на престъпника?

3

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си много загубен, да дадеш 4000лв. за куриерска услуга. Или просто да си болен.

2

Икономиста

преди 9 години

Ако е с ДДС - на добра цена ги е взела.Други плащат по 10к и нагоре, а дори и бисквити не получават.

1

mmm

преди 9 години

chestito shte hapne sladko