7

Врачката

преди 9 години

Ела ***, како, ела да ти казвам, ***. Сичку пузнавам, питай кого щеш у маалата!Купила съм си диплумъ за вишу от Илиянци, после съм карала магистърски курс по психология. Честнъ думъ *** како, ела, нема дъ съжаляваш!

6

анонимен

преди 9 години

Тези жени са живи хиени.Свикнали да печелят пари от манипулиране и вече не им се работи като останалите а търсят ново поле за изява.Тез трябва да се премахнат като вещи лица даже и със кетап по психология.Като са толкова загрижени за болните хора да отиват да ги обслужват,едно време имаше социален патронаж и се грижеше за хора с проблеми.

5

потърпевш

преди 9 години

Не се лъжете да ходите при Вергиния Мацева от Пловдив!Тя е и психолог, но е машина за пари.Взе ми 80лв. за празни приказки. Абсолютно всичко, което каза, беше лъжа...Имах голям проблем и се обърнах към нея, но тя само ми взе парите!...

4

Анонимен

преди 9 години

Това са глупости - никой не звъни на тези импулсни телефони !!!Докарвала си 2-3 хиляди лева на месец ?!Абе, що изкарвате хората *** и ни занимавате с измислици: за да отклонявате вниманието на хората от истинските проблеми. Също като тези телефонни измами - кой ще даде толкова пари на непознат човек ? Какво се цели с тази дезинформация ?

3

факт

преди 9 години

Изключително глупава статия. Учат психология, защото им трябва, за да им издадат лиценз за врачки.

2

Анонимен

преди 9 години

Щом има *** да им вярват.

1

Електоратът на ...

преди 9 години

... ГЕРП е имал едно особено, изкривено, отношение към науката и образованието.